Sticky

Ännu en kväll på PC igår.


nu ser vi det positiva i detta.


att vara singel:
- man kan ha på sig bekväma (och fula) trosor varje dag!
- man slipper raka benen lika ofta.
- man kan gå ut med sina vänner utan att få dåligt samvete.
- man slipper bråket när man kommer hem.
- man kan flörta. och med det menar jag absolut inte strula runt. flörta är en kul sak som absolut inte behöver leda till mer.
- man får tid för sig själv, tid att lära känna sig själv.
- man får mer tid för sina vänner.
- man lär sig vad som verkligen är det viktigaste i livet. Lycka!
- man lär sig finna lyckan på egen hand.

vinter:
- det finns inte spindlar.
- alla underbara högtider som spenderas med familj och vänner.
- man får värma sig i en gosig famn (om man har en..)
- fika med vännerna med varm choklad och bullar medans det är minusgrader (och i vissa fall snö) ute.
- allt härligt julpynt.
- åka på en skidsemester med sina vänner.
- mysa framför en brasa..Jazzå


Hade min första praktikdag på Jazzå igår. Det var helt okej, men kände mig som en outsider i en stor och lycklig familj. Och kände mig jävligt efterbliven när jag gjorde fel. Jag stod nästan bara i baren eftersom dom vet att det är det jag vill lära mig. Jättetrevlig kille jobbade som kock, tror han var 27. Han hade också gått medielinjen. Och han fick sitt jobb på Jazzå genom att praktisera först. Iofs så hade han fler praktikdagar än jag som bara har 6 dagar.

Alla var jättetrevliga och hjälpsamma. även folk som jobbade i olika restauranger runt omkring kom dit, och dom hjälpte mig gärna också. Träffade en kille som var 22 och jobbade som bartender på Notting hill, han hade gått bartenderutbildning också, så han berättade lite om hur det är att jobba som bartender. Han sa att han stortrivdes.

Jag längtar bara till måndag nu!

Idag åkte mina föräldrar till Spanien. Inte alls orättvist.

Lilli, Linda och jag i Spanien.


du kommer inte åt mig


Känner du dig som en man när du trycker ner mig till botten? Känns det så bra?
Tyvärr måste jag meddela dig att jag har lärt mig att stänga av mina känslor, och vet du vad, det tackar jag dig för. Tack!


när hjärnan stängs av


Jag går bara promenader om någon övertalar mig. Jag går aldrig, aldrig på promenader själv. Idag vet jag inte vad som hände.. men min kropp tog sig ut och jag gick och gick. Det började ösregna men det störde inte mig. Det var faktiskt härligt att bli dränkt i regn och bara fortsätta gå med The haunted i lurarna.

Mamma fixade så att jag fick provjobba i en vecka på en restaurang som heter Jazzå. Jag börjar imorgon. Och nästa vecka börjar min bartenderutbildning. Imorgon, innan jobbet, ska jag till arbetsförmedlingen med Lilli.

När blev männen kvinnor?


Jag gillar män som är lite aggressiva, på ett bra sätt då såklart. Som står på sig, är ärliga, dominanta, manliga helt enkelt.

Men nuförtiden har fan alla män blivit kvinnor! När hände detta? PMS och grejer har dom när dom inte får som dom vill. Jävlar alltså. Ni tar kål på mig hela högen. Varför är jag ens hetero? Män är ju så jävla omanliga nuförtiden. USCH! Gå lumpen och väx upp, flickor..


Lördag

Så har man ännu en gång blivit sjuk. Antingen har Linda smittat mig eller så får jag skylla mig själv att jag missade sista bussen hem i torsdags och var tvungen att promenera i ösregn, med iskalla kläder. Och sedan sov jag ju i dom blöta kläderna också. Bra där. Andra lördagen i rad som jag är sjuk. Nu sitter jag fortfarande i min morgonrock och frossar te.

Jag måste köpa varma kläder för nu börjar det fan bli kyligt. Men jag har nästan inga pengar kvar. Hoppas, hoppas, hoppas jag får jobbet i Alperna efter jag är klar med bartenderutbildningen, som börjar om 10 dagar. Ska bli så jävla kul! Längtar! Längtar!!


Jag och Lilli i kön till PC i torsdags

ännu en galen natt

Torsdagar på sticky.. kan gå vilt till. Det blev dans och en hel del alkohol. Jag har bestämt mig att inte dricka alkohol eller festa på minst två veckor. Har blivit aldeles för mkt nu. Visst det är kul, men det svider när plånboken krymper och krymper. Och dagen efter är alltid lika hemsk.

Träffade massa trevligt folk och det blev nästan bråk på dansgolvet mellan marcus och någon. Jag fick ställa mig mellan dom och dansa några gånger :D Slutade självklart med att vi missade sista bussen hem. Så vi promenerade hela vägen hem till Marcus från stan i ösregn, hagel och åska. Sov några timmar hos honom innan han skulle upp till skolan. Han lagade gröt och gjorde varm oboy åt mig och Lilli! sött!Vi började självklart starkt. Speciellt Johan såklart!


RSS 2.0