Au pair

Ja, jag har börjat leta jobb som Aup pair i andra länder. Just nu är jag mest inne på en svensk familj i Tyskland som har två små barn. Ska antagligen träffa dom idag och prata lite. Det är min dröm att jobba i så många olika länder som möjligt för att få mer livserfarenhet, och det här är en bra början.

Ikväll har jag, Linda, Lilli och Niklas blivit bjudna hem till Marcus på grillkväll, vilket ska bli skitkul eftersom vi fortfarande aldrig har varit hemma hos honom och sett hur han bor. Om vädret tillåter sitter vi nog ute och äter. Ska bli jättemysigt

Nu ska jag duscha och göra mig iordning för "intervju"!

tacos, alkohol och vänner

Fullproppad helg. supit ordentligt faktiskt. Fest hos jennifer på fredagen som var skit kul. Och på lördagen var vi hos sanna och åt middag (tacos), jag, Lilli, Linda, Carro, Nicole, Sofia och Sanna såklart. När vi hade förfestat tillräckligt åkte vi till killarna på PC och festade lite till. Vi hade jätte trevligt och stannade tills det stängde.
Nu väntar jag på att Richard ska hämta mig, för han ville ta med mig till stan. Jag har absolut ingen aning vad vi ska göra, och inte han heller... Härligt i detta värdet tycker jag också.


gårdagen

Skittrevlig kväll/natt hos jennifer och wange igår. Blev en hel del vin eftersom vi körde "jag har aldrig". Träffade massa trevligt folk, bl.a. Frida som spenderade två dagar i Spanien med mig och Linda förra året. Sammanträffande. Sista människan man trodde att man skulle träffa där. Här är några bilder från kvällen.
Blöt helg

Igår blev det äntligen dax, såg Harry Potter med Richard. Innan det så åt vi en romantisk middag på.. (wait for it).. McDonalds. Vi ville inte spendera en massa pengar, Efter middagen fikade vi lite och sedan gick vi till bion. Filmen var skitbra, och riktigt rolig.

På fredag blir det fest hos Jennifer, ska bli kul. Som gamla tider, fast inte riktigt på samma sätt. Alla har nog vuxit en del sen sist vi festade ihop, vilken var ett jävla tag sen.
Och på lördag ska jag, Linda och LIlli hem till Sanna och ha tjejkväll med henne, Carro och Nicole. Skitmysigt! Sen kanske det blir utgång, inte vet jag. Blir iaf en blöt helg.


Bild från 2005 eller något?
Jag och Jennifer som fjortisar :D

PC

Underbar kväll på pc igår.  Alla var goa och glada och vi hade skit trevligt. Vi började kvällen hemma hos Niklas och förfestade med Lilli, Niklas, Linda, Marcus, Johan och Levin. Sedan åkte vi till pc och mötte Sanna, Caroline och några vänner till dom. Sedan kom Johannes. Efterfesten blev på mcdonalds såklart!!Demonstrationen mot polisvåldet var lyckat, Men det ösregnade hela tiden. Vi var genomblöta. och då menar jag GENOMMBLÖTA!

we love berså

I måndags skulle vi fira Lillis dag med en lugn utekväll. Jag, Lilli och Marcus, alla de andra var upptagna. Vi började kvällen på gamleport där vi satt och snackade med några drinkar ett par timmar. Sedan skulle Marcus hem så jag och Lilli bestämde oss för att gå till Berså där Marco, Johannes och några kompisar till dom befann sig. Vi dansade med dom i en timme eller två och sedan skulle dom dra. Men jag och Lilli var inte redo för att gå så vi bestämde oss för att ta morgonbussen hem, kl 5. Eftersom vi hade massa tid över när vi hade gått från berså så gick vi därifrån till backaplan och stötte på två trevliga pojkar som höll oss sällskap.


Väldigt partysugen Lilli och Hannahsol och bad

Igår, efter en tur i stan med Marcus, Mikael och Linda åkte jag, Linda och Lilli hem till Jennifer och hälsade på. Vi satt på hennes terass och drack saft och snackade. Och myste med hennes kattungar och hennes hund Thea.
Idag har jag och Linda spenderat några timmar på klipporna i brevik och solat oss ännu brunare. Blev inget dopp idag, men har faktiskt badat 2 gånger i svenska havet denna sommaren, och jag är riktigt stolt.Har inte bloggat mycket alls. har tröttnat lite. men men får väl se om ja försöker blogga mer.

RSS 2.0