laid to rest

Helt jävla onödig lektion idag. anita var bara tvungen att tvinga oss till skolan, men vad gjorde vi på lektionen medans hon var börta med de andra? absolut ingenting. Sovmorgon hade suttit så jävla mkt bättre. Nu sitter jag ensam hemma efter en låång dag och håller på att kissa ner mig, men jag har ingeen ork till att ta mig till toan. Har stått upp och vifftat myggor i två timmar. blivit attackerad av en galen hund och höll på att skita ner mig. Sen åkte jag, Linda och Tove hem till Tove och åt koldolmar eller vad det heter, och marrängswish för hennes brorsa fyllde år. det var gooott!

something you can't understand

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Har pluggat mycket denna och förra veckan, och jag är ikapp med allting i skolan! Duktigare än någonson nu :) Häxan anita har bytt vår film-lektion från måndag till fredag, och vi skulle egentligen fått vara lediga på fredgar, men inte nu när hon bestämde annat! Så nu har vi två och en halv timmes håltimma på måndagar ist. Gött. hon tänker inte långt den tanten.
Har börjat övningsköra en del också och det går jättebra! har kört runt lite i torslanda och så än så länge. Men jag våhar inte köra i stan ännu.
Igår var jag, Lilli och henke hemma hos Richard och kollade på Wall-e sen så var det fest hos mattsson och vi åkte dit en stund för att hälsa på doris och peter och några, sen åkte vi till richard igen och kollade på ännu en film :)

Hej!

RSS 2.0