someone is gonna pay.

Ska bli så underbart att slippa det, du anar inte ens. Du tror att jag förlorar på detta, men jag vill inte ha med skiten att göra! Jag vill slippa undan, tro mig! Nu slipper vi båda varandra. Det är för det bästa. Du skrämmer mig. Du är inte samma människa som jag träffade. Du beter dig som en 15 åring, om inte värre. Jag hoppas ditt beslut får dig att växa som människa. Det behöver du. Jag vill inte ha med den människan att göra, inte den människan du har blivit. Om jag nu är så "bitchig och kall" så borde väl du vara glad att du slipper en satmara som mig? Jag är glad att jag slipper en människa som skrämmer mig, som jag inte längre kan slappna av och trivas med. Hela tiden är jag beredd, beredd på det värsta.

Jag kan inte vänta till den där resan. Jag behöver den nu! Jag vill bort från all drama i denna jävla hålan. Jag vill bort från all skit som kommer med denna hålan. Sedan vill jag flytta, och det ska jag. Då slipper du se mig eller tänka på mig. Jag vill bort! Jag vill inte vara här längre. Jag är så glad för att jag ska bort. Där jag kan slappna av och slippa tänka på all skit som finns här hemma. Nu slipper vi varandra. Som du sa "du är inte min flickvän längre, så nu behöver jag inte ta hänsyn till dig längre". Jag är inte din flickvän längre, så nu kan du ju köra ihjäl mig om du så vill...

Henriksberg

Det blev inga kort igår eftersom att jag i sista sekund märkte att batterierna var slut på kameran. Jag och Lilli kom hem till niklas typ två timmar försent eftersom att vi fastnade hos hennes pappa. Vi skulle egentligen bara handla åt honom och sen åka hem, och jag längtade som fan efter min powernap! Men så köpte Lillis pappa tårta och vi blev ju tvugna att äta lite av den! Så vi drack te och snackade i timmar och tiden bara flög förbi. Vi kom hem därifrån vid 18, då vi sa att vi skulle vara hemma hos Niklas och förfesta med dom. Pinsamt!

Vi lyckades iaf ta oss dit senare, där Niklas, Marcus, Marco, Viktor och Alan var. Och Niklas pappa och låtsasmamma då, skittrevliga! Niklas pappa bjöd mig och Lilli på lite vin innan vi drog vidare in till stan med Marco, Niklas och Marcus. I stan träffade vi Johannes och Jocke som skulle festa med oss. Men eftersom det var sån kö till The Queen så bestämde vi oss för att åka till Henriksberg. Vi träffade Marcus/Pål som följde med oss och festade på Henriksberg, vi spelade lite biljard och dart, och så var det uppträdande där också. Helt okej faktiskt! Det roligaste att kolla på var ju endå bögen som stod längst fram och "dansade". Sen måste jag endå nämna att jag var grym på biljard också!

Richard som tjatade om att träffa mig en stund och sa att han kunde hämta mig i stan fick tillslut köra hem Marcus, Lilli och Niklas också. Sen följde jag med hem till honom i ca 10 min innan han körde hem mig igen. Var väl hemma vid 4 eller något. Så somnade som en stock nästan med en gång, men så vaknade jag kl 8 imorse, bakis som fan, somnade om och vaknade vid 11.30 då jag mådde bättre igen :)

Queen

Sitter i skolan och ska egentligen jobba med manus, men jag har absolut ingen energi. Jag har sovit så jävla dåligt de 2 senaste veckorna. Jag bara ligger och vrider och vänder i sängen i flera timmar. Hoppas jag lyckas somna bättre i framtiden, för jag blir så trött och kan inte koncentrera mig i skolan.

Jag längtar tills ikväll! Först ska jag och Lilli hem till Niklas och förfesta med Niklas, Marcus, Alan, Jimmy, Josip och Viktor. Sen ska vi in till The Queen och festa. Förhoppningsvis träffar vi några komisar där också. Ska blir skit kul!

Shopoholic!

Nu sitter jag och letar efter en snygg tatuering, ska nämligen tatuera mig så fort jag får resten av arvet! Längtar så sjukt mycket! Den kommer bli rätt stor också, men hur den ser ut får ni se när jag är klar :)

Vi gick runt i stan idag i flera timmar. Jag hittade ett par jeans/leggins, ett par glansiga leggins till eftersom mina andra är sönder och ett festlinne, och puder då! Vi satte oss ner på Johanséns en stund med Marcus, sen fortsatte jag och Linda vår shoppingtur, tills affärerna stängde. Fick ingen bra bild eftersom min kamera suger och mitt rum var mörkt, men men den får ni nöja er med.










i väntan

Sitter hos Lilli och väntar på att hon ska bli klar. Lilli är nog den långsammaste människan jag har stött på i hela migg liv. "jag ska bara sätta upp håret och kolla fall det finns något rent linne" Det har tagit ca 20 min nu.
Vi ska åka in till stan med Linda idag. Linda som vi inte har träffat på en vecka, härligt. Äntligen är Linda tillbaka :) Vi ska shoppa lite och så. Jag måste kolla på leggins och puder, sen kanske jag vill köpa en tröja och ett par jeans också. Vi får se.


Imorgon blir det utgång med Lilli, Niklas, Marcus, Marcus, Alan och några, ska bli skitkul! Nu måste jag kolla vilken buss vi ska ta in till stan, skriver kanske senare! Puss


I'm gonna stay





Lika bra som ett förskolebarn.

Igår, efter att vi hade märkt att lektionen var inställd i skolan så åkte jag och Lilli hem till henne och lagade kyckling och pasta. Vi var tvugna att åka till ungdomsmottagningen och hämta p-piller, och eftersom att Ola vägrade låna ut bilen i 15 min så var vi tvugna att nästan springa till ungdomsmottagningen eftersom det var 20 min kvar tills det stängde.  Vi hann som tur var.

När vi kom tillbaka till Lilli så kom Marcus och Niklas och vi spelade lite tv-spel. Alla blev griniga efter två turneringar. Alla förutom Marcus. Så vi la ner det för att slippa alla sura miner. Vi tog en kopp te och spelade Uno istället. Jag var skit stolt som vann 2 ggr i rad och skröt som fan, tills Lilli sa "du vet att detta är för typ förskolebarn va?" Nej det visste jag inte.






Toppen!

Så jävla typiskt. En lektion idag. Jag och Lilli tog bussen hela vägen till skolan för att hitta lappen på dörren.






Ett tecken på kärlek.


You can't feel anything that your heart don't want to feel,
I can't tell you something that ain't real
.
The truth hurts and a lie's worse.

I try to forgive but it's not enough to make it all okay.

I can't even convince myself

Man blir så deppig när folk i ens omgivning är deppiga.

Jag ska iaf försöka att vara positiv, vad som än händer. Jag tänker inte låta folk dra ner på min energi eller mitt humör. Jag ska fortsätta att vara glad. Jag ska göra det bästa av alla situationer.

Idag är jag rätt trött, även fall jag sov som en stock inatt på Richards soffa. Jag tror jag ska slå mig ner i soffan i Nicholas rum med en mysig film, en kopp te och lite glass.
Idag har jag praktiserat som servitris här hemma, jag fick en krona i dricks av min käre morfar. Ska nog rama in den och sätta upp den på väggen. "Hannah's första dricks. Inte mycket, men bättre än inget!"
Nu är det inte långt kvar innan jag måste förstå mig på norska och kunna balansera 8 tallrikar på mina spagetti-armar. Jag är livrädd för att snubbla och tappa all mat på golvet framför alla dryga norskar. Haha, nu fick jag en rolig bild i huvudet!





done

I fredags fyllde Richard år. Jag kom hem till honom med en bukett av 10 röda rosor och ett fint kort. Han sa att det betydde jättemycket för honom och att han ska torka dom. Vi drack några groggar och shottade tequila för att fira hans dag. Han är en bra vän.

Igår skulle vi åkt hem till frallan. Men 1,5 timmes bussfärd i den jävla snöstormen som var lät inte särskilt lockande. Någon annan dag :) Så Lilli, Marcus och Niklas kom och hämtade mig på kvällen och så åkte vi hem till Lilli. Vi drack te, åt aldeles för mycket choklad och kollade på en skräckfilm som jag nästan sket ner mig av. "Dead Silent" hette den tror jag. Töntig handling men jävligt äcklig (tyckte jag). Men Marcus och Niklas som aldrig kan hålla käft när man kollar på film förstörde en hel del för mig och Lilli eftersom vi inte kunde komma in i filmen med deras mumlande i bakgrunden. Alla fick ligga på varandra i sängen och det var som en bastu där inne.

Richard kom och hämtade mig eftersom jag inte ville ta bussen hem i snöstormen. Men lugna ner er, jag sov i soffan faktiskt :) Så åkte jag hem nästan så fort jag vaknade idag och åt precis upp min frukost.



puss på er

hope for something better.

Dagens inköp (två olika par jeans från gina tricot+ stickad kortärmad tröja från HM)



Min mamma är underbar, hela min dag har varit kass och mamma kom och gjorde den bättre med sitt positiva humör. Hon är iaf stolt över mig. Någonting tjänar jag på att gå själv till skolan. Nu känns det inte helt meningslöst. Hon hjälpte mig att hitta något fint till Richard också. Jag hade ingen aning vad man köper till sitt ex som man fortfarande älskar och vill ha i sitt liv. Inget för stort och inget för litet. Tillslut blev det en fin bukett röda rosor och ett gulligt kort som jag skrev "Massa, massa, massa kramar till min nallebjörn. Önskar din Hannah". Jag hoppas verkligen att han blir glad och han inte tycker det är för snålt, det var faktiskt mina sista pengar som tog slut på hans present.




helvete.

Fyfan för denna jävla dagen. Blev tvungen att gå in på toaletten för att inte börja gråta i biblioteket. Nu ska jag intervjua dom jävla bambatanterna själv för jag orkar inte vänta en och en halvtimme till. Mamma sa att hon ska ge mig något fint för hon är stolt över mig som försöker i skolan trots allt..

Jag blir så trött, men jag vill inte ge upp allt. Jag vill att allt ska gå bra men endå vill jag inte bråka med någon. Men jag måste säga ifrån när jag har någon annan åsikt. Jag säger bara vad jag känner och jag tycker inte att det gör mig till en dålig människa.

Kalla, mörka, äckliga dag.

Jag lyckades iaf ta mig till skolan idag. Trots att varken Lilli, Linda, Nuvia eller Sophia är här. Det är trist med skola, men det är förfan bara ett kort tag kvar så jag tänker inte gå och förstöra min framtid.

Väl framme i skolan så hittade jag inte mitt klassrum. Sal 210, vart fan är det? Jag letade runt lite, ringde Sophia, men hon visste inte heller. Tillslut hittade jag Fredrik som visade mig till salen. Men fanns det någon Anita där? Nej självklart inte. Hon sprang visst runt i skolan och gjorde annat än att undervisa sina elever. Jag har ingen aning vart hon är så jag har inte fått närvaro än.

Vi ska tydligen jobba själva idag. Filma, klippa, redigera, skriva manus.. men hur ska jag kunna göra nåt av det när resten av min grupp är borta? Detta suger.. Hoppas att min grupp kommer att vara närvarande i framtiden.
Glömde att berätta att jag och Linda träffade söta Peter på bussen hem för några dagar sen. Han berättade om sitt band och så frågade jag om jag och Linda fick komma över och kolla någon dag, så det ska vi göra. Vet bara inte när det blir av än. Och Peter kanske ska vara med i vår film som vi håller på med i skolan nu också.

Nu måste jag gå och leta rätt på den där jävla Anita för att få närvaro, när jag endå är här!



Ge mig sommar!

Nej nu bjuder jag fan på lite sommarkort denna mörka och deppiga vinterkväll!










Hoppas ni blir på lite bättre humör, för det blev jag!

don't bother.

Åh äntligen klar med Projektarbetet. Skickat in det nu. Har suttit i flera timmar och fixat massa saker som sket sig i sista sekund..

Nu har jag fått farmors arv, så jag och mamma ska shoppa loss lite i helgen. Ska bland annat kolla på ett par snygga jeans och en vinterjacka, eftersom jag alltid fryser ihjäl i mina små jackor. Men vad gör man inte för att vara snygg?

Imorgon ska vi stanna kvar efter skolan och intervjua bambatanterna om bambamaten.. spääännande. För den jävla skoltidningen.. Kunde inte brytt mig mindre om skolmaten, men men måste få bra betyg nu.

Jag som hade längtat så mycket till festen på lördag med Marcus och hans kompisar, men den blev inställt. Får se vad som händer ist. Tur att vi inte köpte den där spriten.

Var och kollade på laptops med Linda och Lilli idag innan lektionen började. Dom små är så söta. Och jag har bestämt mig för att skaffa en rosa så snart jag har råd.

Hade inget intressant att skriva idag känner jag, men men ni får nöja er med detta skitsnacket..


Imorgon ska jag och Linda boka biljetterna för Spanien!

"Love is hard, but if it was easy it wouldn't mean nothing though"

Nu är det ingen paus längre, det är slut. Helt slut. Vi har inget förhållande längre. Jag är singel. Jag vet inte om jag är glad eller ledsen, för på ett sätt är det skönt eftersom jag slipper tänka på det nu. Men jag mår förjävligt för vi har haft så mycket roligt tillsammans och vi har varit så beroende av varandra att det kommer kännas helt fel nu när jag är ensam.

Ett år tillsammans. Han har ju lovat att ändras så många gånger, och det gör han i några veckor, men sen blir det samma visa igen. Jag orkar inte mer nu. Jag vill bara vara lycklig och slippa allt bråk och alla tårar. Jag tror att han trodde att jag var lycklig i det förhållandet, men det märkte alla andra att jag inte var. Det är klart att vi hade helt underbara stunder, men dom var få. Jag kände mig fängslad i min egen kropp, jag kunde inte slappna av, jag kunde inte vara mig själv. Det är först nu som jag har kunnat vara mig själv igen. Och det är jag glad för.

Han har bett mig att inte höra av mig till honom eftersom att han aldrig kommer att komma över mig om vi fortsätter att snacka eller ses. Det känns förjävligt, men jag vill göra allt för att göra det lättare för honom. Jag hade hoppats på att vi skulle fortsätta vara vänner, det var det han sa innan "du kommer alltid att finnas i mitt liv. Även om du hittar någon annan så kommer jag att vara din bästa vän", men det menade han tydligen inte.






Skriver kanske mer senare ikväll. Puss på er.

on my way

Tre kvällar i rad hos Linda. Man blir lite beroende av gillestugan. Den är iskall men det är just det att man måste elda som är så mysigt.

Igår efter skolan åkte jag, Linda och Lilli hem till Linda och gjorde varma mackor och drack O'boy. Sen satte vi oss i stugan och kollade på bion, det blev "Köplust". Tredje gången jag såg den och nu börjar den bli bättre. Alla säger att den är bra, men jag har aldrig tyckt det, så jag tänker inte ge mig förens jag gillar den.
Sen satte jag och Linda oss med projektarbetet en stund och lyssnade på James Morrison som vanligt. När jag kom hem från Linda så la jag mig med en gång.
Snackade med Marcus en stund igår kväll också. Ska antagligen på fest med han och hans kompisar på Lördag. Och på fredag fyller Richard år så då ska jag äta en god middag med honom och fira den stora dagen. Jag har ingen aning vad jag ska köpa till honom dock. Det är så jävla svårt att hitta bra födelsedagspresenter. Speciellt till en kille man har "paus" med :/

Kärleksafton

Okej, nu ska ni få se hur jag tillbringade mina alla hjärtans jävla dag. Det var rätt romantiskt faktiskt, med all massage och det. Men här är lite bilder från kvällen iaf,

Som tidsfördriv sminkade vi pojkarna :)


Frallan passade in i rollen som kvinna


Sen blev det twister


Vi försökte bli fulla






En kärleksafton utan några tankar på kärlek. Härligt. Mina underbara vänner är underbara.




Alla hjärtans jävla dag


Sliskig och smörig dag, överskattad dag. Jag vill bli full med Lilli och Linda.


Det här överskattade, äckliga dag firar jag istället med mina kära vänner, antagligen, istället för min stora kärlek. Richard vill vara med mig men jag vet inte.. känns lite fel. Och eftersom jag träffade honom igår så vill jag inte träffa honom idag, för jag vill inte att vi börjar träffas ofta igen. Igår kändes.. konstigt. Men tryggt på samma sätt. Jag hade ju saknat honom, men det kändes endå fel att vara med honom under vår "paus".

I torsdags träffade jag mina framtida jobbarkompisar, iaf några utav dom. Två killar på 18-19, Karl-filip och David. Och en kvinna på 50 år. Alla tre var jättetrevliga. Speciellt David, han var hur go och ödmjuk som helst, honom kommer jag nog att komma överens med bäst av alla ungdomar. Det kommer ju att vara en 18 årig till, men honom har jag inte träffat än. Och hans mamma kommer också att arbeta med oss. Det kommer att vara långa dagar på 10 tim :/ men sen kommer jag att tjäna 150-160 i timmen så det har jag inte så mycket emot.

Torsdag kvällen och halva natten spenderade jag i Lindas gillestuga. Vi drack te, lyssnade på musik och jag åt upp hennes chokladpudding. Vi väntade på Lilli hur länge som helst eftersom hon skulle köra hem mig och Linda skulle följa med henne hem.

Om det blir någon utgång idag vet jag inte. Vi har ju vart ute flera helger i rad så vi är helt panka. Jag har 200 spänn men det kanske är bäst att spara till något viktigare. Vi funderade på att dra till Sticky med massa, men det visade sig att det var 20 där så det sket sig.

snällanån!

Om du blir kär i någon i Norge, kommer du ragga på honom då? - citat av femåring eller tjugofemåring?





gud.


Betald för att se AC/DC live, det ni!

Detta är helt sjukt. ÅH detta behövde jag nu! I oturen kommer alltid turen!

Jag har fått jobb i Norge direkt efter studentresan till Spanien. Jag kommer att jobba på någon golfgrej. Vet inte mycket eftersom jag var så glad när mamma berättade och inte kunde koncentrera mig mer än på att hoppa runt och skratt-gråta. Jag kommer att bo där, 3 tim från Gbg och jobba heltid. Det kommer att vara jättebra betalt och jag kommer att få jobba med flera olika saker och få massa erfarenhet. En 18 årig- och en 19 årig kille kommer att jobba med mig. Vi kommer att få se AC/DC live på golfplanen helt gratis. Kan det bli bättre? Kan jag bli gladare? 
AC/DC!! självaste AC/DC, fattar ni eller? Det gör inte jag! Linda och Lilli kommer att få komma upp den veckan dom spelar och jobba med mig! Fatta att vi kommer att röja!



Nu har jag fått veta mer om jobbet. Det är en restaurang på en golfklubb. Det är tydligen en miljardär som äger tre golfklubbar, och på en av dom ska jag jobba! Jag kommer tydligen att tjäna 3000-4000 bara på dricksen i veckan! Och få skitbra betalt! Jag kommer att få gratis boende och vi kommer att bli som en stor familj. Jag längtar så himla mycket, men endå är jag rädd för att flytta. Det kommer bli grymt! Och jag kommer att bli stenrik! Maten får jag också gratis!


precious love

Känns så overkligt. Så tomt. Jag kan inte förstå det. Jag kan inte ringa min älskling och komma hem till honom när jag känner för det. Vi kan inte prata med varandra utan att det slutar i tårar. Det är hemskt.

Det värsta som finns är att veta att han mår dåligt utav detta. Jag vet inte vad jag ska göra för att han inte ska bli sårad. Jag har sagt att "det är inte slut, jag behöver bara ha lite tid för mig själv. Sedan vet jag inte hur det blir." Men han blir helt förstörd, och jag blir förstörd för att han blir det. Ibland önskar jag att han hatade mig och inte ville ha med mig att göra, så att det blev lättare för honom.

Det är så ovant att gå runt här hemma, jag har ingenting att göra. Allt jag gör påminner på något sätt om honom och jag vill bara glo i taket och stänga av alla tankar som går runt i mitt huvud. Om och om igen.

Jag har lånat en bok av Lilli, för att få tankarna på annat. "Bakom stängda dörrar", sann berättelse, hemsk. Den handlar om en flicka som blir våldtagen av sin pappa varje dag och tillslut blir gravid med hans barn. Det är så långt jag har kommit. Jag kanske borde valt en rolig bok, men jag fastnar mer för hemska böcker. Sånna som man blir helt inne i och inte kan lägga ner när man har börjat.

Sabina ringde Linda och frågade om vi ville med ut ikväll. Men jag orkar inte. Jag vill vara med mina närmsta och mysa och kolla på film och prata. Jag orkar inte träffa massa nytt folk och göra ett gott intryck. Inte idag. Jag hade nog suttit tyst i ett hörn och glott på golvet. Skulle inte kunna koncentrera mig på att lära känna nya människor.
Jag sätter mig med min bok ikväll igen. Med lite te och tända ljus. Jaja, jag ska ju endå upp i ottan imorgon och sitta barnvakt för grannarna.

mig själv och jag

Vad fan har jag gjort? Vad fan har jag gjort?

Hela natten igår, och hela dagen idag har jag och Richard spenderat gråtandes i hans säng. Detta suger. Det gör så ont att se den man älskar må skit, och på grund av mig. Har jag verkligen gjort rätt? I så fall, varför känner jag som jag gör? Varför känner jag att jag bara vill ligga på mitt rum och glo in i mörkret? Jag vill inte se en enda människa, inte ens mina föräldrar. Jag vill bara vara med mig själv. Jag har aldrig mått såhär.

Jag kan inte prata, jag får inte ut ett ljud. Allt som kommer är tårar. Trodde det fanns ett slut på tårar, men tydligen inte. Jag har aldrig gråtit såhär mycket i mitt liv. Jag vet inte vad jag ska göra eller vart jag ska ta vägen. Jag vill inte visa mig. Jag vill bara gömma mig i mitt rum. Men jag vet att folk kommer ringa, och att mamma och pappa kommer att fråga hur det är med mig. Men jag orkar inte berätta hur det är med mig.

Jag behöver bara lite tid för mig själv. Jag behöver tid att tänka igenom mina val och vad jag vill med mitt liv. Finns det en framtid med Richard? Eller lever jag bara i nuet? Om det inte finns en framtid, varför slösar jag då på hans tid? Han vill kanske mer än jag.

Vi älskar kock



Har ni någonsin sett några snyggare kockar?

Jamie Cullum


Too young to hold on,
and too old to break free and run.


Jag älskar honom och allt han gör.

Dansa sönder

Igår var jätteroligt. Aom och Sou är helt underbara. Dom är rätt party med så vi hade svårt att hänga med ;) Alla killar kollade på dom för dom är så söta och jag vet inte hur många som kom fram och ville dansa med dom.
Efter ett tag ställde vi oss på dansgolvet och satte igång. Linda dansade sönder sin fot, Lilli dansade sönder sin rygg. Och jag har typ dansat sönder mitt högerben lite, märkte jag imorse :)
Vi var inte hemma så jätte sent iaf eftersom att Linda var tvungen att hinna med sista 240-bussen, så vi gick vid halv 1. Men roligt var det.

Just det ja! Lilli kom med vääärsta bra idén igår. Vi funderar på att åka till Thailand, hon, jag och Linda! Flygbiljetten dit kostar mycket, men där får vi gratis boende och jobb! Så vi tänkte bo där i några månader innan vi pluggar vidare och jobba och spara pengar. Det hade vart så sjuuukt grymt! fyfan fyfan fyfan vad roligt!

Igår när vi kom fram till berså så visade det sig att det var 20 års gräns. Men eftersom att Aom är så snygg och vakten tydligen var lite intresserad av henne så lät han oss gå in endå, ifall vi visade leg på att vi var 18. Gött tänkte vi. Men vad tror ni inte händer då? Jo, Lilli hade inte sitt leg med sig, utan det låg i niklas väska. Så vid 9 var vi tvugna att skynda till honom och hämta det för att komma in igen. Men så kom vi på att efter 22 måste vi betala inträde, och vi var panka! Som tur var träffade vi en kille på vägen tillbaka som hörde när vi pratade om att vi inte skulle hinna dit innan tio. Så sa han "är ni inte uppskrivna på gästlistan?". Efter det hörde vi honom prata i telefonen "aa jag har tre här som du kan skriva upp på gästlistan på berså" Så han fixade in oss gratis! Skitsöt var han! Hans kompis sa hela tiden "Ta hans nummer! är ni kompis med honom så kommer ni att bli igenkända i hela gbg! He is THE SHIT Han kan fixa in er VART NI VILL!" Men dom verkade lite wierd så vi skippade det.

Stress

Just nu sitter jag i skolan. Jag skrev inget inlägg igår eftersom jag hade fullt upp hela dagen. Direkt efter skolan var jag tvungen att stressa hem för att skriva resten av recepten till kokboken. När Linda kom så började förbereda efterrätten som vi skulle äta efter middagen. Sedan fixade vi iordning oss och tog på oss kockmössorna som vi ska ha på första sidan av boken. Det blev helt enkelt inte en enda minut över av dagen. När jag och Linda var klara med allt och hon skulle hem så ringde Richard och sa att han skulle hämta mig med en gång, eftersom han hade mat i ugnen och klockan var så mycket. Jag var väl framme hos honom vid 21.30 eller något. Jag var helt slut så jag gick och la mig med en gång.

Idag blir det iaf utgång igen, med Linda, Lilli, Aom och Sou. Har varit ute flera helger i rad nu så vi är panka alla tre. Men vi ska bara gå ut och dansa och ha kul idag.

Nu har jag bara 250 spänn kvar denna månaden och Richard fyller år så jag måste köpa något till honom för det. Men jag har ingen aning vad en flickvän köper till en pojkvän i födelsedags present, någon som har några tips?

Nu är det äntligen lov, men det blir inte mycket tid över att slappa. Nu börjar det dra ihop sig med projektarbetet och nu börjar jag fatta hur mycket det egentligen är kvar att göra. Vi ska jobba med det så ofta vi har tid. Jobbigt, men skönt att slippa skolan... och Anita.

Vändpunkt

Jag har redan dragit huvudet ur röven och börjar se ljust på framtiden. Med huvudet i röven så ser man inte mycket.

Idag var jag hos syon och pratade om min framtid, vad jag ska göra och vilka vägar jag ska ta. Jag fick inte svar på alla frågor men hon hjälpte mig mycket ändå. Hon var jättetrevlig och vi pratade i 45 minuter.
Jag kom ut därifrån med ett stort leende på läpparna. Och när jag var påväg hem från bussen så tittade jag in till dom nya grannarnas hus och tänkte hur fint det nybyggda huset var. Så från ingenstans kom jag på att en hygglig granne går ju såklart in och hälsar på de nyinflyttade. Så det gjorde jag. Jag sa även att jag mer än gärna sitter barnvakt för deras söta små barn när som hellst. Det tyckte hon lät jättebra. Så vi bytte nummer och jag ska dit i nästa vecka. Hon var jäätte trevlig. Jag ser jättemycket fram emot det för att barnen är så himla söta. En flicka som är 5 år och heter Hannah, precis som jag ;) och en liten pojke på ca 1år som heter Carl. Kan det bli bättre?

Någonting har definitivt hänt med mig. Och jag är skitglad!

Nu jävlar.

Nu fan gäller det. Jag ska inte låta mig själv påverkas av andra. Jag tänker inte låta min framtid förstöras för att andra gör det valet. Jag har 4 månader kvar av skolan. Jag kan vara lat och barnslig efter skolan, men nu får jag för fan ta vara på den lilla, lilla tiden som är kvar. Jag är 18 år! ska det ta såhär lång tid för en människa att växa upp? Jag skäms över hur jag har varit innan. Hur fan kan det ha gått så här långt? Nu ska jag få minst G i alla ämnen, även om det betyder att jag måste kämpa lite och använda litegrann av min fritid till plugg istället för att roa mig. Det här handlar om min FRAMTID! Är det verkligen värt att få IG i ett helt ämne för några roliga dagar med kompisar? Min bild av mig själv om tio år har alltid varit en framgångsrik kvinna, med ett jobb som framgångsrik journalist som intervjuar framgångsrika människor. Jag kommer ha en fin villa vid stranden och ha massa pengar över till att resa med min man. Alla kommer att behandla mig med den respekten jag förtjänar. Hur ska jag komma dit om jag inte ens går ur skolan med godkända betyg?

Vilken vändpunkt i mitt liv!

BLVD

Ja, igår var jag ju först på Gamleport med Lilli, Linda, Marcus, Niklas och Marco. När vi tagit några cider där, snackat lite och lagt 20 onödiga kronor på att hänga jackan i ca 30 min så stack vi vidare till BLVD där vi senare skulle träffa Frallan, Susanna, Johanna, Alan och hans kompis. Vi var dom första där eftersom vi inte visste att det öppnade kl 22, så vi stod utanför i 20 min innan vi äntligen kunde gå in och värma oss. Helt tomt där inne, men efter ca 10 min så hade stället blivit proppfullt. Eftersom våra sittplatser var populära så bestämde jag, Lilli och Linda oss för att gå ner till dansgolvet. Man fick knappt plats att dansa och alla nockade alla. Men roligt var det.
Frallan, som fyllde år kom senare eftersom han var ute med sina kompisar på nån annan krog. Senare på kvällen ringde han och sa att han var utanför blvd och stod i t-shirt och frös, eftersom att hans jacka var i garderoben på den andra krogen. Jag och Linda skyndade oss ut till stackarn och tvingade honom att komma in med oss, i kön raggade vi upp en kompis, Jennifer, som var med oss resten av kvällen. Jättetrevlig tjej!

Sedan blev det drama, drama, drama, men vi låter ingen förstöra vår kväll ;) så det blev ännu mer dans på det! Kändes lite som ett The Hills avsnitt med all drama. Det enda som saknades var kamerateamet som skulle få med allt på film ;)

Själva krogen var ju inte den bästa, för många våningar, för lite plats. Det fanns typ 8 sittplatser i hela krogen förutom på terassen, men där var det iskallt. Dansgolvet var alldeles för litet. Och alla fick slåss om de få sittplatser som fanns och bartendrarna var sega. Men det var nog första gången vi träffade trevliga dörrvakter iaf.

Vid 2 eller något drog vi oss hemåt, trötta som fan. Linda följde med mig hem till Richard, där vi var ensamma hemma. Vi kollade lite på tv innan vi la oss, slitna, fulla och trötta. Men glada!

RSS 2.0