Dump the son of a bitch!

Okej, idag fick jag ännu ett inlämningsarbete att göra. nu har jag engelska arbete, svenska arbete, samhällsarbete, naturkunskaps arbete, plus inlämningsarbete i historia OCH historia omprov. Känns inte alls stressigt. Inte konsigt att jag får hjärtklappningar hela tiden.
Ikväll ska jag iaf på teater med scenografi klassen, kan inte säga att jag ser fram emot det, för jag är så trött och behöver sova. Somnade på bussen till skolan, i skolan och påväg hem från skolan :)
Igår var jag, Linda, Lilli och Tove hemma hos Linda och kollade på "skräckfilm" och åt mat. Egentligen skulle Kent, Casper och Sushi vara med. Sushi hade jag redan räknat med att hon skulle skita i det för det gör hon alltid. Men kent sket också i att komma. Fast än han lovat att komma och vi hade bestämt att vi skulle ringa när vi slutade och träffas på centralen, men nej, jaja han är ju bara kille.
Novi berättade om en bok hon läst om killar som behandlar tjejer som skit. Som säger att dom gillar en men visar det inte. som säger "jag är bara inte redo för ett förhållande" och sån skit. Men han säger att man är värd bättre så man ska dumpa sånna killar och hitta en som älskar en. "Dumpa Honom!" heter den. Den måste jag läsa! Novi sa att den hade stärkt hennes självförtroende jättemycket, även om hon bara läst ett kapitel.

Nej nu ska jag äta och sova innan teatern! hej!

I'm so sexy, I just don't know it

Igår blev det lite chillkrök hos nicklasson. Hans föräldrar var där de första minuterna när vi kom dit och hans morsa va svenpackad! haha hon var rätt kul faktiskt. När dom hade dratt så satt vi i soffan och söp och lyssna på musik. Det var ju inte sånt röj innan jag och Lilli satte på "dancing in the dark" på youtube och sjöng med och dansade. Vi kom ju dit vi 12 eller något tror jag coh mina päron hämtade mig vid halv tre så jag hann inte vara där så länge.
Skulle kanske åkt till en fest i förlunda, men kom inte på det förän 22.30 typ så det var lite sent, och min brorsa vägrade skjutsa mig. så fick bli nicklasson istället.

hej!

High on life

Sitter här och försöker bli lite packad iaf. Har inte fått tag på alkohol så att man får ju "låna" av morsan och farsan. Blev lite vin och lite vodka. Jag förfestar med andra ord, med mig själv :) haha rätt mysigt faktist. Åt taccos förut, själv. Men sedan ska jag iaf träffa folk förhoppningsvis. Om det nu blir fest hos denna nicklasson vill säga. Blev ju inget igår. Men jag hade lite mysigt iaf. stack hem till Linda, där Tove var. Sabina hade någon konstig killkompis där också som kom men massa konstiga kommentarer hela tiden. Sen kom Kent också, har inte ändrats ett skit sen jag träffade honom för ca 2 år sen om inte mer. Lika go och glad som alltid. Sedan kom massor av Sabinas kompisar vid 1 också. Sjöng lite kareoke, dom söp. Men jag skulle hem vid två så ville inte supa.
Idag har jag gymmat igen. känner mig så jävla bra. Inte bara konditionen denna gången heller, utan många av de andra maskinerna också. Det var gött på gymmet idag för det var inte så mycket folk så man kunde sitta och slappna av emellanåt istället för att skynda till maskinerna innan någon annan tog dom.

Nu vill jag faktist festa. Hej!

dilemma

Jag har varit så festsugen och kåt hela veckan. Nu är Linda ensam hemma och hennes syrra skulle ha några vänner hemma. Jag hade inget att dricka så kände inte för att gå på fest med Lilli och Henke. Men det visade sig att Lilli hade vin att sälja till mig, gullet. Så nu blev det ju lite lättare att festa. Så det blir väl Nicklasson ikväll förhoppningsvis. Hoppas bara att inte massa oönskade människor är där, inte lika kul.
Sen från ingenstans ringer emil mig, och inte bögemil inte, nej, emil som gick i min klass i ettan, som jag råkade strula med som jag ångrar så in i helvete att jag gjorde. Skyller på att jag var redigt packad! Men jag blir så extremt äcklad av honom så när han ringde kunde jag inte låta trevlig. Han bjöd mig på fest. men jag sa "ööh, hör med dom andra, ringer om de vill. Hej!"

Fan vad jag vill bli packad ikväll. Och hoppas fan att det är fina killar på den festen!

fahhh sure

Hade historia prov igår egentligen, men kunde inte ett skit och ville inte skämma ut mig så jag skippade det och sa att jags kulle till tandläkaren. Och idag så skulle jag, Linda, Lilli och Novi vara med på idrotten i skolan för en gångs skull, men jag hade sån jävla huvudvärk imorse så kunde inte gå upp. Mamma gav mig 2 värktabletter så att jag iaf skulle kunna gå till skolan för att redigera dokumentärfilmen. Linda, Lilli och Novi var inte heller på idrotten, men jag tänkte att alla skulle göra filmen tillsammans för annars blir de bara komplikationer sen om någon är onöjd med redigeringen. Det visade sig att jag och Linda var dom enda som skulle till skolan, så vi sket i det. Vem tror ni ringer mig då? Anita, satmaran, äcklet, horan, häxan, min lärare. "Ni var inte i skolan idag!! Ingen av er!!" Så fick jag förklara allt. usch fyfan vad jag avskyr henne.
Gymmade med Lilli och Henke igår iaf. Tränade mest armar denna gången men lite kondition och ben också. Fan vad jag har träningsvärk i armarna idag. Men gött är det! Henke lyfte 17,5 kg med en arm och jag och Lilli lyfte typ 4. Någon vacker dag ska jag lyfta 17,5.. eller?

Jag har sån jävla huvudvärk nu igen. försökte plugga lite historia förut men kunde inte koncentrera mig. Tar väl några värktabletter till och försöker plugga igen.. hej!

Livet leker

Efter 3 dagar utan internet och fungerande hemtelefon började vi ju undra vad som var fel. Änligen hittade vi det! Kontakten bakom min säng hade kommit ur, jag vet inte hur (A) Det var det enda felet! Kontakten! Och jag trodde typ vi skulle få ominstalera hela internet mojs grejer.

Jaja, i fredags hade jag iaf fest, ganska så kul. Började lite segt när det bara var jag, Linda, Louise, Amanda, Rikard, Henke och Tim. Men efter lite alkohol och att lite fler hade kommit så började det leka! Kommer dock inte ihåg så mycket detaljer. Kommer ihåg att vi hade lite problem med musiken, eftersom jag inte har någon partymusik. Så Louise hämtade sin morsas musik och jag snodde min brorsas musik. Festen blev genast bättre. Jag gick väl och la mig vid 5 eller något. Hade lite småmysigt, hähä, sen så var det någon jävel som snarkade så jag somnade inte förän vid 7 och vaknade väl halv 8. Somnade några minuter lite då och då, men kan inte ha sovit mer än 1 timme den natten.
Dagen efter var jag lite halvt om halvt bakis så jag och Linda kollade på film hela dagen, sen stack vi till San Remo och slängde i oss lite skitmat. Sen åkte vi hem till mig igen och kollade på film.

Några dagar senare får man höra lite kul grejer om sig själv :)
morrn' iaf!


valentine

alla hjärtans fucking dag

Kunde dock inte varit bättre. Vaknade upp hos Linda efter en lång och ganska så obekväm natt på hennes bäddsoffa i gyllestugan, där jag, Linda och Tove hade kollat på film halva natten. Stekt ägg till frukost och senare gitarrspel av Linda och Tove. Jag stack hem och duschade och väntade på att Louise och Linda skulle komma hem till Linda igen. Packade ihop chips, marshmallowhjärtan (som jag fått i alla-hjärtans-dag-present av morsan) och ansiktsmask till spa-kvällen vi planerat.
Framme hos Linda luktade det bränt hår från Lollos laser grej som ska bränna bort hår. Sedan gjorde vi te och gjorde ansiktsmask. Vi målade naglar och rakade ben. Jag brände hår i Lollos armhålor, jättemysigt! Linda och Louise gjorde hårinpackningar men jag hade för mycket hår så det räckte inte till mig. Lyssnade på 60-tals musik och sjöng. Riktigt mysigt!

Imorgon har jag fest och det känns som det kommer för lite folk, men jag vågar inte bjuda mer för tillfället för då kanske det blir för mycket. Men hoppas det blir lyckat!
Godnatt hej!

My treat

Igår ringe Linda mig vid 14 tiden eller något, hon sa att det var så fint väder och att hon ville göra något. Så vi bestämde att vi skulle träffas och jag började göra mig iordning. När jag var klar ringde jag henne och hon hade inte duschat än och klockan var väl 16 någonting. När hon äntligen var klar var klockan 18-18.30 så då hade solen redan gått ner. Hon kom hem till mig så åt vi middag och sen gick vi hem till Louise där vi hade bestämt att vi skulle ha filmkväll. Sen kom Tove, Niklas och Marco. Vi såg på "Allt om min buske" vilket var en sjukt konstigt och v'ldigt dålig film. Men det var gott med cola, popcorn och chips iaf!

På fredag åker mina föräldrar till Madrid och då är det lite party hos mig gött. Inga bitchar bjudna. Bara trevliga pöjkar och mina flickor. Alla andra tjejer i världen verkar ju vara dumma i huvudet. Fyfan vad jag hatar tjejer. Killar är så jävla mycket lättare att umgås med!

yeye! hare gott haj!

Us vs. World

Fan vad kul det var igår! festade i lilleby hos tommy. Massor med folk. bla. Henke, Tim, Peter, Kennie och dom.

Jag, Linda, Tove och Louise hade inte att göra men vi ville supa, så vi bestämde oss för att åka dit. Henke kom och mötte oss för vi visste inte inte vägen dit. Trodde det skulle vara lite chillkrök men det var massor med folk när vi kom dit. Bitchar bland annat. Aja det var kul iaf. Spelade ölspelet med några tjejer som var där, dom enda trevliga tjejerna. Men alla killar var trevliga!
Henke tjatade på mig att gå in på toa och knulla hela tiden, men jag hade kul så varför slösa dit på att vara i ett badrum när det är massa kul folk utanför. Visst jag är kåt som ett djur nuförtiden. Men jag hade så kul så kände inte för det just då. Tim sa att han ville strula med mig men sen höll han på att stöta på Louise. Men jag har iaf inga känslor för honom alls längre. Linda blev packad som ett as som vanligt, haha!
Sen kom någon bitch och sa "nu är tyvärr festen över och jag är Tommys flickvän. Han säger att alla ska ut".
Såklart gjorde vi som hon sa, men såg att ingen annan rörde sig. så sa jag "Är vi dom ända som ska ut eller?"
Hon svarade "Asså jag vet inte, jag vet inte. HAHA!" och stängde igen dörren. Så jag och Linda frågade om Tove och Lollo om de hade blivit utslängda, men nej, det var bara jag och Linda.. Och Tommy, som bodde där, för han fick vi stanna.. men inte för bitchen. Så även om vi kunde stannat så ville vi inte för det hade bara sänkt våran nivå :P så jag sa "äsch, vi vill inte vara här endå.."
Så missade vi bussen, så jag ringde marcus och sa att dom skulle komma till torslanda och köra hem oss. han ba "aa om du åker med mig hem och sover hos mig" Så sa jag att jag inte kunde. men då ville han inte köra hem oss. så jag sa "aja, kan jag väl.." Bara för att han skulle köra hem oss. Men sen när han sa att dom skulle åka så sa han "Men sover du hos mig då?" så sa jag "nej." Och så sa han "Nixon orkar inte köra förrästen"
Haha killar är så roliga :) can't live with them, can't live without them!

Jaja, tack för en trevlig kväll flickorna mina! Synd bara att Lilli inte kunde vara med.


dearest

Jag och Linda ska supa idag. Vi skulle festat med Lilli, men hon var hemma från skolan idag och hon brukar inte få gå ut på kvällen om hon var hemma på dagen. Så jag frågade Jennifer om jag kunde komma på hennes kareoke kväll för att ha något kul att göra, det fick jag inte... Det blir la fest någonstans, i värsta fall viktor. Annars kanske Marcus för han är hemma denna helgen.  vet inte om jag känner för att träffa honom, eller klart jag gör, men jag vill inte vilja träffa honom, så får se.. något blir det iaf. Hoppas Lilli kan gå ut ikväll så vi kan festa med henne iaf. Idag har jag gjort pannkakor med mamsen och hon köpte svart hårfärg till mig så ska färga det så snart som möjligt. hon är så snäll :) Pappa kommer hem från stockholm idag med.
Idag hade jag prov i naturkunskap, läxa i engelskan och redvisning i svenskan och vi skulle vara klar med dokumentären denna veckan med. Har varit lite stressad för allt det, men nu när det är gjort så är det skitskönt.

Jag är så stolt över mig själv :)

keep up

ååh mysdag! Fikat med Linda, Lilli och Susanna. Inte träffat bruden på ungefär ett år. Har bestämt massa gånger men det har aldrig riktigt blivit av. Men nu äntligen så gjorde vi det. Vi satt på vanilj i några timmar och bara snackade och snackade om gamla minnen. Vi umgicks ju så mycket med henne förr sen helt plötsligt så tog det slut. Vi har väl snackat några gånger på msn under tiden vi inte träffats men inte ofta. Hon var samma gamla Sushi.. inte ändrats ett skit :D Så gött att få träffa sin gamla vän igen :)

V.I.P

Idag åkte jag och Linda in till stan efterskolan för att träffa mor min, och hennes trevliga kompis som är 22 år :) vi fikade på espresso house och jag och Linda köpte två enorma varm choklad med marsmallows i. Sedan köpte jag en jacka och en ny mobil! Linda köpte en tröja och en mössa. Sen tog vi bussen hem och på bussen såg vi en märklig människa. Han försökte komma av bussen men busschuaffören släppte inte av honom och vägrade öppna dörrarna. på 3 busshållplatser. Tillslut blev alkoholisten redigt förbannad på busschuaffören och gick fram och skrek att han skulle släppa av honom och "ÄR DU DUM I HUVUDET?". busschuaffören drog alkoholisten i halsduken och alkoholisten slog till honom och det blev slagsmål. Sen kom en kille imellan och det lugnade ner sig. Busschuaffören sa att alkoholisten inte hade betalat, men alkoholisten visade sin bussbiljett, så allt det där var helt i onödan!
Jäjä, jag coh linda ville vara fina ikväll, och hitta på något kul. Vi frågade jennifer fall hon ville träffa oss och det ville hon. Men nu ska hon färja håret och det är inte säkert att hon vill längre. Tove och Louise är och super hos någon och jag och Linda kanske ska åka på någon vip grej med john och hans kompis. Vet inte riktigt vad det är för något men gratis i alla fall!

Men hej!

RSS 2.0