lördag utan action

Jag sitter hos Richard och väntar på att han ska komma hem. Vid tio imorse åkte han iväg för att göra ett jobb för en kompis. Hoppas han kommer hem innan jag måste åka igen.

Igår kom Linda och Lilli hem till mig när jag precis hade ätit middag. Vi skulle ju egentligen gått ut men alla var panka så vi tar det antagligen nästa helg eller en annan helg. Jag var rätt seg igår endå. Ist blev det att vi kollade på realityserie efter realityserie på MTV. Vi släckte alla ljusen och tände stearinljus och drack te. Men tvn fick vara på ;) Satt där och skrattade åt ingenting jag vet inte hur länge.
Sedan åkte vi ut på en sväng i torslanda, livrädda.. för ingenting. Ett par gånger skrek jag så högt så Lindas trumhinna gick sönder och ett par gånger slängde jag mig från baksätet till Lindas knä i framsätet. Vi trodde att någon i vit klänning och blekt ansikte skulle springa rakt ut i vägen eller att the grudge skulle komma krypandes framför bilen. Fråga inte varför.
Lilli släppte mig hos Richard, som var rätt packad när jag kom. Han hade haft middag hemma. Han deckade ganska snabbt i sängen, ovanligt.... Inget action för mig.. Jaja, bara en hel vecka tills nästa helg.....

var som hellst utan BLVD

Mysig dag och kväll med Richard igår. Vi skulle ju gått på bio men han ville hellre vara hemma och kolla på någon film och mysa. Så vi åkte till torslanda krogen och köpte med oss lite kinamat. Underbart. Det slutade med att jag såg en film i sovrummet och han såg en i vardagsrummet för vi kom inte överens om vilken film vi skulle se :)

Ikväll blir det utgång med Lilli, Linda, Sophia och Vivi, vet inte om Jennie och Antonia skulle med. Eftersom jag, Linda och Lilli är fattiga så tänkte vi att vi kunde gå till the queen. Men Sophia och dom vill till BLVD, och vi lovade oss förra gången att aldrig mer gå till det skitstället fullt av fjortisar och modebögar. Då stannar vi isf kvar på the queen medan dom andra drar vidare. Men nu hänger allt på Lilli, hon mår inte hundra, och drar inte hon ut idag så sparar jag och Linda pengarna till en annan gång när alla kan gå ut.


vi alltså!

Igår var en speciell och märklig dag. Jag, Linda och Lilli är lediga idag så igår bestämde vi oss för att hitta på något.. annat än filmkväll. Vi kom fram till att det hade varit mysigt att ta några cider på torslanda krogen och bara sitta och snacka. Så vi satt där från 19-21 och drack och snackade om allt. Sedan skulle vi åka hem till Linda. Men när vi gick förbi sportlife såg vi att det var nån där inne så vi knackade på och blev insläppta. Så vi solade en åt gången och dom andra två gymmade, packade i sina underkläder, vi ville ju inte få jeansen smutsiga. Som tur var så var det ingen på övervåningen! När Lilli solade så kom jag och Linda på en egen dans, hahahaha! Den var vacker! åh så vacker.

Jag köpte ett par skor igår också, fast jag vet inte om jag ska behålla dom. Jag har skavsår på 5 ställen från dom och det kommer nog inte bli bättre ju mer jag använder dom. Dom som var så snygga. Hade tänkt ha dom till stranden i Spanien till min nya svarta bikini. Men nejnej..

Idag ska jag och Richard på bio. Vi dejtar har jag kommit fram till :) vi är inte ihop, ska inte bli ihop, men alla  behöver ju kärlek! Jag har det perfekta "förhållandet" just nu. Jag gör vad jag vill när jag vill, jag kan umgås med mina kompisar hur ofta jag vill, jag hinner allt jag behöver i skolan men jag får kärlek och kan ge kärlek till den jag älskar. Alla borde träffa sina pojkvänner 2 dagar i veckan. Man hinner göra allt man behöver och man hinner sakna varandra.

drömmarnas land

Inatt fick jag inte så  jättemycket mer sömn än igår. Det var nästan omöjligt att hålla ögonen öppna på historialektionen. På bussen hem somnade jag nästan med en gång och sov hela vägen hem. Drömde mig bort till Spanien när jag hade solen på mig.

Jag kan inte sluta tänka på den underbara resan, längtar så mycket att jag pissar på mig. Vill åka NU! Sen ska det bli så roligt att åka till Norge och träffa alla också. Ska antagligen träffa Axel så snart som möjligt och lära känna honom lite mer. Än så länge har vi snackat massor på msn och facebook. Men skulle vara roligt att träffa honom på riktigt innan Norge också. Vi pratar om att spela biljard på henriksberg med några av hans och mina kompisar.

Nu måste jag gå ner och laga nåt käk. Sen blir det att sitta med projektrapporten i några timmar till.



för utmattad för att sova

Guud vilken lång och seg dag. Stannade hemma från skolan idag. Jag var vaken till 6 eller något imorse för kunde verkligen inte somna. Lilli och Linda skulle stanna hemma så då sket jag i det också. Vet inte vad det är med mig nuförtiden. Men sover som en stock hos Richard, helvete.

Fick mig iaf ett par våfflor till lunch, underbart. Sedan har jag bara legat och glott i taket i min säng, suttit lite vid datorn och snackat med Axel, min blivande arbetskamrat. Hur trevlig som hellst ju! Och vi är läskigt lika på många sätt.
Jag måste börja promenera så ofta som möjligt, för jag gör inget på dagarna som tröttar ut mig ordentligt, jag är bara slö, men inte fysikt trött. Måste sluta dricka te på kvällarna och istället dricka varm oboy eller nåt. Det är tydligen bra att dricka innan man ska sova.

Det här börjar bli riktigt jobbigt. Jag lägger mig varje kväll och känner mig helt utmattad, men kan inte somna. Jag ligger i flera timmar och bara vrider och vänder. Tillslut blir jag bara förbannad och sätter på tvn ist. Nu är det ju som viktigast att jag kommer upp till skolan.

jag hatar måndagar

Igår, efter en middag med familjen och Anna som jag ska jobba med i Norge så stack jag hem till Linda och myste i gillestugan med te och film. Det blev en jättebra och sorglig film, "ghost". Vi 12 drog jag hem för att få min skönhetssömn.

Idag fick jag, Linda och Lilli släpa med oss kameror, lampor, stativ och hela faderittan på bussen. Det är nackdelen med att gå filmlinjen. På textlektionen idag kände jag mig rätt duktig för första gången. Det är massa smarta, sofistikerade, överlägna människor i textklassen så jag, Linda och Lilli känner oss alltid vilsna och dåliga på måndagar. Men idag pluggade jag hela lektionen utan en enda paus. Och tro mig, det är bra för att vara jag!

ensam hos Richard

Hos Richard. Ensam. Han är och hämtar sin bil hos sina föräldrar. Jag sover så himla bra när jag är här. Har inte sovit genom en hel natt på flera veckor. När jag är här vaknar jag inte en enda gång på hela natten och jag vaknar helt utvilad.
Hoppas Richard kommer hem med frukost.

Nu tänker ni "den idioten kommer bli ihop med honom igen" och fortfarande, nej. Vi kommer inte bli ihop. Jag har pratat med honom om detta och han vet vart vi står. Vi är bara vänner nu.. vänner med förmåner så att säga. Och detta funkar mycket bättre än när vi var ihop, vi kommer mycket bättre överens.

Igår, iaf, så var vi på BLVD. Jag och Lilli började med att förfesta hos mig, sen kom Linda. Vi tog bussen in rätt sent med Jessica, Ida, Linnea och några andra. Men dom gick av på eketrä och vi fortsatte in för att träffa Sophia, Vivi, Jenni och Antonia. När vi kom till BLVD fick vi stå i kö i ungefär 20 min, och när vi tillslut kom fram fick inte Jenni eller Antonia komma in för de var för fulla. Vi andra gick in och det är ju inte det roligaste stället, vi gjorde det bästa av situationen iaf. Sen kom vi på att "jävlar ja! sista bussen går om en halvtimme" så var det bara att dra igen efter att bara ha hunnit dricka 1 cider. Vi träffade två slisk på vägen hem som. En försökte kyssa Lilli på munnen och kysste Linda på kinden, stackarn hann inte slita sig loss. ungefär 15 gånger till var och en av oss sa han "telefonnummeer?!"
Äntligen kom bussen och vi slängde oss på den för att komma undan.






girls night

Utgång ikväll, funderade på att gå ut igår men det blev idag istället. Sophia ska firas som fyllde 19 förra helgen. BLVD tyvärr, inte det roligaste stället men hennes kompis hade ju redan skrivit upp oss på gästlistan, och det är Sophia som är födelsedagsbarnet så man får ju ställa upp för laget ;)

Igår började vi filma vår "don't drink and drive"-film. Det gick segt till en början, men sen flöt det på. Peter och mamma skådespelade. Peter är så söööt! haha!

Igår följde jag med Lilli till göta film istället för krogen. Underbar som jag är hjälpte jag henne att städa. Sen gick vi en låång, lång promenad på vid linné. Jättemysigt. Vi var tvugna att köpa varsin underbar brownie på 7-eleven. Och så jag njöööt när jag åt den! Lilli släppte mig på backaplan och jag åkte hem till Richard. Kom precis hem från San remo med Richard. Nu ska jag göra mig iordning för en rolig utekväll!


instängd

Hemma igen! Förstår inte vad det är med mig för jag har inte feber längre, men jag mår förjävla illa när jag står upp och har så satans ont i huvudet.

Imorse bestämde jag mig att jag skulle till skolan endå. Gick upp, duschade, sen mådde jag skit igen. Så jag la mig för att vila en stund, men mådde inte bättre. Imorgon måste jag till skolan. För vi ska hämta ut kamerorna och allt och börja filma scenerna med Peter. Hoppas att jag mår hyffsat då iaf.

Igår såg jag klart en halv säsong av scrubs för jag hade så tråkigt. Och fyfan vad roligt jag fick. Satt själv och fnissade som vanligt när jag kollar på scrubs.

Mycket mer har jag inte att säga eftersom jag bara har suttit isolerad i mitt hem de senaste fyra dagarna.

the truth hurts

Tre dagar har jag varit hemma från skolan nu. Varför just nu? Nu när jag som mest behöver vara i skolan.. Kommer bli sjukt stressigt när jag blir frisk igen. Sitter med en kopp kaffe och projektrapporten, det är inte lätt asså, speciellt inte när man är helt slut i huvudet. Missade provet igår också. Fan, det blir massor att ta igen. Visade sig att jag hade feber igår för första gången sen jag var ungefär 9 år. Helt sjukt. Jag är en frisk tjej jag! Haha. Blir för fan aldrig sjuk, förutom att jag är trött och lat nästan hela tiden.

Utgång i helgen, hoppas jag mår helt bra då! Det blir att fira Sophias 19 års dag. Vet inte vart vi ska än, kanske berså? Får hålla igen med supandet denna helgen bara. Och ska försöka få med mig kameran denna gången också, om de får plats i min minimala väska!

over and done with

Tog mig inte till skolan idag. Känner mig lite krasslig. Ont i halsen och illamående och en jävla huvudvärk. Efter två värktabletter mår jag lite bättre. Så idag passar jag på att plugga till provet imorgon. Det är inte jättelätt asså - presshistoria. Inte jätteintressant heller.

Igår, efter att jag hade ätit middag med familjen satte jag mig på mitt rum för att få lite lugn och ro till att plugga. Så knackade det på dörren, till min förvåning var det Louise som kom och hälsade på. Hon ville prata. Det har ju vart dåligt mellan oss det sista pga massa saker som hänt. Vi pratade iaf et bra tag. Jag har sagt att jag inte är sur på någon, jag vill bara inte ha någon i mitt liv som jag inte litar på. Jag har kommit över den delen av mitt liv för ett bra tag sedan och är trött på all drama och allt bråk med allt och alla. Jag har liksom redan börjat om på nytt.
Men det kändes iaf bra att ha fått pratat ut med henne.

Imorgon ska jag och mamma på middag med mina framtida arbetskamrater. Då träffar jag de två som jag inte redan har träffat, Axel och Johanna. Vi ska vara servitörer imorgon för att öva.

Nu måste jag fortsätta att plugga!

i väntan

Så, nu sitter jag här hos Peter. Linda håller på att fotas, hon är skitsnygg. Bara jeans och ingen överdel. Sexigt. Det ska bli kul att se när dom är redigerade.

Ikväll blir det massa plugg, har prov på tisdag och projektrapporten ska in på fredag. Börjar känna mig lite småstressad.

Nu får jag sluta blogga och umgås lite med Peter och Linda.

Tonårskillar är babianer?

Ja, bowlingen gick ju självklart åt helvete för mig. Kom sist av ca 8 pers. Men jaja, de flesta var ju proffs..... typ. Jag gjorde iaf EN strike! Den kan jag leva på ett tag till.

Vi började ju hos Niklas med att förfesta. Det var bara jag, Linda, Lilli, Marcus och Niklas. Så vi satt och tjötade och alla råkade nog supa sig lite för fulla redan där. Sedan åkte vi vidare till bowlinghallen där vi lyssnade på mats westling som var på scen. Duktig, inte min musiksmak men han var bra. Linda mådde inte 100 och fick tyvärr åka hem innan vi börjat bowla, stackaren. Det är nog inte så bra att banta och sedan dricka massa alkohol. Sedan bowlingen då, jag sämst, lilli näst sämst, niklas syster bäst, niklas näst bäst. Mer behöver ni inte veta :(


Igår var alla rätt bakis och tog det lugnt under dagen. Senare kom Lilli och hämtade mig så vi åkte och hyrde film och köpte glass. Sedan åkte vi hem till Linda och myste i vardagsrummet. Lilli åkte hem tidigt men jag stannade till halv 12 eller nåt, redo för att lägga mig i min stora varma säng när jag kom hem. Men ännu en gång hade mamma och pappa gäster som jag var tvungen att gå och vara social med. Sedan kunde jag inte slita mig undan när dom började prata om sex, och hur tonårskillar ser på sex. Det var väärsta diskussionen. "Tonårskillar dom tänker på sex, bara sex. inget annat. Dom bryr sig inte om känslor, bara sex!" Karin kom tom fram till att männen är som babianer. De tänker tydligen mer animaliskt och har därför mer hår på kroppen, ja ni förstår varför jag stannade?
Sedan fick jag höra av min mamma att morfar tydligen hade varnat henne för mitt ex, "Du vet, killar i den åldern vill bara ha sex, han har bara Hannah för sex!", Så svarade mamma "men dom har vart ihop i ett år, pappa?", "Jo men hon borde passa sig! han har henne endast för sexet!"
Det var skitspännande att höra sina föräldrar och deras vänner prata om sex, och i slutet blev det nästan bråk för ingen var överens om hur tonårskillar såg på sex. Då tröttnade jag och gick och la mig.



alkohol+bowling, går det ihop?

Igår var varken Lilli eller Linda i skolan, så jag kom dit ensam, visade sig att det bara var jag och två elever till i min matteklass. Så det var rätt tyst. Efter skolan åkte jag till maxi och mötte Lilli och Niklas som skulle handla, jag gick och klippte mig sålänge. Sen skulle vi till Lillis pappa som skulle träffa Niklas för första gången, det gick bra! Lilli lagade en god middag till oss och sen satt vi bara och snackade i flera timmar till. Jättemysigt. Jag åkte hem till Richard en stund på kvällen och sen släppte han mig hemma. Jag och Richard kommer faktiskt väldigt bra överens som kompisar, synd att vi inte gjorde det när vi var tillsammans bara, för då hade det hållt. Jaja, vissa är menade för varandra, andra är inte. Men jag älskar fortfarande, och kommer alltid att älska min Richard.


Idag är det bowling och konsert som gäller. Jag, Lilli, Linda, Marcus, Niklas och Niklas familj och några kompisar till dom. Ska bli skitkul. Först ska vi hem till Niklas vid fem allihop och förfesta. Sedan vet jag inte hur vi kommer dit eller när vi ska vara där men det löser väl sig! Längtar tills jag ska fixa mitt hår, hoppas jag kan göra nåt fint med det fastän det är så uttunnat.

Eftersom jag redan är rätt kass på bowling, så kanske det inte är jättebra om jag blir packad? Då kommer mina bollar flyga åt alla möjliga håll. Eller så hamnar jag på banan!

Rise and fall.

Middagen blev helt underbar som vanligt, provet gick bra och nu sitter jag och äter glass för att fira (säger vi).

Efter provet, som faktiskt inte var så svårt som jag trodde, körde Lilli in mig, Linda och Sophia till stan. Jag och Linda gick för att byta mina jeans som visat sig ha hål på insidan av låren. Jag bytte till ett par exakt likadana och nu kan jag inte knäppa dom. Har jag gått upp efter min och Lillis tjockisperiod?

Sophia berättade att hon fyller år på lördag, men hon är borta över helgen. Så nästa vecka ska vi ut och fira henne. Ska bli riktigt roligt. Kanske borde hålla igen med pengarna lite bara, har blivit en hel del utgifter det senaste. Måste ju spara pengarna till Spanien!!


Idag pratade vi en hel del om Spanien, jag, Lilli och Linda. Tänk att vakna på morgonen, sätta sig på balkongen och äta en god baguett och ett stort iskallt glas apelsinjuice. Gå ner till stranden och ligga och steka tills lunch, då man går till ett strandcafé och beställer sig en god lunch och en stor sangria att dela på. Kan inte bli bättre. En god middag och ett gott vin på kvällen och sedan ut och dansa. Jag längtar så sjukt mycket!


Bilden är inte tagen i Spanien men endå, sommar som sommar. Och denna ger sommarkänslan! Min pappa är en duktig fotograf :)



Rosa fluff- förklaringen.

Sitter i skolan. Har egentligen textlektion men försöker plugga lite till religionsprovet som är nästa lektion. Måste erkänna att jag är lite nervös. Jag hoppas det går bättre än det känns som att det kommer gå. Nu känner jag att jag behöver helg, men vi är ju lediga på fredag så inte allt för långt kvar tills jag får sova ut!



Jag, Lilli och Linda har kommit fram till att det finns tre olika sorters killar här i världen. Det är rätt lätt att känna igen dom. De finns de som är stenhårt svart järn, både insidan och utsidan. De finns dom som är stenhårt svart järn på utsidan men har rosa fluff på insidan, det är dom som kan se tuffa och farliga ut på utsidan men är goda rakt igenom. Dom är rätt mesiga, därför måste dom se tuffa ut för att folk ska få respekt för dom, men lär man känna dom så märker man att de är väldigt ödmjuka och snälla, och mesiga (det är det vi syftar på med dig, Niklas!) Sen finns det dom som är tvärtom, dvs. hårt svart järn på insidan med rosa fluff på utsidan. Det är dom som man kanske tror är hur snälla som hellst, hur ödmjuka som hellst och verkar goda rakt igenom, men när man lär känna dom är det tvärtom. De är onda och elaka och vill en inget väl. Så där har du förklaringen Niklas till vårt unika tänkande.


Härlig helg det kommer att bli för min, Lillis och Lindas del.
Först och främst, på fredagen, ska jag, Lilli, Linda, Marcus och Niklas på konsert och Bowling med Niklas familj. Jag suger på bowling med det är så sjukt roligt att bowla så jag skiter i vilket. Alla brukar skratta åt mina bowlingskills. Men det får dom göra! För jag brukar inte missa, bollen bara går jävligt, jävligt långsamt.
På lördagen, om vi inte är alltför bakis, så ska vi kanske ut med Lillis kompis Fredrik och hans kompisar. Vet inte vart vi ska eller så om det nu blir nåt.
På söndag ska jag och Linda till Peter och Linda ska fotas.

Och just det, idag ska jag och Linda laga underbar mat med min mamma! Mys!

mer plugg

Har ett stort religionprov imorgon. Det är rätt svårt men jag fösöker. Har inte lärt mig mycket av det jag har läst än kan jag säga, och det är många sidor kvar! Jag är lite stressad måste jag faktiskt erkänna. Men det viktigaste är att man försöker. I värsta fall blir det ju omprov.

Idag efter skolan åkte jag och Lilli till Maxi och köpte Ben&Jerry's glass igen (herregud!). Sedan plockade vi upp Linda åkte åkte hem till mig en stund innan alla åkte hem till sig själva för att plugga. Vi kollade på Room Raiders, drack te och stoppade i oss den ljuvliga glassen. Efter detta bestämde vi oss för att bara äta sånt en gång i månaden, för det har blivit lite för mycket nu ;)

Plugg

Idag var jag, Linda och Lilli nästan duktiga. Vi tänkte faktiskt plugga, sen blev det inte så men det är ju tanken som räknas?

Efter en kämpig och lång lektion åkte jag, Linda och Lilli hem till Lilli där Niklas låg och kollade på The Hills i sängen! Så jag fastnade ju såklart i Lillis säng ett tag innan vi var tvugna att åka vidare till mig för att plugga. Innan vi började så kollade vi på Next på Mtv och åt min underbara chokladkaka med vispgrädde. Sedan läste Lilli lite ur boken och ingen förstod något. Vi gav upp och bestämde oss för att plugga när vi var ensamma ist. Men nu när jag är ensam sitter jag här.. jaja, får väl sätta igång att plugga nu!

underbart!

Ja, nu har jag ännu en gång stoppat i mig massa fet mat. Och jag ångrar det inte. Det förtjänade jag efter att ha spenderat tid på att baka chokladkakan. Men guuuud vad det var värt det. Jag tror jag ska ta en bit till om ett tag.

Igår såg jag avsnitt efter avsnitt med scrubs, det är för underbart. Satt och fnissa för mig själv. Jag tror jag ska se lite mer om jag får låna min brors tv.

Nästa helg ska jag och Lilli ut med Lillis kompis Fredrik. Och då ska vi få Linda med oss också. Det har jag bestämt. På tal om det.. är inte hon klar och ska komma hit snart?! Linda kom hit så får du chokladkaka ;)





I'm back

Jag känner mig 10 kg lättare, en tyngd lyftes från mina axlar igår.

Jag träffade Linda och vi gick en promenad i hjuvik och pratade om allt möjligt. Så härligt att äntligen ha fått prata ut ordentligt med min bästa vän. Jag mår bra igen. Jag hoppas att hon mår bättre också. Idag vaknade jag med ett leende på läpparna och flög ur sängen direkt. Och jag sov som en stock för första gången på länge :)

Igår blev ju inte riktigt som planerat, inte i fredags heller. Det var någon som ljög för att slippa träffa oss. Det värsta jag vet är folk som är oärliga och gör saker bakom ryggen på en. Varför inte bara säga sanningen? Varför skulle jag blivit sur för sanningen? Jag bestämmer inte vad mina kompisar får och inte får göra. Herregud. Gör vad fan du vill! Vad tror du om mig egentligen? Att jag skulle säga "Nej så får du inte göra!"?

Vissa är svårare än andra att förstå sig på.

stopp på gnällandet

Äh vad fan! Jag kommer inte att leva mer än en gång, och synd är väl det. Men då fan får jag ta vara på denna korta tid jag har. Jag vill inte sitta hemma och deppa. Nu ska jag ut och leva livet! Aldrig mer (tror jag) att jag sitter hemma och deppar pga någon eller något. Det bästa man kan göra är att gå ut och hålla sig sysselsatt för att slippa tänka på skiten. De här senaste veckorna har vart fyllda av alldeles för mycket skit och nu orkar jag inte mer. Det tjänar ingenting till att vara ledsen. Varför vara ledsen när man kan vara glad? Jag är trött på detta nu..

Nu ska jag försöka övertala Lilli att gå ut på krogen ikväll. Kanske kan träffa Rasmus i stan också :)

Inget mer jag kan göra, det beror inte på mig.

allt och alla

Vad är det jag gör fel?




calm like a bomb

Igår kändes bara konstigt. Det kändes som jag var den enda som sa ett ord till alla på hela kvällen, och Sabina då. Jag försökte vara social och skämta men då blev det bara pinsam tystnad. Jag kanske försökte för mkt, men annars var det ju bara helt tyst och helt skum stämning! Jag försökte iaf.. mer kan jag inte göra.
Nu börjar allt kännas riktigt skumt och fel.

Vad ska man göra om man gör allt för en person men inte får någon respons?


Mamma och pappa hade fest igår, jag ville inte vara hemma. Lilli hämtade mig så vi tankade, hämtade Robin som skulle på fest och köpte koppar på maxi som vi skulle ha på vägen till Linda, Ni förstår, vi gick heela vägen till Linda. Jävlar vilken tid det tog, mer än en timme. När vi kom fram bestämde vi oss för att sätta på en läskig skräckfilm. Men var den läskig? nej. Ännu en såndär zombie-film. Tar dom aldrig slut? Iofs brukar dom vara lite underhållande, men denna var bara seg.

När jag kom hem hade mamma och pappa fortfarande sina gäster här, så jag var tvungen att sitta där nere och vara social en stund. Men jag var så trött och ville bara gå upp och sova. Tillslut lyckades jag dra mig ifrån dom och gick upp och läste lite innan jag somnade.

you never know.

Ännu en veckas skolgång över. Härligt. Denna fredagen är jag ovanligt trött, vet inte varför. Vi skulle gått ut idag egentligen, men eftersom att Martin var sjuk och Linda sa att hon inte ville gå ut idag för hon var pank bestämde vi oss för att spara det till en annan dag när alla kände för det.

Nu pratar vi om att ha skräckfilm-kväll. Det är alltid mysig. Köpa ännu en bägare glass och stoppa i sig till en läskig film. Jag stoppade precis i mig en bulle ju... jaja det är fredag! Så som jag har ätit denna veckan kunde det ha vart fredag varje dag. Vet inte vad det är med mig.

Projektarbetet inlämnat och nu är det bara rapporten kvar. Anita verkade gilla kokboken faktiskt. Hon sa "Den ser bra ut förutom att det är bacon överallt och jag äter inte griskött" Jag ska inte klaga, för något bättre är svårt att få från henne. Snart måste vi börja filma våran "don't drink and drive"-film också. Söta Peter ska skådespela i den. Det känns som filmen kommer bli rätt bra faktiskt. Jag och Lilli har jobbat ordentligt med den de senaste två veckorna och nu börja allting falla på plats.

Nu ska jag duscha och göra mig iordning för vad som än händer ikväll...

Livet slutar aldrig chocka mig.

my favorite drug

When we first met, I'd never felt something so strong

You were like my lover and my best friend

All wrapped into one with a ribbon on it

And all of a sudden you went and left

I didn't know how to follow

It's like a shock that spun me around

And now my heart's dead

I feel so empty and hollow


And I'll never give myself to another the way I gave it to you

You don't even recognize the ways you hurt me, do you?

It's gonna take a miracle to bring me back

And you are the one to blame


Damn, ain't it crazy when you're loveswept

You'd do anything for the one you love

Cause anytime that you needed me, I'd be there

Its like you were my favorite drug

The only problem was that you was using me

In a different way than I was using you

But now that I know that it's not meant to be

You gotta go, I gotta wean myself off of you


Asslicker.

Lilli och jag har bestämt oss för att bara ta bilen till skolan när vi inte har sovmorgon, för det blir så dyrt annars. Idag blev det bil endå. Bara en lektion, matte. Jag fick g- på provet vi hade förra veckan, men aja, fortfarande g i betygen. Efter skolan åkte vi till backaplan och kollade på böcker och skor. Hittade två par söta skor, men köpte inga. Hittade massa bra böcker, men vi bestämde oss för att bokhandla närmare Spanien. Vi träffade Marcus och Niklas en snabbis, som hade vart och tränat, och sen åkte vi hem till mig och åt stekt banan med glass och chokladsås. Jag och Lilli har varit jävligt tjocka hela denna veckan. Ingen aning varför. Allt jag tänker på är mat, mat, mat!

Nu ska jag och mamma strax börja baka chokladkaka för söndag. Då min "arbetsgivare" ska äta middag här :) Vi måste ju fjäska lite och bjuda på något riktigt gott! Vi ska fuska och säga att jag bakade den för att göra extra gott intryck :)

Party i pärlan

Ännu en shoppingtur idag. Börjar bli lite mycket nu kanske. Men när man har pengar är det väldigt lätt att spendera dom. Vill inte ens räkna på hur mycket jag har spenderat den senaste månaden.
Efter att jag och Lilli hade gjort idrottsprovet i skola (som gick helt okej) åkte vi vidare till Heden, där vi träffade Niklas och Marcus. Vi gick till Nordstan och jag köpte ett par jeans till. Efter att jag och Lilli gått runt i våra klackar ett tag så satte vi oss ner och fikade med pojkarna. Efter att ha suttit där ett långt tag bestämde jag mig för att åka hem och joina min familj för middag. Så nu väntar jag fortfarande på maten som blev sen. Vrålhungrig.

Jag och Lilli håller på att göra en ny party-skiva till pärlan. Vi är rätt trötta på den andra skivan nu, så det blir nya fräscha låtar att lyssna på! Ska bli skönt, och man blir så pepp innan skolan av party-låtarna.

Söta Sophia gav mig och Lilli varsin fribiljett till Razzia på fredag. Så vi ska dit och kolla med några andra om dom vill med.

Tjockdag

Idag har jag och Lilli varit riktigt tjocka. Och slösat massa onödiga pengar.

Efter skolan åkte jag och Lilli till maxi, där vi köpte lite smink och skit, sedan kunde vi inte låta bli att köpa varsin Ben & Jerry's bägare var. vi åkte hem till Lilli och pluggade på Idrotts provet som vi har imorgon och stoppade i oss glassen. Innan vi skildes åt så åkte vi till San remo där vi åt pasta alfredo, gooodaste som finns!

Funderar på att plugga lite mer på provet men jag orkar verkligen inte. Får väl ta en kaffe och fortsätta.
Ha det bäst!

Fat ass

Jag var så pigg imorse efter att jag hade pluggat ett tag så jag, Linda och Lilli bestämde oss för att åka in till stan och shoppa lite (igen). Jag skulle bara köpa underkläder eftersom jag nästan bara har slitna kvar. Linda köpte ett par skit snygga jeans från Bik Bok, och Lilli bytte sina jeans som hade missfärgats.
Efter shoppingturen åt vi sushi. Så gott! Sen kom jag hem och åt middag igen :)


Kom hem från stan med dom här söta underkläderna (och en kex choklad såklart!).


Manlighetstest

Förra måndagen tog jag och Lilli oss hela vägen till skolan för att hitta en lapp på dörren där det stod att lektionen var inställd. Denna veckan står den lektionen inte ens med på schemat. Jag ger betyg MVG till våra lärare som är bäst på att informera sina elever när vi ska och när vi inte ska ha lektioner. Jag ger Anita Pärsson en rakhyvel för... för att hon behöver det. Det ska jag, Linda och Lilli ge henne på studenten, anonymt såklart.

Åt helvete med denna jävla skolan, varför valde jag skiten?

Jaja, igår var mys. Jag, Linda, Lilli, Marcus och Niklas var hos Lilli och såg på Borat och knödde i sängen igen. Marcus gillade inte Borat, men jag kände allt hur han fnissade där jag låg med huvudet vilandes på hans mage. Vid 22 drog vi hem till Linda och satte oss i gillestugan. Vi bestämde oss för att sjunga kareoke, men killarna som är så dåliga förlorare blir bara förbannade när dom inte vinner, så det fick vi lägga ner efter ett tag. Då skulle killarna visa sina skills, för att visa något dom var bra på, antar jag. Jag la mig på Niklas och Lilli la sig på Marcus och dom började göra armhävningar. Dom är inte dåliga alltså.

Antar att jag är ledig idag då, så jag går ner och gör mig en riktigt god frukost nu.

Kvinnan som faller när de andra står.

Jag vet inte vad det var med mig igår, men jag var helt slut. Helt slut! Jag gick runt som en zombie här hemma och kunde knappt prata. Min kropp fungerade men hjärnan var avstängd, läskigt! Linda ringde och ville att jag skulle komma till henne, men jag orkade verkligen inte gå. Hon orkade inte gå hit heller så det blev inte mycket med det ;) Jag kollade på Coupling som är sjukt roligt och fnissade lite med mig själv, jag lagade en god middag och satt för mig själv hela kvällen. Det var faktiskt rätt skönt att vara själv en hel kväll för en gångs skull. Jag la mig vid halv elva och somnade på en gång, men vem tror ni inte ringer halv 2 på natten? En packad Marcus som inte ens visste vad klockan var. Han var på fest och alla hade deckat utan han. "Mannen som står när de andra faller", brukar han kalla sig, antar att det stämmer bra då. Vi pratade ett bra tag och när vi la på så kunde jag ju självklart inte somna...

Nu ska jag äta bacon och ägg. Have a good one!

RSS 2.0