mys i solen

Idag har vart en lång och ansträngande dag och nu är jag helt slut.

Först var jag och Linda i skolan, vi var t.o.m. med på idrotten idag. Ute i solen och stektes av solen. Inte så skönt när man ska springa runt massa på en stor gräsplan. Självklart vann mitt och Lindas lag. Mamma hämtade mig efter skolan och vi åkte till backaplan för att köpa kläder till mitt jobb som servitris, eftersom jag börjar jobba denna helgen, men bara på lördagen. På fredag blir det att festa med jobbarkompisarna. Kläderna är skitsnygga! Det blev en höd svart tajt kjol och en vit blus/skjorta.

Jag kom hem och blev rastlös. Linda svarade inte på telefonen så jag ringde Lilli, som var på väg till Linda. Jag föreslog att vi kunde gå till brevik och njuta av solen. Linda var inte klar så Niklas och Lilli kom hit så gick vi till brevik tillsammans. Tog med kaffe och kakor. Efter ett tag attackerade alla myggor oss så vi stack hem igen.

Nu är jag så trött så att jag faktiskt funderar på att lägga mig. Imorgon blir det grill med vännerna i brevik igen och sedan kanske in och kolla på kortegen. Det ska bli riktigt mysigt.

Drama

Drama innan jag åkte till Linda,


Lenny ångrade sig igen och skulle plugga, Marco ville komma halv nio och kommer då fram vid nio. Så vi bestämde oss för att ta det en annan dag. Då Marco och Lenny är skyldiga oss fika eftersom dom velade så jävligt. Joakim var trött och orkade inte komma. Jaja, jag och Linda klarar oss själva. Så vi satte på en film och gosade ner oss i gillestugan. Efter ett tag kom Lilli och hälsade på så drack vi te och snackade skit som vanligt. När Lilli åkte satte vi på filmen igen, skräckfilm. Efteråt fick Linda följa mig en bit för jag inte vågade gå själv i mörkret.

och drama när jag kom hem.

ger er en snabbis

Har precis ätit middag och försöker nu att övertala Lenny att komma hem till Linda på filmkväll. Kommer inte han så kommer inte Marco, och då kommer antagligen inte Joakim och då är det bara jag, Linda och Lilli kvar. YES! Nu övertalade jag honom! Plugget får han ta med sig och sitta där och göra. Inte fan ska han stanna hemma för att plugga!

Jag och Linda skulle egentligen träffat Marco, Joakim och Lenny i stan men det blev molnigt och kallt så vi bestämde oss för att ha filmkväll ikväll hos Linda ist. Synd att det inte har varit soligt de 2 senaste dagarna. Hoppas det är soligt när vi åker till Joakims land, annars flyttar vi fram det har han sagt, så hooooppas det är fint!

Okej det blev kort men nu måste jag gå och göra mig iordning!

Sexcitat

Sex is like math. add the bed, subtract the clothes, divide the legs, and pray you don't multiply!



Jag vann!

Jag vann veckans blogg hos Frida! Tack alla som röstade på mig! Första gången jag vann något, så jävla stolt! Haha :D

Idag hade jag och Linda typ världens längsta lektion, kändes det som. Efteråt åkte vi in till stan och tog en fika på Johanséns, där dom blir otrevligare och otrevligare varje gång. Denna gången satt dom och glodde på Linda när hon åt för dom ville antagligen stänga och trodde det skulle gå snabbare om dom stressade henne lite.

Nu är jag hur trött som hellst även om jag sov jättemycket inatt. Dock så vaknade jag lite då och då av ett knä eller en armbåge i ryggen av Richard, alltid lika mysigt. 

Gör det bästa av situationen!

som jag och Linda gör..









Grattis bästa Linda

Min älskade barndomsvän sedan 5 år fyller 19 år idag. Gå in och gratta henne ni också.






Jag och Linda från 5-19 år :)



Firar Linda gör vi dock inte ordentligt fören om 2 veckor, då Joakim har bjudit upp oss till hans land. Jag har ingen aning vart det ligger eller hur stor stugan är, men jag är nöjd även om jag får ligga på ett skitet golv. Så länge vi får en rolig helg, vilket vi kommer att få. De jag vet som kommer är Joakim, Linda, Lilli, Niklas och Marcus. Sen vet jag inte vilka fler som skulle komma men det skulle tydligen bli ett stort gäng. Jag längtar!

Idag ska jag bjuda Linda på fika och så ska vi sätta oss vid kanalen och förhoppningsvis få lite sol. Just nu verkar det lite molning, får hoppas att solen kommer fram snart. Nu ska jag fortsätta göra mig iordning. Puss på er mina fina!

Ni har väl inte glömt att rösta på mig som veckans blogg hos http://fridala.blogg.se?




te-frossa

Nu är jag inne på min 5e kopp vaniljté, och börjar bli kissenödig.

Jag hatar söndagkvällar samtidigt som jag älskar dom. Avslappnande men man vet att man har ännu en skolvecka framför sig. Som tur är har vi inga prov denna veckan. Men jag hatar ju skolan, speciellt när Linda och Lilli inte kommer.

Men snart är det student och det kommer bli grymt! Först kommer familj och kompisar möta oss utanför skolan och sedan åker vi med klassen på studentflaket. Efter det åker jag hem och skålar lite med min familj här hemma för att sedan åka på restaurang med Linda och hennes familj och supa lite till.. och äta då ;) Efter att ha förfestat en del åker vi iväg till gamleport där det ska vara studentfest! Jag lääängtar, det kommer vara den lyckligaste dagen i mitt liv, lyckligare än mitt bröllop! Några dagar efter studenten åker jag, Linda och Lilli till Spanien för att festa gärnet. Sedan åker jag ensam till Norge och jobbar med Axel :)


revansch

Nu har jag kommit hem från Richard och tittar på lite exiled. Jag och Richard kom inte fram till något speciellt igår efter vårt "snack", men jag antar att vi blev vänner igen. Det är ju inte lätt att vara ovän med den man älskar.

Ska snart börja laga mat. Mamma har vart i Spanien hela veckan och pappa har typ vart och tränat med sitt band varje kväll. Så jag har fått laga egen middag varje dag, när jag har vart hemma. Igår åt jag en macka på hela dagen. Jag är så duktig. Men idag ska jag laga något ordentligt.

Åh vad gött det är att få se de bortskämda jävla ungarna få slita och svettas lite!




Ikki tvillingarna eller Tila?

Har suttit hemma hela kvällen och kollat på A Double Shot at Love with the Ikki Twins. Dom människorna kan väl inte vara ute efter kärlek på riktigt? Då är de dumma i huvudet som tror att dom kommer hitta en passande partner på ett sånt program. Det är bara löjligt. Men jävligt underhållande!
Föredrar ni Tila Tequila eller Ikki tvillingarna? Jag tyckte mycket mer om Tila.

Jag ska träffa Richard snart, och snacka. Hoppas han får mina tankar på annat. För jag tvivlar mer och mer.

Sårar mer än du tror

men vad löser problem bättre än ett äckligt glas av mammas och pappas whiskey och en chokladkanin utan öron?



Nu skulle jag vart på väg mot fest med mina vänner, men ännu en gång har du försört min kväll. Dett är bara en av många kvällar som jag väljer att sitta hemma, och det tackar jag dig för. Det är rätt tydligt att du nu har fått som du vill.

"Hoppas du håller detta nu för jag orkar fan inte med mer tjaffs"

I dina öron är det tjaffs. Varför lärde du mig att öppna mig för folk och prata om mina känslor om det var det som skulle leda till vårt slut?

berätta för mig

om ni har hört något dummare.

Jag hade en killkompis som jag inte hade snackat med på ungefär ett år. När jag hörde av mig och frågade hur detvar med honom så snacka vi lite som vanligt.. Helt plötsligt säger han:

Han: Vi skulle passa bra ihop, vi har samma egenskaper och erfarenheter typ.
Jag: Tycker du?
Han: Ja vi borde ha sex.
Jag: ?! Jag vill inte ha sex med dig? Jag hoppar inte i säng med folk jag inte känner något för.
Han: Har du den attityden så vill jag inte ha sex med dig längre. Jag har ingen lust att ha sex med någon som inte vill ha sex med dig, så har du den inställningen vill jag inte ha sex med dig.


Jag vill inte ha sex med dig!? Herregud.

Christian The Lion


Lilli visade mig denna filmen igår. Såg den precis igen, jag gråter som en bäbis. Så sjukt jävla söt så det är inte sant.

good in bed

Ligger fortfarande i sängen och gottar mig. Det är så svårt att gå upp på lördagar. När man väl kan sova ut så gör man verkligen det också :)

Igår var jag hemma hos Linda hela dagen. Senare kom Niklas som satt hemma och hade tråkigt. Vi satte på Fight Club som är så sjukt bra och Brad Pitt är så heet! Strax efter filmen så kom Lilli och vi kröp ner i Linda soffor alla fyra och halvsov. Alla var helt slut.

Glöm inte att rösta på mig som veckans blogg hos http://fridala.blogg.se! Tack :)



rösta på mig sötisar

Jag gick precis med i min första bloggtävling någonsin igår. Spännande.. Rösta på mig som veckans blogg här så är ni underbara.

Puss på er som hjälper mig!!

hungry for love

Ikväll ska jag hem till Richard och sova har jag bestämt, jag är hungry for love idag igen. Vi har träffats så ofta denna veckan så det har blivit att jag har sovit där utan att ha älskat med honom på flera dagar. Det är ju bara sorgligt!! Nu är det fredag och vad är bättre att inviga helgen med än med lovemaking?


Han älskar mig......

Sitter forftarande hos Linda men nu har vi gått in i gillestugan för det började bli lite kyligt. Har ätit middag med hennes familj också. Sedan har vi bara suttit vid våra laptops hela dagen, nördigt jag vet, men det är inte som vi har gjort detta förr.

Niklas satt hemma och hade tråkigt så han kommer på besök. Antar att vi får stänga av våra laptops och faktiskt umgås då! hehe.

i solen med Linda

som har fixat smoothies till oss. Skitgott!


Vi skulle ju egentligen gått till Berså som hade någon "ferrari-fest" som man kunde vinna en resa till någonstans, kommer inte ihåg vart, men det lät grymt. Så det var en Dj i stan och tjejer som delade ut lappar till festen. Jag och Linda som var väldigt spontana igår bestämde oss för att gå dit och festa gärnet, och förhoppningsvis vinna en resa på köpet. Men idag var båda alldeles för trötta och vi bestämde oss för att skita i det och spendera resten av dagen i solen. Vi har så mysigt :)


Puss på er, hörs sen!

underbar dag

Efter skolan bestämde jag och Linda oss för att åka in till stan och ta en kaffe vid kanalen tills jag skulle träffa Axel vid 18. Vid kanalen satt vi i timmar och snackade, lyssnade på musik och njöt av solen. Sedan blev vi sugna på en drink, så vi satte oss vid gamleports uteservering och stekte lite till i solen med varsin vodka redbull. Där satt vi i ytterligare några timmar och snackade om Spanien resan.


Min söta Linda

Jag njuter av livet:)





Sedan träffade jag Axel för första gången, vi tog en glass var vid kanalen. Det var jättekul att äntligen få träffa honom. Han var nästan precis som jag tänkte mig att han skulle vara faktiskt :)

Imorgon ska jag, Linda och förhoppningsvis Lilli till berså och festa.


Jag hittar alltid fel

Jag lyckas alltid tro att någon är någon annan. Idag skickade jag mejl till en lärare som jag var hundra på att hon hette Eva. Jag skrev "jag är sjuk.. blabla men här får du läxan", hon svarade "Tack, men jag är inte din lärare".

Nu råkade jag skriva "hey baby" till Alan på msn för jag trodde att det var Richard. Och en annan gång gick jag fram till en helt främmande lärare i skolan och sa "Hejhej, jag var inte här igår, men här har du min läxa som jag skulle lämna in igår" hon kollade på mig en stund med huvudet snett och ett frågetecken i pannan, "öh.. jag är inte din lärare.."

Alltid lika pinsamt..

España!


Nu är det bara några veckor till studentresan med Linda och Lilli. Can't wait! Det kommer bli helt underbart. Vi kommer bo i min familjs lägenhet som är en 4a och väldigt fin. Vi har en enorm balkong där vi kommer att sitta och äta middagar när vi inte vill spendera pengar på restaurang. Förhoppningsvis går vi upp tidigt så ofta som möjligt och tar med oss mat till stranden och steker hela dagarna, tills kvällen då vi går ut och festar och dansar!


mat, vänner, axel

Kom precis hem från filming hos Linda och har lagat lite mat, och sitter nu och kollar på vänner och pratar med Axel. Vi bestämde fika imorgon, ska bli riktigt spännande att träffa min blivande arbetskamrat.

Filmningen gick jättebra och Linda och Niklas var duktiga skådisar, höhö. och jag mådde lite bättre efter att ha fått några värktabletter hos Richard. Idag för första gången någonsin sa Richard "Vad fin du är", jag trodde han var ironisk först, men det var han inte.

Nu ska jag koncentrera mig på tvn istället för jag kommer endå inte på något att skriva när tvn är på. Hörs sen!


dolt budskap


Audrina Patridge har gjort ett samarbete med djurens rättigheter PETA som menar att man ska adoptera djur ist för att köpa i butik. "Köper man djur så dödar man hemlösa djur".

 Tycker ni bilden passar budskapet? I think not..

Är ni också The Hills fans, besök alltomthehills.blogg.se.

vaken hos Richard

Nu tror jag att Linda och Lilli har smittat mig. Eller kanske troligast Richard eftersom det är honom jag pussar på. Just nu när jag har fått varningen. Aja jag kommer gå imorgon även om jag har 40 graders feber. Hoppas hoppas hoppas att studiebidraget inte blir avdraget för min del.

Jag kan iaf vara stolt över att jag pluggade hela gårdagen (förutom när jag sov) och att jag blev klar med läxan, och att provet igår gick skitbra. Richard övertalade mig att sova hos honom igår. Jag sa att jag inte mådde bra och inte orkade ta bussen, han erbjöd att hämta mig. Och tur var det för har inte sovit såhär bra på flera nätter.


min drog

Nu har jag försökt få en här religions uppgiften klar i några timmar. Det blir lätt att man nätsurfar imellanåt när man gör arbeten på datorn. Men det börjar iaf närma sig slutet av arbetet.


Imorse mådde jag riktigt illa, men jag tog mig i kragen och släpade mig till skolan endå. Hela dagen mådde jag bra, tills jag kom hem igen. Jag somnade på bussen hem, och jag har somnat två gånger i min säng. Somnade nästan i soffan också. Börjar må lite smått bättre nu och hoppas jag är på topp igen tills ikväll, för Richard frågade om jag ville sova hos honom. Eftersom jag har sovit kasst de senaste nätterna är det alltid skönt att komma till honom och sova ordentligt. Hos Richard sover jag som en bäbis, och han med. Det gör oss bägge gott att träffas några gånger i veckan bara för att sova en god natts sömn. Richard är min drog.

Nu måste jag fortsätta plugga, usch..




ibland får man unna sig..


Jag gillar grädde, jag. Speciellt efter en halvdeppig dag.

snart så.

Nu sitter jag i skolan ensam, ännu en gång.


Såg på Dawn av the Dead på filmkunskapen. Gillar sånna slafsiga filmer. Nu har jag en timme till nästa lektion. Härligt. Hade gjort allt för att få åka hem nu, men jag behöver vara närvarande i 4 veckor för att få studiebidraget. Jag får lämna kameran själv idag också för Lilli inte orkade åka till skolan och lämna den. Så jag fick släpa den på bussen från backaplan och nu måste jag bära den i skolan tills thomas kommer så han kan ta emot den. Jag blir så trött på detta..

Varför ska JAG få en varning för frånvaro? Jag har ju varit närvarande när de andra har varit borta x antal gånger. Jag tycker inte det är rättvist.

Jag får se fram emot Norge när jag slipper ensamma skoldagar. När får flytta till ett nytt ställe och lära känna nya människor. Jag kommer tjäna pengar, och får inget jävla avdrag från ett jävla studiebidrag på 1000 jävla kronor.

Nästa fredag ska jag åka upp till Norge med familjen och Axel och jobba över helgen. Det kommer 250 pers till restaurangen och det kommer vara någon slags öppningsfest med kabaré och buffé. Jag är nervös men jag ser fram emot det endå. Det kommer bli grymt.

I veckan ska jag fika med Axel. Dock har jag mycket i skolan, men jag ska nog kunna klämma in honom någonstans i veckans schema.

Jag skriver igen när jag kommer hem.

En låång kort dag.

Herregud vilken lång dag. Lång sovmorgon men dagen var inte lättare för det. Idag fick vi reda på att vi var tvugna att ha massa filmat till fredag så vi kunde visa våran lärare vad vi har gjort under de 4-5 veckorna vi har skippat hennes lektion och sagt att vi skulle "filma", woops.

Det blev en massa fram och tillbaka och hit och dit. Bilen skulle Lillis pappa ha, sen skulle han inte ha den. Men vi fick iaf två nya skådespelare som ska spela "paret" i filmen, Linda och Niklas. Vi började filmningen hos Linda som tog timmar. Vid nio var vi klara. Men inte fick jag en lugn stund för jag kom hem, då blev det en massa annat plugg som skulle göras. Jag känner mig rätt stressad vid det här laget. Och nu orkar jag inte bry mig, jag pluggar imorgon. För nu är jag helt slut och verkligen måste sova, eftersom jag inte fick någon sömn inatt.

Richard ville att jag skulle komma till honom ikväll och sova där, det hade jag också velat, men jag skulle inte hinna det idag med allt som skulle göras. Dessutom börjar mina föräldrar säkert undra om vi är på väg att bli ett par igen, och det vill jag inte att dom ska tro.


Denna klänningen fanns i vitt förut, och jag funderade starkt på att köpa den till studenten, men nu är den försvunnen.. Jag hoppas verkligen att den kommer upp i vitt igen.

ännu en vecka..

var vaken nästan hela natten igen. Vred och vände i timmar. Det var helt omöjligt att somna, jag vet inte varför för jag hade inte heller något speciellt att tänka på. Hjärtklappningarna började igen, jag borde kolla upp det där snart, börjar bli riktigt jobbigt. Som tur var så var det inte så svårt att gå upp idag. Ska gå till bussen om 45 min och åka till maxi, där jag och Linda blir upphämtade av Lilli. Idag måste vi bära med oss kameragrejerna till skolan.


Nu ska jag förtsätta med att göra mig iordning för en kort men sen skoldag.

myshelg med favoriterna

Igår vaknade jag hos Richard av ett samtal från Niklas. Han hade bestämt att alla skulle hitta på något tillsammans. Det pratades om fika, sitta i stan eller grilla. Efter många om och men bestämde vi oss för att sitta i solen på min balkong och dricka te. Så Niklas, Lilli och Linda kom hem till mig och vi satt i solen tills det blev kallt. Sedan gick vi in och kollade på massa made avsnitt. Marcus kom och vi köpte massa gott i affären och  och såg en film hos mig, 10 orsaker att hata dig. Sedan så ville vi se Brokeback mountain bara för att vi tjejer tycker Heath Ledger är så snygg. Så Lilli och Niklas åkte och hyrde den och köpte mat till mig.

Han var inte lika sexig som homosexuell, det var inte Jake Gyllenhaal heller. Och jag som är så tänd på bägge. Filmen var bra men lite snuskig. Väldigt pang på! Jag gillade inte när Jake Gyllenhaal fick stock. Då blev jag avtänd på honom.


Idag skulle vi filma en scen med Peter på vår C-film. Tror ni inte vår lärare har gett oss ett band som inte passar till den kameran vi fick? Han är så smart. Så jag fick iaf säga till Peter att vi var tvugna att ändra planerna och ta det en annan dag för vår lärare är dum i huvudet. Jag, Lilli och Linda satt i mitt vardagsrum och drack te och kollade på made ist...

"you're to goddamn beautiful to drink piss, niggah!"

Igår började som en av de långtråkigaste dagarna i mitt liv. Jag hade absolut ingenting att göra. Jag vandrande omkring här hemma utan att veta vart jag skulle. Jag ringde Linda och vi bestämde oss för att hitta på något på kvällen. Sedan ringde hon upp och sa att vi skulle på fest. Så det var bara att göra sig iordning och åka med Linda och Sabina till Kortedala där Adel hade 25 års fest. Jag kände inte en enda jävel men lärde snabbt känna några trevliga pojkar. Till vår stora förvåning kom helt plötsligt Ida och Linnea till festen, dom kände inte heller många. När de andra skulle på krogen och forstätta festa åkte vi hemåt. På spårvagnen träffade vi några killar. Jag drack vitt vin i en cola flaska som såg ut som piss. Så när en av killarna frågade vad jag drack sa jag "jag dricker piss", han gick på det. Han fick t.o.m. lukta på den och trodde fortfarande det var piss, så han sa "you're to goddamn beautiful to drink piss, niggah!", ja det var en sån där "rap-kille". Haha det var lite roligt.

Jag åkte hem till Richard och på bussen var massa jobbiga blöjnassar som höll på att skrika och jobba sig på bussen. Jag hatar sånna omogna människor som beter sig som djur. Richard mötte mig på hållplatsen för jag gillar inte att gå själv på natten. Så gick vi hem och mös.

Nu kom Linda så nu måste jag gå. Jag kanske bloggar mer ikväll, om jag hinner.


Jag och Linda

Göran, Jag, Daniel och Linnea

Sabina och Ida

Jag, Sabina och Linda

Bilder tagna av Emma.

tack karl

för att du finns när Richard inte ställer upp.


Jag och Richard skulle höras igårkväll om att träffas. Vid nio gav jag upp och frågade vad han sysslade med.  Då hade han ångrat sig och ville inte träffas. Eller om han ångrade sig eller aldrig tänkte träffa mig vet jag inte. Jag vet bara att jag ringde honom på dagen och frågade om han ville träffas på kvällen så sa han "senare isf, vi hörs ikväll" och efter att ha suttit hemma och väntat i många timmar ville han inte längre, jag tog t.o.m. på mig fina underkläder i onödan..

Han gör mig bitter ibland, och vi är inte ens ihop längre. Jag glömmer det ibland och behandlar honom som om vi vore ihop fortfarande, och det kanske är fel. Men det är svårt att bara se honom som ett "kk". Jaja, if that's what he wants, that's what he's gonna get. Fr.o.m. nu ska jag inte vara den som hör av mig hela tiden till honom. Han får höra av sig, undrar bara hur det kommer bli nu när jag slutar. För han är inte den som hör av sig längre..

Karl är en rosa vän som alltid ställer upp för mig och aldrig säger emot.

sommardag

Vi hade bara en lektion idag, matte. Jag och Lilli bestämde oss för att sitta i solen och jobba, Kaleb ville hänga på. Vi jobbade inte så mycket utan satt mest och snackade under hela lektionen.

Jag och Lilli bestämde oss för att köpa pomes frites och sätta oss vid lilleby badet när vi hade slutat. Först gick vi förbi henke för att träffa honom för första gången på flera månader. Det var lite konstigt. Vi stog utanför lägenheten och katterna stog i fönstret, så söta.

Sedan åkte vi till badet och satt där och åt, men det var iskallt öfr det blåste, så vi bestämde oss för att dra hemåt. Nu väntar jag på att Lilli ska duscha klart, ser på sweet 16, sen ska jag kanske träffa Richard en stund om han orkar, han är hemma och har feber.

Jag älskar dig

8/6-08
Nu har jag sagt det, "Jag älskar dig", för första gången till en kille, Richard. Jag sa det igår. Jag har inte varit säker förän nu. Har aldrig varit lyckligare, detta är på riktigt. Vi älskar varandra. Jag är hans allt säger han. Jag känner mig tryggare än någonsin. Allt i livet flyter på så bra när man får lite kärlek.
Han bryr sig inte om mitt förflutna, han älskar mig endå, för den jag är.



Bilder från helgen

Som jag lovade er, här kommer lite bilder från min händelsefulla helg. (Alla bilder är tagna med min mobilkamera så kvalitén är sådär)


Linda fiskade medan jag solade på en brygga i hästevik i lördags efter påskmiddagen med hennes släkt.

Linda och jag myser i hästevik.

Jag, Linda och Lilli förfestade innan Johannes fest.

Mina fina tjejer.





Nu minns jag inte mer.. men detta är hos Johannes.








Jag ser inte nykter ut, det beror på att jag var full..

jag lever.

Nu har jag varit dålig på att blogga igen, jag vet. Jag har nästan inte varit hemma någonting sen sist. Påskafton firade jag hemma hos Linda med hela hennes släkt. Jag åt så mycket att jag mådde illa, sedan åkte vi vidare på grillfest med Lennart hos Hans och Marie. Skit kul, och där blev det ännu mer mat. Den dagen åt jag mer än jag har gjort under hela min livstid.. nästan. Kvällen avslutades med kareoke.
I söndags åkte jag in till stan med Linda och shoppade, blev en hel del fint. Efteråt träffade jag Richard en snabbis vid lillebykiosken och så satt vi där och snackade ett tag och hade jättemysigt, innan jag kom på att jag hade brottom hem. Jag tog bussen hem och gjorde mig iordning innan Lilli och Linda kom hem till mig för att förfesta. Sprit, kapten klänning och dans. Vidare till Johannes där det var massa folk. Vi lärde snabbt känna de flesta. Och även där blev det dans, massor. Kvällen minns jag inte mycket utav, jag har inte vart så full på länge. Richard hämtade mig och jag sov hos honom, eller rättare sagt, deckade i hans soffa. Jag vaknade tidigt morgonen därpå och visste inte vart jag var. Undrade hur jag hade hamnat i soffan och inte i sängen. Richard hade tydligen tjatat om att jag skulle komma och lägga mig bredvid honom hela natten och jag hade svarat "Jaa jag kommer", men det gjorde jag aldrig. Richard gav upp och la en filt på mig när jag hade deckat. Stackarn fick inget sex...

Så igår efter att jag hade legat bakis i sängen hela dagen så lagade Richard och jag middag ihop, sedan sov han hos mig. Idag är första skoldagen och jag kan säga att det var härligare med lov. Plus att jag känner mig fortfarande bakis. Nu ska jag och Sophia på lektion. Bilder kommer kanske ikväll från helgen.

onykter

Richard är här, vi ser på någon amerikansk action film som jag inte kan ta på allvar. Chronicles of Riddick. Ännu en film med Vin Diesel som har snygg muskelös kropp, men inte mycket mer än det. Vad ser ni i tönten, tjejer? Innan såg vi King Arthur som var en bra och spännande film. Nicholas kompisar spelade ölspelet i köket så det var svårt att komma in i filmen bara,

Nu har jag druckit några glas vin och börjar bli full.

cheesecake m.m.

Igår efter att jag hade ätit massa gott med mamma och pappa så åkte jag till maxi för att träffa Richard igen. Hann inte vara med honom mycket innan han ville sova. Jag somnade inte fören halv 6 imorse, så idag vaknade jag 14.20 och ångest. Jag hatar att sova bort halva dagen.

Richard skulle till sina föräldrar så nu är jag hemma och snart kommer Nicholas kompisar hit på förfest. Jag sitter och gottar mig med Lindt choklad, cheesecake, vin och cola.


Gott!

en kväll utan drama, tack!

Richard kom hit med kaffe och jag köpte bullar. Vi satte oss i brevik ett tag i solen, men blåsten skrämde bort oss efter ungefär en timme. Men det var mysigt, trotts att vi tjaffsar nästan hela tiden..
Sedan kom jag hem och hjälpte min mamma med maten. Eftersom dom åker till Tyskland imorgon så tänkte vi äta en god "påsk" middag tillsammans innan dom åker. Det blev anka och massa smått och gott. Hur gott som hellst.

På söndag blir det fest hos Johannes som fyller år. Det ska bli riktigt roligt. Jag, Linda och Lilli ska in till stan på dagen och shoppa lite och sedan ska vi hem till mig och förfesta. Det kommer bli roligt att träffa Johannes, Marco, Alan och kanske Danny och alla dom som man inte träffar så ofta nu förtiden. Förr var det ju nästan varje helg men nu är det bara ungefär en gång var fjärde månad eller något. Jag vet inte om vi kommer vara hemma hos honom hela natten eller om vi drar ut senare på kvällen. Vi får se. Hoppas det blir en rolig kväll utan massa drama trotts allt :)


En gammal bild på mig och Danny från en helt underbar kväll hos mig. Sommar 2007.

du förstår inte

Jag tänkte att jag kunde träffa Richard idag. Han ska höra av sig när han har spelat färdigt....
Jag tycker att jag sviker mig själv när jag väntar på att han ska spela klart, men jag känner att jag behöver någon att prata med idag. För idag känner jag mig nere. Och Richard är den som är lättast att prata med när jag känner mig ledsen. Finns väl inte mycket att säga till honom men han känner mig så bra och vet exakt när jag är ledsen. Han kan läsa mig bara genom att kolla in i mina ögon. Det är han underbar för. Så idag väntar jag så länge jag måste, även om det är löjligt.

Idag känner jag av den hårda träningen vi gjorde igår. Jag har träningsvärk i ben, armar och "extratuttar", det är vad vi kallar det där fettet vid armhålorna ovanför brösten som ser så äckligt ut när man har linne. Jag har även blivit jättebrun från solningen och det är jag glad över. När jag ser mig själv i spegeln blir jag chockad. Nu slipper jag se blek ut i Spanien och på studenten.

Idag har jag skrivit ansökan och personligt brev till KY-utbildningen. Chansen att jag kommer in är inte stor men det är ju bara en plan B så det är okej om jag inte kommer in, för då söker jag nästa år när jag har mer arbetserfarenhet.
Sedan har jag bara gått runt i mysbyxor här hemma hela dagen och kollat på tv, jag har även tagit tid ur mitt stressiga schema för att laga mat med min mamma, en riktigt lyckad middag och det tackar jag mig för.



Jag ska inte träffa Richard iaf.

Teaser

Gymmade för första gången på länge idag, med Lilli och Niklas. Niklas visade mig och Lilli hur man tränade som en riktig man, det gick inte för oss.. Sedan blev det för min del en halvtimmes solning. Börjar bli riktigt brun nu. När jag kom hem var jag helt slut och la mig i sänget ett tag innan jag satte igång att plugga. Nu är jag äntligen klar och har precis sett de två första avsnitten av The hills säsong 5. Det gjorde nog allt bara värre för nu vill jag ha mer! De andra avsnitten finns inte på hemsidan ännu. Verkar blir en hel del drama denna säsongen. Jag vill ha nu!



Mysdag med favoriterna

Underbar dag med favoriterna. Först åkte jag, Linda, Lilli och Niklas in till stan och satte oss vid kanalen med kaffe och lite smått och gott att äta. Där satt vi ett bra tag och snackade. Sedan skulle de andra käka sushi så de köpte med sig och vi satte oss vid kanalen igen. Det slutade med att Niklas matade de stackars fiskmåsarna med wasabi. Den som var snabbast fick lite ryck och fattade inte riktigt vad som hände, Det kallar jag underhållning. Vi stack därifrån innan dom blev sura och sket på oss.


Jag och sötLinda

(Förbannad?) Niklas och Lilli vid kanalen
Sötparet



Sötparet igen

Sedan åkte vi hem till Niklas en snabbis, mini jag.

Sen hämtade vi Marcus och åkte hem till Linda och såg en porrig film med Angelina Jolie, hon är så jävla het. Åh! Jag och Linda köpte 4 kexchoklad var på maxi som vi skulle gotta oss med till filmen. Men det var ju bara för att det var 4 för 18 kr. Bara därför :) Och nu sover jag hemma för första gången på flera dagar. Hoppas jag kan sova trots att jag är ensam. Vi får se hur det går...

Ska jag bli porrskådis kanske?

Sov hos Richard inatt igen. Men det är ju så mycket bättre och mysigare än att sova själv. Jag har ju jättesvårt för att sova hemma och han har svårt för att sova själv så det här löser ju alla problem ;) Inatt drömde jag att jag blev kidnappad och att jag blev porrstjärna. Härligt det där. Vaknade som ett frågetecken. Var det bara en dröm eller är det omedvetet en önskedröm? Haha!

Igår var en mysig dag (efter det att jag hade väntat på Richard i två timmar då). Jag gjorde mig fin hemma och övningskörde sedan in till stan med familjen. Vi gick till en restaurang som heter s.p.i.c.e, maten var skit god. Till varmrätt åt jag nudlar och tigerräkor och till efterrätt chokladglass med hallonsorbet och tropiska frukter. Jag var den enda som hade plats för efterrätt, min familj är så klen. Jag passade självklart på medan föräldrarna betalade.

På vägen hem köpte vi vispgrädde, eftersom vi bestämde oss för att göra Irish Coffee. Linda kom hem till oss med Snobben och vi satte på Slumdog Millionare, jävligt bra film. Sedan kom Richard och hämtade mig och så la vi oss så fort vi kom hem.

Nu ska jag äta frukost, ta en dusch och sedan dra mig hemåt, för idag ska jag kanske fika med Axel.

uppskattad som jag är

Nu har jag kommit hem från Richard igen. Jag har sovit där hela helgen och det kommer väl bli en del nu på lovet också, vi funkar riktigt bra som kompisar. Igår lagade jag en middag hemma innan Richard kom och hämtade mig så vi åkte hem till honom. Han hade med sig en pizza och när han hade ätit skulle vi ner till lilleby badet och ta med oss en flaska vin. Men så blev det ju självklart inte för vi fastnade vid tvn. Det var som jag sa till honom innan "vi kommer inte alls åka till badet för efter du har ätit som kommer vi fastna hemma hos dig". när han hade ätit sa jag "ska vi åka eller?" så sa han "Ta det lugnt, vi har hela natten på oss!" men sen var det läggdags endå när vi hade sett klart braveheart som var bra men aldeles för lång.

Imorse gick han upp innan jag hade vaknat och sedan gjorde han frukost åt mig. Han hade en sak att göra åt en kompis på WOW som jag trodde skulle ta ca 30 min och sedan skulle vi umgås och hitta på något. Nej, då tog det mer än två timmar, och sedan gav jag upp och åkte hem. Känner att min närvaro är så uppskattad ibland.

Jag blev lite besviken och tog första bussen hem och tog en liten promenad från krysset till maxi. I väntan på nästa buss gick jag in på Lindex och köpte brillor och läppglans.

Ikväll ska jag på restaurang med min kära familj, mys!

vårdag

Spenderade hela dagen igår hos Richard och sov där inatt igen. Igår tittade vi på film och åt kinamat igen, och mös i soffan.

Kom precis hem nu. Har suttit på bryggan i hjuvik med ichard och ätit glass. Kände för att ta vara på det fina vädret. I hjuvik är det ju nästan helt vindstilla och solen skiner för fullt. Så härligt att våren äntligen är här. Richard verkade inte så sugen på att sitta på bryggan, men jag tvingade honom. Killar är så lata.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. jag är alone by myself med en kopp te och min laptop. Blir nog att jag sätter mig på balkongen med en risifrutti och mera te. Jag vill ju inet sitta inne hela dagen iaf.



försöker vakna till hos Richard

Vet inte hur länge jag har försökt somna om nu, men det är ju så jävla ljust i Richards rum så det är omöjligt. Jag är ledig idag, jag "filmar" vår C-film idag. Richard är på jobbet just nu. Bestämde mig för att sova här inatt eftersom jag var hungry for love och inte har skola idag.

Igår var en rätt konstig dag. Känns som vi hann med aldeles för mycket för att vara en dag. Det började med skolan, sedan hämtade vi ut kamerorna för att filma på lovet. Jag och Lilli åkte hem till mig och lämnade dom. Lilli fick urinvägsinfektion och vi åkte till maxi för att köpa tranbärsjuice, då hade den försvunnit igen. Vi åkte till san remo för bägge var hungriga, satt där ett bra tag och diskuterade Niklas och Marcus och deras underliga relation. Sedan tror jag att vi åkte till stan men jag är inte säker för hela dagen är en dimma. Vi åkte och köpte ballonger och blåste upp alla och hängde dom på bilen, sedan åkte vi vilse någonstans i stan. När vi kom till backaplan köpte vi kaffe och satt på parkeringen jag vet inte hur länge och kollade på ett par som bråkade, spännande. Sedan skulle vi åka till rambergsvallen och kolla på solnedgången men då vi åkte förbi en tatueringsstudio bestämde vi oss ist för att gå in och kolla. Vi kollade på tatueringar i ungefär 40 min. Det verkade lungt därinne och de verkade inte ha mycket att göra så vi bestämde oss för att göra en impulstatuering.

Men nej, då hade dom inte tid iaf. Så det blev ingen tatuering igår. Vi blev griniga och tog ner ballongerna, åkte till gymmet och solade en halvtimme, sedan hem till Lilli och drack te och spelade nåt tv-spel.

fler bollar i luften

Projektredovisningarna idag, det gick förvånansvärt bra. Tvåorna gillade kokboken och klasskamraterna också. Nästan alla klasskamrater gjorde filmer, men vi fick se mest trailers, jag längtar tills vi får se hela filmerna.
Efter skolan hämtade mamma mig och vi åkte till lindholmen för att kolla på turismutbildningar. Verkar väldigt intressant och det är något jag kommer söka till iår och nästa år. KY-utbildningen är en plan B ifall jag inte skulle trivas med resturangjobbet, vilket jag är 100 på att jag kommer trivas med men det skadar inte att söka. Efter ett års erfarenhet på resturang så är chansen stor att jag kommer in på KY-utbildningen om jag inte hellre vill jobba ett år till i nåt annat land inom hotellbranschen.

Igår efter skolan mötte jag min pappa i stan för att kolla på datorer, jag ville ha en minilaptop som jag kan ha med mig framför allt till Norge. Det blev en svart acer 10". Perfekt för mig! Tänkte ha en rosa men fanns inga kvar någonstans. Men jag är nöjd endå.

Julia i klassen berättade att hon har fixat studentflak! 175 kr per person. Det kommer ju bli skitkul! Jag hoppas man får lov att supa i skolan innan också, för det är nästan lag på att vara full när man åker runt på stan och sjunger "VI HAR TAGIT STUDENTEN!!". Och Spanien mindre än en vecka senare, sedan Norge, det är underbart att ha så mycket att se fram emot.


RSS 2.0