miss me

hur det blir med sommar-semestern har jag inte riktigt bestämt. men jag vet att jag inte har råd att åka till turkiet, den enda lösningen skulle isf vara om jag lånade av morsan och farsan, men dom har inte heller råd. då skulle det isf vara om dom lånade av banken. men mamma litar inte på att jag kommer skaffa ett jobb och få ihop pengarna igen. så tydligen inget turkiet för min del..
då föreslog mamma att jag och linda flyger till spanien själva och bor i våran lägenhet vilket blir betydligt mycket billigare än att bo på hotell. men nej, den är uthyrd hela sommaren förutom när mamma och pappa är där. så då föreslog mamma att vi åker dit med dom.. visst är det sjukt mycket roligare att bara åka med kompisar, men också sjukt mycket dyrare. och hur mycket jag än vill så har jag verkligen inte råd! det får bli någon annan gång när jag inte är pank. Jag och linda kommer ändå ha ganska mycket frihet plus att mamma och pappa kommer laga mat ofta vilket blir mycket billigare.

fan! men jag vill iaf åka någonstans i sommar, och det är bara dit jag har råd att åka. för då betalar morsan och farsan min resa. inte om det är dyrare.

imorgon åker jag till england! usch!
hej!

satan!

kan verkligen inte fatta att det bara är tre dagar kvar tills jag åker till england. jag är så nervös så jag vet inte vart jag ska ta vägen, så fort jag tänker på det så får jag ont i magen. Pappa ska ju iaf med de första två dagarna, så han sa att vi börjar mina tre veckor med att gå på krogen och festa. Trevligt att festa med farsan!!
Jag kommer akna ihjäl mig efter alla mina älsklingar, tänk att jag inte kommer få prata svenska på tre veckor. Jag kommer säkert glömma språket och börja tänka på engelska.

Iaf igår var jag i stan med Lilli, Louise och Tove. först fikade vi och pratade sex som fan. Sen åkte vi in till nordstan och shoppade lite. Tove, snäll som hon är, lånade ut pengar till mig för en klänning. Senare på kvällen åkte jag, Tove och Louise till louises kompis. De bjöd på några groggar och det var jättettrevligt. En av killarna kändes som man kunde prata om allt med, han var jätte trevlig.
Sedan mötte jag Richard på krysset och sov där. Han gick upp halv 7 för han skulle jobba så jag låg kvar. åkte hem vid 1 och nu ska han komma och hämta mig strax så ska han laga fläskfilé till mig, så ska jag sova där inatt igen :)

Hej!

bra vibrationer

Konstig dag, det har gått upp och ner. Men nu känns det bättre, mycket bättre. Som sagt leder alla dåliga nyheter till bra nyheter :)

Iaf, påsk var väl.. ja, inte världens roligaste. Lite skratt och lite gråt. Men det löste sig iaf tillslut. Linda, Lollo och richard var packade men jag var nykter. Louise deckade tom i soffan. Sen kom det några gubbar och misstänkta bögar. Jag drack vatten och en kille trodde det var ren sprit, så han ba "men jag får lukta på det då. åh fyfan!" haha trots att det var 100% vatten i glaset! Någon gubbe skulle skjutsa hem Lollo och hon ville inte åka själv så jag och richard åkte med och vi var väl hemma vi halv 6. så när vi la oss så gick solen upp. För mig var det svårt att somna, men richard decka på 2 sekunder som vanligt. killar..

Imorgon ska jag in till stan med Lilli och kolla på en klänning till henne. Önskar jag också kunde shoppa något men jag är ju pank :/

glad påsk?

Oj vad mycket skit jag fick reda på på en gång nu.
fast alla dåliga nyheter leder ju till något bra, eller?

Ikväll ska jag festa, fast jag är pank och har alltså inget att dricka. Jag ska sova hos rickard vilken känns lite konstigt just nu. Men den dåliga nyheten ledde till något bra. och jag är gladare nu än för 2 minuter sedan. Jag luktar apa och behöver verkligen duscha nu iaf.

Hej!

Bam

Mysigaste och skönaste veckan på länge. Har bara varit i skolan för lektioner en dag. Och en dag för ett möte som bara var i ca 40 min. Så mitt lov började igår efter skolan kan man säga :) plus att vi inte hade skola i tisdags.

Ikväll skulle jag ha fikat med Lilli och Linda, men det blir tydligen inte av, vet inte varför. Kanske ska träffa Louise också. Och så vill rickard att jag ska sova hos honom om jag får för mina päron. Och det vill jag ju så jag får övertala dom!

Idag gick jag upp typ halv 11, käka frukost, duscha och satt lite vid datorn. Jag tog på mig leggings och la mig i sängen, vaknade 2 timmar senare av en redig huvudvärk och ångest. Jag hatar att sova sent på dagen. Men det var gött för jag var så trött i morse. Iofs känner jag mig inte piggare nu. Men har en kaffe i handen så lär piggna till inom kort.

Btw så drömde jag en sjuk dröm. Att jag var efterlyst och sprang ifrån polisen. Träffade Bam Margera och sov över hos honom. Så när jag kom hem så sa mamma "Du lär dig aldrig! du kan inte hålla fingrarna i styr! Jag vet att du knullade med honom, jag ser det på dig och känner det på lukten!" Så började vi bråka så kalla hon mig slampa. haha rätt sjukt :D

underbart!

ja, det gick ju inte riktigt som planerat igår kväll, men det var mysigt. fan att det var så mysigt! jag lär mig aldrig.

Iaf så ska jag och lilli vara med under filminspelningen av Charlotte Perellis nya musikvideo, kan väl bli lite spännande. nu är det mindre än två veckor tills jag åker till england. och jag längtar inte. men när jag kommer hem därifrån så är det bara några månader tills sommarlovet, då jag kanske ska till turkiet med ett stort gäng vänner. hoppas fan att jag lyckas få ihop ca 4000 spänn annars kan jag inte åka med alls. så kan jag sitta hemma medans alla mina kompisar är i turkiet och festar, solar och badar.. kul. jo jag kände lite press på mig nu kände jag. jag lägger ner detta,

hej!

karatefylla

Haha aa det blev ju inte riktigt som tänkt igår. Skulle vara en nykter melodifestivalkväll för min del. Men melodifestivalen var tråkig så vi stängde av skiten. Dom som hade dricka började dricka, jag och Linda fick en cider av av Lilli och henke. Sen blev det en shot på det. sen blev det 7 shottar till på det. Sen blev det nån öl på det. slutade med att jag var hyffsat vinglig, Linda och Lilli också. Min farsa fick hämta oss och han såg med en gång att jag var packad och sa "you're drunk." så sa jag "Yeah a bit.." så sa han "ooooh dear...!". Hehe. mamma var också glad på mig imorse.. men men that's life vettu! Linda mådde också ganska bra på hemvägen i bilen :D

shit happens :)

party @ danish

härligt att man för en gångs skull får en hyffsat lyckad helg. Efter allt stress i skolan behöver jag det.

Igår var det fest hos Danish (Daniel) för han fyllde 21 år, trevliga människor som fan. Vi körde "jag har aldrig" och rökte vattenpipa. Jag var typ nykter medans alla andra var packade, fast jag minns endå inte så mycket för någon anledning..
Idag ska jag hem till Niklasson och kolla på melodi festivalen tydligen, jag hatar iofs melodifestivalen över allt annat men man får ju ställa upp och vara trevlig helt enkelt! Det är ju bättre än att sitta hemma med morsan och farsan iaf. Morsan börjar bli jobbig och tjötig igen.. men men what to do, what to do?

Fick just reda på att rättegången kommer att vara den 31 mars, men då är jag i england? så det var jävligt passande..

hej!

Häxanita burn in hell mafacka!

Världens längsta dag, jag lovar. Skulle slutat 11.10, men tror ni inte fittan håller kvar oss? Först skulle vi bara bränna ut våra dokumentär- och reklamfilmer på dvd. Men då var hon inte nöjd med våran dokumentär film och bad oss ändra massa saker. Stannade i skolan 3 och en halv timme efter vi slutat tror jag det var. Hon är fan en häxa. Jag var sjukt törstigt efter min överdos av halstabletter. Men hade 0.00 kronor. Såg fram emot att få komma hem och äntligen dricka ett stort glas iskall kola. När jag kom till nisse så var det tydligen någon misstänkt bomb där, så fick gå runt hela nordstan, ta 6an till backaplan, missade PRECIS 240!! Så fick ta 21 till krysset och sedan byta till 126, sen när jag kom hem hann jag dricka ett stort glas iskall kola.. men sedan hade jag bara pluggning att se fram emot hela jävla kvällen. Men jag blev klar nu :D så sjukt trött och stolt och bra nu!

Imorgon blir det fest i gunnilse och ska antagligen sova där om mina föräldrar tar tummarna ur röven.. Har tyvärr ingen alkohol till imorgon men jag kan väl ha kul utan det hoppas jag :)

Hej!


sug

Jag borde plugga.. Jag har två prov och ett inlämningsarbete på fredag. Men det har tatt stopp i mitt huvud. Eller jag hade kunnat plugga men så fort jag tar fram papprena så förlorar jag all ork. Jag typ ger upp. Mitt liv har typ bara gått ut på att plugga på det senaste och nu när jag har fått mens så är jag sjukt trött och grinig och jag ORKAR INTE plugga! Nu har jag bara imorgon på mig att plugga in skiten. kommer jag orka imorgon? jag hade halva dagen på mig idag men jag sket i det. åh kommer bli så jävla besviken på mig själv om jag inte klarar dom här proven vilket jag antagligen inte kommer göra, endå kan jag inte ta mig i kragen!

never again

Ja, igår var jag ju hos Sara på henns 18års fest, eller tjejmiddag. Det var god mat och jättemysigt, vi sjöng singstar och lyssnade på musik. Sen bestämde jag, Linda och Tove oss för att dra på en fest hos Lindas typ flört. Så timmy hämtade oss och körde oss dit. I början verkade det helt okej. Men Lindas flört höll på med någon apliknande tjej, boskavligt talat. Så vi snackade med dom andra killarna där, väldigt konstiga människor+ löken från öarna var där!Efter ett tag började det tystna och folk verkade decka och skit. Men vi andra, nästan helt nyktra, hade sjukt tråkigt. Jag och Linda frågade Timmy fall han ville köra oss hem, så sa han " aa men snart då". Efter ett tag var han försvunnen, jag kollade runt i huset, men nej, han var borta. Så som tur var mikael där och körde oss hem.

Men men det var mysigt hos Sara iaf, ångrar att man åkte till den sega festen med kåta konstiga killar :/

you make me hurl

Idag hade jag och Lilli redovisning i skolan. Lilli gick det bra för, men min var så ointressant så det fanns inte. Jag skulle skriva om två författare som levde på 1700-talet och jag hade ingen aning om vad som var viktigt och inte, så jag tog bara lite onödig skit..

Efter skolan åkte jag och Lilli hem till hennes farsa, vi drack massa flaskor kola, redbull och åt massa chips, pizza och chokladbullar, känns bra för själen men dåligt för kroppen :) Lilli och hennes farsa hjälpte mig med min bloggsida, och kolla vad snygg den blev!!
Jag funderar på att gå till sängs, min mage känns rätt full och jag mår lite smått illa.
Hoppas iaf på att gymma med Lilli imorgon, skulle vart skönt att få bort allt daller man fått under de senaste två veckorna :D haha

HB, Det är grejer de'

Var på rättegång med klassen idag, eftersom vi håller på med brott och straff. Det var tre killar som hade snott en gubbes moppe, och en utav killarna, WOW!! han var sjukligt snygg! Men men, honom ser man ju aldrig mer :D

Har varit sjuk i två dagar men nu mår jag bättre. Jag och Linda skulle plugga hela dagen och dricka kaffe idag tänkte vi, men blev det något gjort? nej.. jag vetefan hur tiden kunde flugit så fort, men efter ca 3 timmar hemma hos Linda, kom vi på att vi hade suttit i köket vid köksbordet och inte gjort ett skit. Så tänkte vi ääähh vi kan la plugga nån annan dag :D

På lördag blir det tjejmiddag hos Sara, vilket kommer bli mysigt. Jag undrar fall dom flesta kommer supa, eller fall det blir lugnt. Men jag tar nog med mig lite iaf, för säkerhets skull :D Vi har köpt den grymmaste presenten av alla! (tror jag) Nej men det blir inte lätt att slå denna, verkligen inte. Och mitt och Lindas rim till presenten, asså.. ni anar inte :D wait and see ;) Vi borde bli rappare! Sen slog vi in den i världens finaste "presentpapper"! Våran present kommer LÄTT att få mest uppmärksamhet :)

Hej!

ge mig vår.

Fint väder idag, så typiskt att jag skulle bli sjuk precis när man börjar känna vårkänslan. Har varit förkyld hela helgen och nu har jag rethosta och får sånna förjävliga hostatacker lite då och då. Har dunkande huvudvärk, och inga värktabletter. Jag mår illa och blir yr så fort jag ställer mig. Men jag kan väl inte ha feber? Har inte haft det på flera år.. Men denna veckan kanske passade bäst endå, idag får jag komma ikapp med allt jag har att göra denna veckan i skolan, aldrig haft så mycket på en gång som jag har denna veckan.

nu är det inte alls långt tills jag drar till England, kan också meddela om att jag är sjukt nervös för att praktisera där i tre långa veckor. Inte få prata svenska på TRE veckor. Jag kommer att stamma sönder de veckorna. Kommer bli sjukt stressigt och mycket att göra också. Vill inte tänka på det.. äsch det är iaf jävligt bra för mitt CV

Haregött!

knövrullare

Jag är sjukt förkyld och känner mig som en uppblåst barbara. Det svider som aldrig förr i halsen och jag snorar för fullt. Käner ju hur förkylningen började komma lite smått för ca 2 dagar sen. Kanske inte hjälpte att jag gick ute i ösregnet i stan igår? Men vad gör man inte..
Började med att jag var i skolan med novi, Lilli och Linda var inte där (för ovanlighetens skull). Sen när jag var påväg hem från stan ringde Lilli och frågade om jag ville inte till stan. men jag kunde inte vända med en gång, för hon hade precis gått upp så då skulle jag få vänta i timmar i stan själv. Så jag åkte hem till henne, fick vänta på krysset i 20 min. Sen när vi kom fram bestämde vi att vi skulle åka in med Tove och Lollo och fika, Dom var och shoppade när vi kom in. sen ringde tove sebbe och bestämde att vi skulle träffa dom på kvällen och dricka öl.
När jag och lilli kom hem till sebbe senare än alla andra så var alla rätt packade och brudarna var faktist trevliga, fast än dom var brudar! Sebbes mamma började tjöta om att vi skulle hålla käft för hans lillbrorsa sov. Så fick sebbe damp och ville ha sina bilnycklar och köra på fyllan, det lät inte särskilt smart och hon vägrade ge dom till honom. Han fick damp och börja slå sönder grejer. slängde sönder speglar och stolar. Sen låg han på golvet och kunde typ inte andas, Jag och tove stack till Jonatans kompis. Det var bara jonatan, emil, och två till. Inte så kul det heller, och jag fick typ leda tove hela vägen dit för hon var redigt packad. Sen när vi skulle hem så hämtade min älskade pappa oss på centralen och vi satt och sjöng i bilen medans tove hickade och sluddrade fram ord som vi inte riktigt kunde uppfatta :)

Idag blire nog bara att sitta hemma med en påse chips och massa varm oboy, känner inte för att göra något så jag blir ännu mer sjuk..

Hej!

RSS 2.0