outta my face

Fan vad gött att jag har gjort klart proven som skulle göras denna veckan. Sån jävla lättnad att vara klar med skiten!

Imorgon så ska jag och novi på stadsvandring med historia klassen på morgonen, jäätte spännande. Sen så har vi två lektioner i skolan efter det. en redovisning också. Novi kommer inte vilja gå på körkortsteorin så då kommer inte jag heller orka. och tror inte linda kommer till skolan imorgon och Lilli är sjuk så hon kommer inte.
Efter skolan så ska jag hem, gör mig iordning och sedan på studentfest hos Alan för han och Marco tar studenten. Ska bara vara där en stund för kan inte dricka eftersom vi har skola på torsdag.
På fredag är vi lediga!

Jag småbråkade med Richard igår för han tyckte jag skulle ha dåligt samvete för jag inte kunde träffa honom för att jag var tvungen att plugga. så sa jag "det är inte jag som ska ha dåligt samvete, isf är det du för du väljer ett spel framför att träffa mig" så blev han flyförbannad och sa "jag är så trött på allt tjöt. gör si gör så från alla" blabla.. Som sagt många, många gånger förr..Killar..

Hej!


cup'a'tea

Idag blire plugga för första gången på flera månader! om jag orkar ta tummen ur röven dvs. Kom hem vid 17 och skulle börja plugga med en gång, men det har inte hänt mycket här inte. jaja, gör väl det snart.
Idag skolkade jag två lektioner. inte bra. Jag sa att jag hade mensvärk, vilket jag iofs har, men kunde endå gått till skolan. Imorgon ska jag, lilli, novi (och linda om hon kommer) sitta kvar i skolan en timme extra för att fortsätta med filmen från universeum. Anita är så dålig på att planera, vi får alltid sitta kvar efter skolan, världens sämsta lärare!

Linda och Lilli ska tävla om vem som går ner mest på tre veckor eller vad det var. Jag fick inte vara med för jag redan är smal :P Jag vill iofs inte ha press på mig att "banta" och vill verkligen inte bli smalare. Vill bara bli fastare. Så när dom tränar och så kan jag ju bara hänga på :)

Nej nu ska jag fan försöka plugga lite faktiskt! (efter en kopp te!) Hej!

say it!

Nu är det bara tre veckor kvar så är det sommarlov! Då blir det att kämpa gärnet nu det sista, lättare sagt än gjort dock. Nu är iaf nästan alla nationella proven i engelska B över. Helt jävla omöjligt var listening provet. Nu har jag bara speaking kvar.

Fyra veckor tills jag och linda drar iväg till spanien, härliga spanien, i en vecka. Det blir bara att slappa hela veckan i solen, tills natalie och frida kommer så ska vi festa med dom.

Idag skulle jag och Linda cyckla, men det var molnigt och kallt och vi kände inte för det. så hon kom till mig så gick vi ut på en promenad för att iaf få lite motion. så satte vi oss på ett berg och snackade lite. Sen hem till mig och kollade på en grym film.

Tänkte att jag kanske kunde sova hos richard idag, men ännu en gång väljer han sitt jävla spel framför mig. killar..

aanywaay! ciao!

daller

Usch, har aldrig känt mig så äcklig och skabbig som de senaste veckorna.
Har varit smal hela livet och aldrig oroat mig för att gå upp, och säger inte att jag inte är smal nu. men har börjat gå upp nu och är rädd för att gå upp mer. ska inte banta och svälta mig själv, ska bara äta nyttigare och sluta äta godis så man är fin tills sommarn :)
Kanske är det för att massa töntar har gått och sagt till richard att jag är en slampa som bara duger till en sak och "hoppas du inte är kär i henne. knulla henne bara och skit i henne sen", kanske är det därför jag känner mig äcklig. Eller så är det för både mamma och Richard har hållt med om att jag blivit mullig. eller så ser jag bara på mig själv på ett annorlunda sätt.

Men det är inte bara bra för utsidan att äta bättre utan kommer ju känna att jag mår bättre också om jag slutar äta skitmat, plus att jag sparar massa pengar! :)

Hej!

camaaaaaaan!

Jävlar! Lilli har nationella i engelska nu och jag väntar i bibban för varken linda  eller novi är här. hon gick in 10.15 och det skulle sluta 10.30 men nu har jag suttit här i snart en timme! och hon klickar när jag ringer. varför tar provet så lång tid?! ååh vi ska på museum och skulle vart där 11. och nu är den 11.05  så vi kommer inte hinnadit heller. Jag  åt ingen frukost imorse och vi har ingen bamba idag för det jävla museumet. jag håller på att svälta ihjäloch jagär sjukt uttråkad. är provet klart snart?!

Jaja, ikväll eller imorgon kväll ska vi iaf grilla beroende på vad som passar bäst för alla andra. Ingen aning vad jag ska grilla eftersom jag inte har råd att köpa något. Och dom andra ska antagligen dricka men det har jag inte heller råd med! men det blir mysigt vilket som.

Hoppas fan lilli är klar snart!

It's been a while

Ett tag sen jag skrev nu. Känns inte som det har vart något speciellt att skriva om..

Men iaf, valborg.. det var inte det roligaste. det är så jävla överskattat. har nog blivit besviken varje valborg tror jag. Det började med förfest hos richard, där var det faktiskt helt okej och vi var några stycken som satt och chillkrökade lite innan vi drog till Hultan på fest. Där var det lite segt så vi drog till mattsson där det också var jävligt segt. så vi drog vid 2 eller något tror jag, lilli och jag tog bussen för vi ville inte åka med idiotjäveln som henke och richard åkte med. men sen gick inte 25 från krysset så vi var tvugna och jag var livrädd för han körde som en jävla idiot och fattade inte när jag sa att han skulle sakta in. Sen så bråkade jag lite med honom när vi kom fram till richard, och han kallade mig för "lillis cp kompis" :P

Lindas 18års fest var mys. middagen var skitgod och jag blev mätt som en plätt! av mig, lilli och tove fick hon en vibrator med massa olika tillbehör :) av lollo fick hon typ hudkrämer och sånt, av henke fick hon nån kräm man sätter på klitoris så den blir känsligare, och av richard fick hon något fint vin eller något.
Sen kom Alan och Danny och alla dom och jag har inte träffat dom på flera månader så det var skithärligt att få träffa dom!

nu ska jag äta, hej!

RSS 2.0