30/11-08 Biff, alkohol och sex

Då har ännu en vecka gått i mitt härliga liv.

I fredags var jag hemma hos Lilli och så kom Killarna och vi kollade på film och spelade mariocart. Jag förlorade såklart, så det blev inte mycket mariocart för min del. Och som alltid när jag förlorar blir jag irriterad och tappar lusten att spela, jag satt mest och kollade på och hejade.

Igår så ändrades planerna som vanligt. Trodde det skulle bli en hemmakväll för mig och Richard istället för partykväll med massa ute, men efter många om och men blev det endå att jag och Richard åkte in till stan med Lilli och Henke och åt på restaurang. Vi pratade med Emil eftersom han hade sagt att han skulle uppträda på gretas, men där är det ju 20 års gräns, och han kunde tyvärr inte fixa in oss. Lilli glömde sitt legg så hon fick dricka vatten på restaurangen och vi trodde att kvällen skulle skita sig helt och hållet. Men efter maten bestämde vi oss för att ta en öl på Soho, det var skitmysigt på övervåningen. Mysiga soffor och stearinljus överallt. Vi tog några drinkar där. Och efter ett tag såg jag och Richard att Lilli och Henke började bli seriösa och prata allvar så vi bestämde oss för att gå ut medans lilli drack upp sin sista cider. Men när dom kom ut, rosiga om kinderna och nästan sprang iväg så visade det sig att dom hade gjort annat, dom jävlarna!

Nu måste jag ta bussen hem för att jag ska iväg till gymmet sen! HEj!

28/11-08 truth!

Eftersom jag sitter på jobbet och Amir inte har några mer uppgifter att ge mig (trots att jag har frågat flera gånger) får jag väl hitta på en egen uppgift för mig själv.
50 sanningar om mig, enjoy!

1. Jag älskar att snacka skit.
2. och jag älskar att höra/berätta skvaller.
3. Jag är extremt lat, ibland orkar jag inte svara i telefonen när jag hör att den ringer på övervåningen.
4. Jag är en pappagris.
5. men jag berättar allt för mamma, inte pappa.
7. Mamma och pappa vet inte om att jag är piercad i tungan eller bröstvårtan
8. Jag har bara haft en pojkvän.
9. Jag har bara haft sex nykter med ca 5 personer.
10. Jag hatar den personen jag var för ungefär ett år sedan, men jag älskar den personen jag är nu. 
11. Jag har ingen som helst aning vad jag ska göra i framtiden, och ja, det skrämmer mig som satan.
12 . Jag är väldigt snål, men jag jobbar på det!
13. men jag är endå omtänksam!
14. Jag tar ut mina aggreationer på mina föräldrar och Richard, kan inte hjälpa det!
15. Jag hatar min näsa
16. och mina bröst
17. För en gångs skull SKA jag, Linda och Lilli göra som planerat, åka till Spanien, som vi har snackat om att göra många gånger förr, men har något hänt? nej.
18. Jag har en rosa dildo, som är aldeles för stor.
19. Jag är rädd för gamlingar
20. Jag blev av med oskulden på ett berg, och... det var en trekant. jag vet, romantiskt.
21. Jag var korkad när jag var ung. det är jag fortfarande
22. Jag trodde att jag och Richard hade ett engångsligg, men ikke.
23. Jag har världens bästa kompisar
24. jag är rädd för bäbisar
25. Jag hejade på Obama 
26. Och Loulou!
27. Jag vill bli stenrik, men inte känd
28. Skratta inte, men jag gillar only hope med mandy moore.
29. Jag, till skillnad från alla andra ungdomar, hatar Gossip Girl.
30. Jag kollade på Cartoon Network tills jag var.. alldeles för gammal.
31. Jag köper ALDRIG märkeskläder  
32. Jag hatar alla chips förutom lantchips
33. Jag vill aldrig flytta hemifrån, jag vill inte lämna mammas underbara mat.
34. Jag suger på det mesta i skolan, förutom matte och skrivuppgifter.
35. Jag kan bara ha sex i mörkret, om jag inte är stenpackad.
36. Ibland känner jag mig som en outsider.
37. Jag har världens sämsta musiksmak, tycker jag.
38. Jag önskar jag kunde vara 18 resten av livet.
39. Ibland önskar jag att jag var rökare. I sådana situationer som är påfrestande, då mina kompisar tar en cigg var för att lugna ner sig. Då önskar jag att jag också kunde ta en cigg och lugna ner mig.
40. Jag älskar mig kropp med kläder, men jag hatar den utan kläder.
41. Jag sjunger när jag är ensam hemma, högt också.
42. Jag hatar att onanera
43. Jag har aldrig fått orgasm
44. Jag ger väldigt lätt upp när saker inte går som jag vill.
45. Jag önskar att jag var mer glamorös.
46. Min största dröm är att få sen en val, jag vet jag är konstig. 
47. Jag önskar att det var män som födde dom jävla ungarna.
48. Jag är rätt mesig och har svårt för att säga emot folk.
49. Jag älskar Jared Leto som skådespelare men jag hatar honom som sångare.
50. Jag trodde aldrig jag skulle komma på 50 sanningar om mig själv! 28/11-08 Johanséns

ännu en mysig dag igår. Det var jag, Linda, Lilli, Petra och Alan och dom. Vi satt och fikade och pratade i timmar på Johanséns. Älskar cafét.

Igår hade vi ju ingen praktik, vi har skola på torsdagar eftersom det är individuella val. Eftersom jag inte hade träffat Linda och Lilli under hela APUn och helgen (hela5 dagar, men vi saknar ju varan på så lång tid!) så var vi fnissiga hela mattelektionen. Jag och linda hade svårt att hålla oss för skratt när vi fick förklara för läraren varför vi var så fnissiga. Jag fick förklara "men vi brukar ju träffas varje dag, och nu har vi saknat varandra" Så började Linda gapskratta, så satte jag igång osv..
Vi åkte iaf in till stan och fikade. Sen kom Alan och gänget och sen kom Petra. Ena tekoppen efter den andra.. efter den andra.. efter den andra. Gjorde av med 100 spänn igår. inklusive parkeringen och allt då. Jag har lite ångest. När det började bli tomt i cafét och kl började närma sig halv 7 var vi tvugna att skynda oss till bilen för parkeringsbiljetten gick ut. Vad tror ni inte hade hänt när vi kom fram? Jo, det hade varit inbrott i bilen. Som tur var hade vi inte lämnat något värdefullt i bilen. Men jag blev av med min parfym som jag fick av min älskling i födelsedags present. Hur kan någon vara så självisk och okänslig? Jag hatar människor. Jag älskade den pafrymen, det var mer än hälften kvar.
Med en klump i magen, och efter att ha suttit där och grubblat i ca 25 minuter var vi tvugna att åka hem. Jag träffade richard vid lillebykiosken och sov hos honom.

Just nu sitter jag på jobbet och ber till gud att denna dagen går snabbt. Imorgon ska Jag, richard, Lilli, Linda, Henke, Doris, Mickaela och några jobbarkompisar till henke ut. Kanske Petra också. Får hoppas det. Go tjej med konstiga vanor och idéer!!

Hej!

26/11-08 moving up

Idag känns det lite roligare på jobbet. Inanna har jag känt mig som en utstött tönt.
Jag var inte med min handledare idag, utan två andra killar som jobbar i rummet intill. Jättetrevliga och roliga. Kände att jag passade in bättre eftersom dom är mer ungdomliga och släpper loss och så. Dom frågar om mig, och babblar inte bara på om jobbet och massa saker jag inte förstår, dom är intresserade av mitt liv.
Jag berättade att jag skulle ut i helgen till en av dom, Thomas, så svarade han "äsch, gå ut nästa helg istället. Jag och min brorsa har en svartklubb med billig öl. Det blir roligare!" Kul att veta att dom vill ha med mig!
Fast har inte råd att gå ut två helger endå.

uppdaterar kanske sen, måste fortsätta jobba. Hej!

25/11-08 vännen

Sitter på jobbet. Kan inte sluta tänka på skiten. Det är så svårt att koncentrera sig när jag vet hur dåligt hon mår. Jag får en klump i halsen varje gång jag skrattar, för jag vet att hon inte kan skratta. Det är inte rättvist. Varför ska det finnas sånna människor. Jag vill bara få henne på andra tankar.
Jag hatar att jag inte sitter hemma och gråter, när det är det hon gör. Jag är ute och håller mig sysselsatt när hon sitter hemma och skakar av rädsla. Mina tankar styrs hela tiden tillbaka till detta.24/11-08 hjälplös

Ibland känner jag mig så hjälplös. Ibland känns det som att jag inte duger till. Vad ska man göra när någon råkar ut för något så hemskt? Klappa den på axeln och säga "det löser sig"?
Detta är inget som löser sig, det kommer att följa henne som en mörk skugga resten av livet. Jag vill inte säga "stackars dig" för det är inte det hon behöver höra. Mina ord räcker inte till. Trots att jag lider med henne, så kan jag inte beskriva i ord vad jag känner. Jag vill finnas där, men det där gamla "jag finns här för dig om du behöver mig" är så uttjatat. Men det finns jag ju. Ibland finns det inget mer att göra än att stå vid sidan om och vänta.
Det här handlade inte om mig, men det var en av dom värsta sakerna jag varit med om. Jag var inte med om det, jag var inte drabbad, men jag var endå drabbad, emotionellt. Jag vill säga "jag förstår dig, jag förstår hur det känns", men jag förstår inte, jag förstår inte hur det känns!
24/11-08 hjälp tack

Nu sitter jag på min "arbetsplats", Market Broker. Har inte riktigt kommit igång än. Har bara hunnit fika med mina "kollegor". Det är lite stressigt på måndagar säger dom så att dom har inte hunnit ge mig någon uppgift än. Det enda jag vet är att nästa vecka ska jag antagligen åka runt till olika skolor och intervjuva ungdomar. Market Broker har ju Folkuniversitetet som kund så att jag ska kolla olika medier dom kan nå ungdomarna genom. Funderar på att tipsa om Bilddagboken.se och Blogg.se. Det skulle ju nå många ungdomar?
Någon som har några tips?
Det är ju många ungdomar som lyssnar på The Voice också? Personligen föredrar jag ju Bandit rock. Men det kanske inte så många ungdomar lyssnar på?
Hjälp mig! Jag måste ju komma med något. Vart kan man nå ungdomar?

23/11-08 over and over..

Jag har kommit på ett recept till som jag och Linda kan ha i vår kokbok. Jag älskar ju indisk mat, det är nog bland det bästa som finns. Så om Linda går med på det så skulle vi kunna ha Chicken Tikki Massala.

Mamma är min inspiration. Hon är min källa! Det är nog inte ett recept jag har tipsat om till vår kokbok som inte i förstahand kom från min mamma. Vi borde nog skriva "Vi vill tacka Helene" på baksidan av boken. Man kan ju inte ta all credit! Speciellt eftersom det inte är vi som kommit på det, men det kan ni ju hålla tyst om!

Igår så var jag med Richard och myste i hans soffa hela dagen. Vi vaknade halv tre och fick panik för han skulle egentligen kollat på en bil, men affären stängde kl 15 så det sket sig. Vi satt i soffan och kollade på tv i flera timmar. När klockan slog 17 kom jag på att "jävlar, vi har inte ätit någon frukost!". Med min mage som skrek efter mat åkte vi till Amhults krog och köpte med oss massa god china mat. Det blev kyckling i jordnötssås och det blev friterade räkor och någon annan kötträtt. Sedan åkte vi till Richards föräldrar och hämtade med oss ca 7 filmer. Väl hemma hos Richard slog vi oss ner i soffan och huggde in i maten direkt. Som vanligt så åt jag alldeles för snabbt och trodde, helt seriöst, att jag skulle explodera.
Sen måste jag rekomendera en av filmerna vi såg, "Felon". Det var nog en utav dom bästa filmerna jag har sett, absolut värd att se. Men jag varnar er, there will be tears! Jag försökte verkligen hålla inne tårarna, men en del trängde sig allt igenom. Jag tror faktiskt att Richard släppte fram några tårar också. Den var verkligen hemsk. Men ni måste se den!


23/11-08 you don't say?

Nu sitter jag här ännu en gång i Richards soffa, i väntan på att han ska gå upp. Nu börjar det låta inne i sovrummet. Han är vaken.

Nu ska vi tydligen åka med hans föräldrar till Hornbach och handla, och jag har haft samma kläder hela helgen, hade varit lite skönare att få byta kläder innan jag åker ut någonstans och blottar mitt äckliga jag, mina kläder luktar antagligen apa. Jag har bikinitrosor på mig för att jag inte vill ha dom använda trosorna en dag till!
Men han har redan bestämt, dit ska han, och jag ska med!
Jaha, jag får väl låta hans trevliga föräldrar lukta på deras sons älsklings apa.


 
21/11-08 mornin'

Sitter i skolan just nu med Linda. Vi ska egentligen sitta och skriva manus men vi bloggar lite först.


Nu blev det ingenting med krogen idag. Aom och Sou kunde inte komma med och Linda har inte råd. Det har egentligen inte jag heller om jag tänker efter. Fick en telefonräkning på 650 spänn och måste betala av den med mitt nästa studiebidrag. Så då får jag ca 500 spänn nästa månad, jag måste skaffa ett helgjobb, kan inte leva utan pengar. Dessutom vill jag ut och festa, och utan pengar är det inte lika kul.
Men nu är jag ung och ska leva livet så jag skiter i att jag kommer leva fattigt ett tag för att få gå ut ett par gånger. Alla i torslanda är ju svintråkiga och vad gör man inte för att få komma ifrån denna skithålan en helg eller två? Dessutom är jag trött på mitt gamla liv, och när man endå har skaffat en ny syn på livet, varför inte skaffa ett nytt liv på köpet? Vill gå ut och träffa nytt folk med Linda och Lilli!
Denna helgen sket det sig men det kommer många fler helger, och vi har all tid i världen. Om man räknar bort alla läxor, prov och projektarbetet.. då, då har vi all tid i världen.
Det blir inte mycket med detta manuset, Linda! Men det ska inte lämnas in förens efter jullovet endå. När vi berättade för Anita (vår lärare) att vi skulle göra en kokbok till projektarbetet så bara hon skrattade åt oss, typiskt Anita, aldrig något positivt som kommer ur käften på den kärringen inte.20/11-08 du och jag livet!


Äntligen ett liv utan en jävla  rels i munnen. Jag är 10 kilo lättare!
Såg bara konstigt ut i början men nu börjar jag iaf vänja mig lite, richard tycker att mitt leende är fint iaf :)Igår hade jag, Linda och Lilli redovisning för klassen. Vi pratade om nazism och förändringar värda att kämpa för. Det gick helt okej! Jag brukar ju blir nervös som fan när jag redovisar, men var inte så farligt denna gången. Linda och Lill var jätteduktiga! Sen så åkte vi till vallhalla med klassen och simmade. Fick livrädda alex i klassen! och dyka ner och hämta en låtsas gubbe TVÅ gånger!

Nu är det bara 3 dagar tills jag börjar praktisera på Market Broker. Ska bli spännande och alla verkar jättetrevliga där! Har ju redan träffat dom eftersom jag gick på jobbintervjuen för några veckor sedan. Efter praktiken så är det jullov och slutet på en jobbig termin. En god nyhet till är att jag och Linda har kommit på vad vi ska ha för projektarbete. Vi ska göra en kokbok med 5 förrätter, 5 varmrätter och 5 efterrätter. Det ska inte bara bli lätt utan jätte roligt också! Och Linda som är så bra fotograf ska ta fina kort på maträtterna så ska vi sätta in bilderna i kokboken. Och så gör vi ett fint omslag också. Har redan en rolig idé för hur framsidan kan se ut!

Jag är på bra humör som fan idag! Vet inte riktigt varför. Kanske för att jag träffade mamma för första gången på jättelänge och vi lagade mat tillsammans, har ju inte vart hemma på någon vecka, förutom kanske 2 min för att hämta övernattningsgrejer, har ju sovit hos Richard en hel del nu. Sen har jag och Linda varit hemma hos Lilli ganska ofta och "pluggat" också! Nej, vi har faktiskt pluggat en del!

Det blir utgång imorgon iaf, det blev ju inget förra helgen. Men imorgon ska jag, Lilli och Linda ut med Aom och Sou. Ska bli skit kul! Ska kanske träffa Petra en stund också. Har ju fått en ful tandställning som man kan ta ut och in nu, kan lova att den tar jag ut imorgon! Får inga ragg annars inte ;) haha men den är jävligt jobbig att prata med också, har den inte i skolan för vill inte lespa. Har den bara i när jag är hemma, med richard eller med linda och lilli.

Sen måste jag, Linda och Lilli börja planera våran studentresa också! Ska bli så jääävla grymt! Natalie och hennes kompisar ska kanske också till spanien i sommar så då kanske vi är där med dom ett tag! Kommer spara alla pengar till alkohol, det kommer inte bli mycket shoppande kan jag säga! Kommer bli en våt semester! Ta det som du vill!
Pratade med morsan, hon sa att jag måste kolla upp när vi tar studenten först, jag har utvecklingssamtal imorgon så jag kollar upp det då.
Kan knappt vänta tills studenten!

Hoppas ni lever lika gött som jag gör! Hej!


Tack världens bästa
tjejer för att ni finns!

17/11-08 ruta ett

Ja, helgen blev inte precis som planerad. Det uppstod en del allvarliga problem och efter problemen var varken jag, Linda eller Lilli på fest humör. Lilli fick åka hem till Henke och jag och Linda åkte till Richard som hade poker kväll med Henke, Doris, Kennie, Thommy och Tim. Eftersom dom hade planerat en kväll med gubbarna så ville inte jag och Linda störa dom i deras allvarliga poker spelande. Så vi gick in på richards rum och kollade på Borat, fyfan vad kul den är! Lite då och så kom någon utav dom in och störde OSS ist! När alla utan Tim hade dragit så kom Lilli och Henke förbi en stund. men när alla hade dratt sov jag över hos richard, igen....

Fredagen blev jättemysig och lyckad, var ju på bio med Richard. Filmen var ju sådär men det var mysigt att vara med honom. Tyvärr... vill ju inte falla för honom igen men kan endå inte hålla tassarna borta från honom. Han är ju min älskling fortfarande. Det är nästan omöjligt att inte se honom som min pojkvän. Och det är helt naturligt att ligga och kramas med honom och pussa på honom fast jag egentligen inte borde. Ibland vaknar jag och tänker "vad fan sysslar jag med?". Men jag älskar ju honom, och jag vet att han älskar mig, och han har ändrats, det märker jag. Jag ska inte bli ihop med honom på MINST ett halvår, men vi är ju precis som ett par nu. Det är så svårt att bara se honom som kompis och inget mer.

Vi får väl se hur länge till han klarar av att behandla mig som jag förtjänar..

Just det, jag har tagit ut relsen!

14/11-08 länge leve livet

Idag ska jag på bio med Richard, vi ska se saw 5. Skulle egentligen gått med honom imån, men jag vara tvungen att ställa in dom planerna för Alan fyller ju år och ska ut och fira honom. Richard blev sur och grinig för att jag ändrade våra planer, men en utav mina närmsta vänner fyller år, vad ska jag göra då?
Jag hatar att killar är så svartsjuka, och jag hatar att killar älskar att lägga skulden på tjejer. Han är besviken på MIG för att jag ändrade planerna, finns det inte så mycket mer som jag kan vara besiken på?

Idag var jag och Linda på bio med klassen och såg en "don't drink and drive"-film. fyfan vad hemsk den var. En mamma som hade förlorat sin dotter för hon hade åkt med en rattfyllerist. Linda och jag fick anstränga oss för att inte börja gråta.
Sedan gick vi till svenska mässan och kollade på lite info om olika högskolor. Är lite intresserad av en högskola i sundsvall, men vet inte om jag vill flytta. då måste jag ju låna så mycket pengar också.

Uppdaterar sen, fick brottom nu och måste dra!

Hej!

13/11-08 back on track

varit i skolan både igår och idag. Var slarvig förra veckan pga allt jobbigt som hände. Tog många sovmorgonar pga för lite sömn. Men nu känns allt lugnare och jag kommer upp på morgonen. Sitter hos Lilli med Linda nu och vi ska strax iväg på filmkväll. Mysigt.
Igår var jag också hos lilli med Linda, vi drack te och snackade som vanligt, lika mysigt som alltid med flickorna :)
Sen skulle Lilli åka iväg och klippa sig, så jag gick hem till Richard, vi åkte till maxi och hämtade mitt legg och köpte lite mat. sen åkte vi hem till honom och lagade middag. Vi kollade på tv och Snackade, mysigt.
Jag sov där, vi är bra vänner med förmåner just nu, får se vad som händer i framtiden..
På lördag fyller Alan år och jag och linda ska antagligen ut med dom och fira, hoppas att lilli också kommer med, men antagligen inte..

Hej!

11/11-08 fint!

Jag fick en sån fin kommentar! Jag har nog aldrig fått en sån fin komplimang i hela mitt liv. Den gjorde mig så jävla glad och tack till den personen som skrev den!

Jag måste bara säga en sak, jag läste igenom alla kommentarer en gång till och såg att Jennifer antagligen fortfarande tror att jag har sagt att Tove och Richard hade sex. För hon säger att jag har anklagat Tove för saker hon inte har gjort. Så jag vara bara tvungen att säga att jag tror absolut inte att dom hade sex för jag vet att Richard älskar mig mer än så, men jag tycker fortfarande det dom gjorde var fel.
Så nu är det ett avslutat kapitel, ville bara att alla skulle veta att jag inte är en sån som anklagar folk för saker dom inte har gjort.

Hej!

9/11-08 Livet leker!

Igår så vaknade jag vid ett och så satt jag hemma hela dagen och bara segade, sen lagade jag en romantisk middag med mig själv, jätte gott! Vi säger att Karl joinade mig ;)
Sedan kom Lilli och hämtade mig och Linda så åkte vi hem till Lilli en stund och förkrökade lite innan vi gick till bussen. Åkte till SoHo och tog en cider där. Så mötte vi Niklas och två kompisar till honom, Niklas var rätt packad också! Och inte bara lite! Iaf, vi åkte med dom till festen vid ullevi, träffade massa nytt folk, skitskoj, men niklas mådde inte så bra. Senare åkte vi med honom till drottningtorget, köpte lite vatten till honom och sen tog han bussen hem. Så gick jag, Linda och Lilli och tjockade oss på donkan innan bussen kom.
Sedan träffade jag Richard för första gången på en vecka, det var jätteroligt! Det kändes som att träffa en kille för första gången, men endå känna sig helt avslappnad med honom. Slippa allt det där nervösa pirrandet. Vi kommer inte bli tillsammans men jag känner att vi har kommit varandra närmre och det är skönt att ha en killkompis som man känner sig så avslappnad med. Det var underbart. Vid 3 körde han hem mig, så satt vi i bilen en timme till utanför mig och bara snackade och skrattade. Jag trivdes bättre med honom igår än vad jag gjorde under hela tiden vi var ihop. För en gångs skull fick han mig att känna mig viktig, och inte bara som flickvän, utan som vän.

Nu är det bara 8 dagar tills relsen åker ut!

Hej!


8/11-08 ironi!

Det är rätt roligt. Jag får massa elaka kommentarer (av anonym besökare), men dom är skrattretande. Jag vet ju exakt vem det är och jag vet att hon inte bara är lite avundsjuk. Du är helt otrolig! Ta det som en komplimang om du så vill, men du är som sagt helt genomskynlig. Kollar man djupt, väldigt djupt, så ser man rakt igenom. Väldigt djupt!
Du är så duktig och diskret, vet du det? Förresten, missförstå mig rätt, jag är ju inte seriös. Du är så osmart och odiskret. Tror du helt seriöst att jag ska ta illa upp när du säger att min kropp är ful och benig? Det är så jävla ironiskt! Jag sitter och skrattar, det är inte lätt att hålla inne skrattet när något så jävla ironiskt händer. Jag hoppas att inte fler än jag och Linda fattar att det är du, för dom hade nog skrattat åt dig också, jag vill ju inte att du ska skämmas. Men nu är det ju du som sätter dig i en hyffsat pinsam situation.

Jaja sitt du hemma och kolla min blogg och bdb var femte minut för att kunna kommentera hur ful och äcklig jag är, jag ska iaf ut och festa. ha det bra gumman...

Hej!


6/11-08 a new beginning

Mår bra idag :) lite trött men jag känner mig lycklig. Jag är så lättad och så känner jag att jag fått kontakt med världen igen. Ett tag där kände jag mig som en robot. Som att jag inte brydde mig ett skit om något. Jag var grinig på morsan och farsan eftersom jag hade haft en dålig vecka. Men nu börjar jag sakta men säkert komma tillbaka igen. Nu när jag är ensam öppnade sig så många andra vägar för mig. Richard har ju gjort allt för mig nu det sista, och han har lyckats öppna sig. Jag vill inte ha en pojkvän. Men det är skönt att ha en vän att snacka med, han är en bra vän faktiskt. Även om han inte visade sig vara en bra pojkvän. Jag sa till honom också att "hade du varit mer respektfull mot mig så hade jag och mina kompisar visat mer respekt för dig också." Han förstår det, han säger att han inte har varit sig själv, han är den killen jag först föll för. Visst jag tror på att han har ändrats, det märker jag, men jag kommer aldrig mer lita på att han inte går tillbaka till den respektlösa, arroganta och tykna killen han var. Plus att jag mådde inte bra i det förhållandet, men jag mår bra nu, som singel. Och jag känner för att vara singel tills jag vet vad jag vill. Och vem vet, jag kanske hittar någon kille som behandlar mig underbart som jag råkar bli kär i. Därför vågar jag inte heller Lova Richard att jag inte kommer göra något med någon annan. Han sa "Snälla Hannah, jag skulle inte klara att se dig med någon annan så snälla gör inget med någon annan kille", så svarade jag "Du kan inte sätta regler för mig. Det var DU som svek mig, och du borde vara glad att jag ens snackar med dig." Jag är så jävla stolt över mig själv. Jag har varit jävligt stark faktiskt, eller starkare än mitt vanliga jag. Jag tror att jag äntligen har insett att jag förtjänar bättre, dessutom så kan jag inte veta om det finns något bättre där ute om jag aldrig ger det en chans. Jag vill träffa nya människor nu, lära känna nytt folk. Se vad som finns där ute mer än det jag har upplevt, för att jag vet att det finns så mycket mer.
Jaja, i helgen blir det mys med några kompisar och lite skräckfilmer. Kommer bli mysigt. Kanske blir krogen på lördag? jag vet inte, men känner för att hitta på saker!

Hej!


4/11-08 weight lifted off my shoulders

Bara dom viktikgaste stannar kvar.

Bara dom som bryr sig stannar kvar. Jag har fått en ny syn på livet. Från och med nu får ingen mer än två chanser. Jag måste tacka Novi för boken som gjorde mig tio gånger starkare och som har fått mig att inse att om man behandlar mig som skit så förtjänar man inte en underbar människa som mig i sitt liv. För vet ni vad, det är en ära att få känna mig! Tycker inte ens det är synd att allt detta hände som det gjorde, det har gjort mig starkare och fick mig att inse vilka som var dom viktigaste i mitt liv, jag säger inte att jag inte visste att Linda och Lilli var dom viktigaste vännerna i mitt liv, för det har ni alltid varit, det vet ni. Men det fick mig liksom att inse att så länge jag har dom så skiter jag i resten. Alla andra människor i mitt liv kan lämna mig, det spelar ingen roll för jag har två underbara människor i mitt liv som skulle göra allt för mig, och som jag skulle göra allt för. Och så länge jag har två sådana bra vänner så spelar det ingen roll hur resten av världen behandlar mig. Jag skiter totalt i om någon annan människa kallar mig patetisk. För jag vet att jag är värd mer än så. Och troligen handlar det bara om avundsjuka.
Mitt liv kommer att börja här och nu, och jävlar vad kul det kommer bli, och jävlar vad bra jag kommer att må av att bara ha vänner som jag litar på till 100 % och som jag vet aldrig kommer såra mig eller trycka ner mig för att känna sig överlägsna.

Jag mår bättre just nu än vad jag har gjort på jävlig länge.

4/11-08 hat

Man brukar säga "världen är liten". Men då får det plats en jäääävla massa hat i en sån "liten värld".

Jo, uppdatering:
Allt är numera mitt fel. Det var mitt fel att dom stack och lämnade mig kvar. Det var mitt fel att två viktiga människor i mitt liv svek mig. mitt fel att jag inte är svag nog att förlåta det.
Jag vill bara gå vidare och lämna allting bakom mig. Jag är arg nog och orkar inte med mer ilska, det får nog inte äns plats mer ilska inom mig.

Jag vet att du läser detta så jag säger det, jag tror inte att ni hade sex, jag har inet sagt till en enda jävel att ni hade sex, så gå inte och skyll detta på mig för att du inser att du gjorde jävligt fel i att följa med honom hem och skita helt totalt i mina känslor. Och jag fick sitta kvar i lilli och henkes soffa och lipa för att min kompis och min pojkvän inte brydde sig ett skit om mina känslor. Just det som en vän och en pojkvän ska göra, det gjorde ni inte. just det som en pojkvän och en vän INTE ska göra, det gjorde ni. Jag kan också säga, jag skiter i vad ni gjorde och vad ni inte gjorde bakom stängda dörrar (nu säger jag inte att ni gjorde något) men huvudsaken, och den avgörande saken är att ni inte respekterade mig, mina känslor eller vårt förhållande. Du kan fortsätta sprida din falska fakta till dina vänner och vända dom emot mig, jag bryr mig faktiskt inte längre. För jag vet att jag fortfarande har äkta vänner kvar, och det är dom enda som betyder något för mig, och det är dom enda jag bryr mig om dom skulle lämna mig. Det är inte första gången jag blir sårad av någon av er och nu har jag fått nog. nu ska jag börja ett nytt liv, och bara ha folk som inte sviker i min närvaro. Vill inte leva ett liv med massa osäkerhet och tvekan, livet är för kort.


2/11-08 to little to late

Nu är det slut, igen. För gott denna gången. tänker inte må kasst längre, inte pga min pojkvän. En pojkvän ska väl göra en lycklig? inte för min del, kan faktiskt tom ha vart den olyckligaste tiden i mitt liv, visst vi har haft underbara stunder också, men inte tillräckligt. vårt förhållande bestod av 80% bråk. Och jag grät nästan varje dag. Nu kan jag äntligen börja om, om han låter mig. Han ger sig inte, han säger att han älskar mig och vill ha mig tillbaka och att han ska ändra på sig, men det har han ju sagt så många gånger förr, och jag har fullit för det varje gång.
Hur har jag orkat 8 månader av det här? Jag vill bara glömma honom och gå vidare, men han ger ju sig inte. varför gör han det så svårt för mig?
Jag är så rädd för att falla dit igen, att jag ska falla för hans lögner igen. Jag hoppas att jag är stark nog att stå emot. Han ber mig att komma hem till honom och prata, men jag klarar inte av att ens höra hans röst. Han ringde förut, men jag svarade inte, han lämnade ett meddelande och sa hur mycket han älskade mig, och han grät. Då började jag gråta. Jag kan inte höra hans röst.
RSS 2.0