cheers for happiness

Är rätt glad idag, ingen särskild anledning egentligen. förutom att jag hade prov imorse och det gick hyffsat bra för en gångs skull. Första gången på jävligt länge som jag har känt mig nöjd efter ett prov. Och idag skulle vi komma på idéer till våran kortfilm vi ska börja med efter lovet. Den ska handla om de sju dödssynderna. Blir nog bra, iaf bättre än reklamfilmen, haha!
V.7 på helgen så är jag bjuden upp till wanges land med massa. Funderar på att dra dit faktiskt. Det är ju endå lov och allt. Och ibland måste man få komma bort. Hoppas det blir någonting av det hela och att det inte skiter sig som det mesta vi planerar. Men jag tror vi har skärpt oss nu. alltså med att bestämma saker och sen skita i det. verkar inte bli så så ofta längre. Men det blir nog iaf kul!

Fan vad jag har fikat på sistone, nu är jag typ pank. Och jag hittade ett par boots för 200 spänn i någon affär som jag ville köpa. Men hade inga pengar på mig, vilket nog var tur, eftersom jacka är först på min inköpslista. Men jag är så dåli på att hålla igen med pengar. Jag kan inte gå förbi en affär utan att se något i fönstret som jag vill ha nuförtiden. Man blir pank kan jag säga. Som tur var ville mamma bidra lite om jag skulle köpa jacka. Sen måste jag ju köpa en ny mobil också, vill inte gå runt med min tegelsten till mobil mycket längre.

aaaaanyway!


triangle

Igår, eftersom Linda inte hängde med in till stan, så bestämde vi oss för att göra något utomhus eftersom det var så fint väder. Någonting med Snobben. Vi ringde Jennifer och bestämde träff med henne och Nobel, för att fika och låta hundarna leka lite. Vi tog med fika och åkte till Jennifer och hon hade redan bestämt vart vi skulle vara. Det var på någon typ äng. Vi hann inte fika länge innan solen åkte ner igen. Så vi åkte hem och jag och Linda tänkte gymma på kvällen. Men där hade det varit inbrott och ingen jobbade där. Så det sket sig. Så vi satt hemma hos henne och sjöng och så framför datorn ännu en kväll :)

Idag efter skolan tänkte jag och Linda fika med Viktor i stan. Men Viktor var lat och orkade inte åka hemifrån, så han bjöd hem oss till honom på "fika". Han skickade sms och frågade om vi var hungriga när vi var på väg dit. Så jag trodde han skulel ha mat klar för oss när vi kom dit eller något. Så när jag frågade "Har du inte lagat mat till oss?" så sa han "Nej varför skulle jag det?" För att du frågade om vi var hungriga, och det var vi, idioooot?! Så jag fick laga en macka helt själv, så jävla taskigt :D Sen bjöd han mig och Linda på "Vodka" redbull, som visade sig vara någon lakrits sprit, som jag hatar. Det gick ner sakta men säkert. Linda var packad vid det här laget. Och ville ha trekant, men jag och Viktor var inte på (jag tror Viktor var på men han vågade inte säga ja).

(Linda och Viktor)

Hej!

Coffee House

Igår var en mysig dag. Gick först upp ganska tidigt eftersom jag, linda, lilli, sushi och kent skulle fika i stan. Jag gjorde mig lite fin för man vill ju inte se förjävlig ut när man är i stan, inte jag i alla fall. Jag och Linda tgo bussen in tillsammans. Vi träffade Lilli i nordstan och hade ingen sushi eller kent i syne. Som vanligt, nästan väntat, så allt var ju som det skulle kan man ju säga. Vi hade sagt redan innan "Sushi kommer säkert inte", "Kent kommer säkert inte." Hur fan visste vi? Sushi hörde av sig och hade visst varit i en olycka igår. Usch stackarn. Jag vet inte vad Kent har för ursäkt, får fan hoppas det är något riktigt bra. För man planerar inte plats och tid och sedan skiter i det.
Vi sket i alla fall i det och stack på café och hade mysigt iaf. Sen efteråt köpte jag lite småsaker eftersom jag äntligen har fått pengar. Åkte hem och åt och så med mamma och pappa.
Sen kom Linda hit och vi sjöng och dansa litegrann, hähäh. Vi gick och mötte Louise och Tove och kollade på när Tove käka mat. Sen ringde Louise en av sina miljoner killkompisar som bodde i partille eller något. Så åkte vi till krysset för jonatan skulle hämta oss där och köra oss till stan. Efter att ha väntat en halvtimme på honom blev vi förbannade och tog bussen i alla fall. På bussen sjöng vi "shake, shake, shake, shake your boody!"
Jonatan hämtade oss på centralen i alla fall och körde oss till Partille, så mötte vi boysen, små pojkar var det. Men trevliga. Vi satt och sjöng och spela tv spel inne hos någon av dom. Sen hämtade Louise pappa oss.

Tänkte åka in till stan med Linda idag och köpa en jacka. Men Linda sov och hade inga pengar. OCh mamma skulle till tippen, får bli någon annan dag helt enkelt.image2e

usch mig

Hittade ett till inlägg där jag kaxade med morsan, en dag jag stannde hemma från skolan och mamma blev sur, haha lite underhållande var det:

" Jag sitter hemma framför datorn när min mamma kommer in, hon visste inte att jag var hemma från skolan idag så sa hon " har du haft det bra i skolan idag?" Jag: "har inte äns vart i skolan" Hon: "VAAAAA?! MEN HANNAH..!!!" Jag: "men mamma?" Hon: "INTE DEN TONEN" JAg:"säg inte 'men Hannah' " Hon: "MEN HANNAH" Jag: "MEN MAMMA?!" Hon: "Men vad ska jag säga då? HAnnah är väl ditt namn?" Jag: " Jahaaaaa!" "

Haha fyfan vad tyken jag var :D

Memories

Jävlar. Fan vad saker är annorlunda nu jämfört med för ungefär ett år sedan. Jag läste igenom min gamla blogg och hittade massa saker jag skrivit. Jag var ju helt jävla psyco och dum i huvudet. Sjukt tyken mot morsan och farsan. Hittade en som speciellt chockade mig. Hade glömt av detta, men den väckte minnen:

"Haha min mamma är så jävla dum i huvudet :D "Du vill fortfarande inte prata om det som hände häromdagen?" "nej" "Jag är så orolig för dig. Förut pratade du med mig om saker, det gör du aldrig längre. Det är så svårt att nå dig. Det är som att ha en främling i huset." "men tack".


Ofta man säger så till sin dotter, att det är samma sak som att ha en främling i huset. Sen så sa pappa "Hur mår du nu då?" "bra" "Jag vet att när man är ledsen så vill man inte alltid prata om det. Men du ska veta att vi finns här för dig när du behöver prata."


Igår var det alla tjejer för en gångs skull. Vi var hemma hos Jennifer en stund och testade kläder och försökte hitta fest för kvällen. Jag tror inte vi hittade någon fest men vi bestämde oss iaf för att dra till krogen. Där var det ganska segt, plus att jag typ inte hade några pengar.


Precis nu kom pappa in, " Jag måste prata med dig. Jag förstår att du är ledsen för något och vi finns som sagt här för dig att prata med. Men något du inte kan göra är så du gör nu. Du ignorerar oss och behandlar oss som aliens. Som något du inte vill ska existera. Du får skärpa dig och vara normal mor mig och mamma." Så gick han. FAN"

Nu kommer jag ihåg hur sjukt jävla mycket jag bråkade med mina föräldrar. Så jävla konstigt om man jämför med nu. Nu snackar jag med dom som normala människor och vi kommer skitbra överens. Jag bråkade med mamma minst två gånger per dag. Och då var det inte Hannah-du-glömde-disken-bråk, utan verkligen skrik-gråt-bråk. Mamma sa att jag var som en främling i huset. Fan vad bra jag har det nu.


You owe me

Jag kunde inte haft en värre dag. Linda och Lilli kunde inte heller haft en värre dag. Vi kände oss duktiga och skulle för en gångs skull vara med på gympa lektionen, och fyfan vad jag ångrar det nu. Min mobil, plånbok och mp3 blev snodd. Lillis helt nya mobil blev snodd och Lindas plånbok blev snodd. Hasret ( våran gympa-lärare) sa att vi skulle gå till Lena Buss och polisanmäla det, när vi kom dit fick vi fylla i ett papper. Och sedan sa vi "Aha, är polisanmälningen klar nu då?". Så svarade hon "Nejnej, det var bara för skolans skull som ni fyllde i detta. Vi vill bara veta vad som händer på skolan." Jahaaaaaaa! men tack för hjälpen Lena!
Julia kunde möjligtvis ha sett en utav tjuvfittorna, men hon var inte säker på hur han såg ut. Jag, Linda och Lilli misstänkte en kille som liknade killen hon beskrev. Han och hans två kompisar bettedde sig konstigt när vi gick förbi, blev helt tysta och kollade ner i marken, när de stått och pratat och skrattat sekunderna innan vi gick förbi.
Så vi pekade ut honom i skolkatalogen för att se om Julia kände igen honom, men nej, det gjorde hon inte. Ingen på skolan kunde hjälpa oss med någonting så vi åkte till polisstationen på backaplan och anmälde det. Jag tror inte att det kommer hjälpa ett piss, men men..
Efter en lång, förvirrande och deprimerande dag har jag ont i huvudet, en klump i magen och är sjukt trött. Men upp i ottan imorgon igen. Hej!

freakshow

Jag har gymmat två dagar i rad nu. Så nu är två dagar klara denna veckan, tänker nog gymma igen denna veckan iofs, men jag kan pricka av en sak från att-göra-listan i alla fall. Vi är duktiga jag och Linda på detta. Vi gymmade i en och en halv timme igår. Sattsar på att få bättre kondition till en början.
Kollade på ett program nyss om en tjej som vägde 406 kg. Hur fan funkar det? Hon hade två barn och hade låtit sig själv bli så fet så hon inte kunde gå ur sängen. Hon hade konstig hud på vissa delar av kroppen för att hon hade fått liggsår för att hon inte rörde sig. Sedan dog hon. Sjukt att man kan låta sig själv bli så tjock att man inte ens kan gå på toa eller ta hand om sig själv. never ever säger jag bara.

Idag snackade jag med marcus på första gången sen i lördags btw. Då han sa att han "var sugen.. men men". Och jag sa "du vet hur det ligger till..". Så stolt över mig själv :) Men jag hade inte klarat att dissa honom från första början om inte mina brudar hade hjälpt mig. I alla fall jag är inte intresserad av honom längre för han är så omogen, men idag snackade vi som kompisar och det känns mycket bättre. Han åker ju till lumpen på måndag också så det hade vart lite synd om vi inte snackade alls innan. Vet inte om vi kommer träffas igen men, vi kan ju i alla fall snacka på msn och så.

Nu ska jag nog lägga mig eftersom jag ska upp i ottan imorgon, sen har jag gymnastik också, suger röv. Men man får ju tvinga sig själv, har ju inte varit med på gympan på flera veckor nu. God natt!


Jag gillar läget och läget gillar mig.

Skön dag idag. Jag började inte skolan förens kl 13 så fick en lång och skön sovmorgon. Sen så hade vi bara en lektion i skolan, och klassråd. Lektionen gick snabbt eftersom Novi hade mycket att berätta och lektionen handlade om hur jorden bildats och skit, vilket var rätt så intressant.
Efter skolan så åkte jag hem och bytte om till gym-kläder eftersom jag och Linda skulle åka till gymmet och Linda skulle köpa gym-kort. Det var så jävla skönt att gymma tillslut. Har ju väntat på det i ca 2 veckor eftersom Lilli har varit sjuk och igår orkade hon inte... Men nu när Linda har köpt så blir det helt klart oftare. Vi ska hålla oss till MINST 2 ggr i veckan, vilket inte blivit av innan. Men jag har verkligen ställt mig in för det här och tänker för i helvete inte ge upp det. speciellt inte eftersom jag betalar 1000 för det jävla gym-kortet. Så i alla fall svettades vi en stund och sedan så solade vi. Blev mer röd än något annat i ansiktet iofs. Men det försvann efter ett tag.

Så imorgon blir ännu en slapp dag, vi har sovmorgon till 11.50 eftersom vi har valdag i skolan. Efter det tänkte jag, Linda och Lilli åka och gymma igen. Detta är bra asså! Känner mig så jävla duktig :)

Wait for something wild

Jag är så jävla stolt över mig själv, och jag är så jävla bra just nu va!

Jag och Linda tänkte gå på bio och se Alien vs Preditor 2 idag, men det blir inte av. Jag har ont om pengar just nu och det blir nog bättre att se en film på Lindas bio. Vi såg halva I am legend igår, så tänkte jag kunde ta med den så vi kunde se på resten.

Har blivit en hel del sådana kvällar hemma hos Linda på senaste. Då vi bara har suttit och kollat på film på henens bio eller suttit och glott på hennes dataskärm med windows media player uppe och "dansat" och sjungit till musiken. Men det är mysigt.

Denna helgen har varit skön och jag känner mig avslappnad och utvilad. Eftersom det inte blev något festande utan bara lugna kvällar med de närmaste. Men imorgon börjar ännu en vecka i helvetet och det ser jag inte fram emot. Hadetgötthejrå

You?

Igår var ännu en såndär myskväll. Spenderade hela dagen hemma och slappade och senare mot kvällen åkte jag och Linda hem till Jennifer, vi tog med lille Snobben så han skulle få hälsa på Nobel. Linda tog med sig kameran så vi skulle fota lite. Jag och Linda var "modellerna". Vet inte om det blev några bra bilder för Linda har inte lagt in eller skickat dom än. Sen helt plötsligt från ingenstans ringer Jonatan, Toves ex, till Jennifer och säger att han har tråkigt. Hon blev chockad att han ringde just henne av alla människor men sa "Jaha.. kom hit då?" Så sa han "Jaaaa!! Vet du vad? Du har räddat min kväll!". Så satt jag, Linda och Jennifer där och försökte klura ut varför han ringde Jennifer när dom inte hade träffats på hur länge som hellst och typ bjudit in sig.
När han kom fanns det nästan inget att prata med honom om förutom hundarna. Pinsam stämning eftersom det var Toves ex.

bitchnight

Igår var den mysigaste kvällen på länge, behövde verkligen en sån kväll.

Först var jag i skolan och trodde jag skulle få vara ensam igen eftersom Linda inte orkade gå till skolan och Lilli var sjuk. Och ja, Novi, är ju inte så ofta i skolan om man säger så. Tog med mig nycklarna till mig morsters lägenhet och jag och mamma kollade in den innan jag började, eftersom hon körde mig till skolan. Den låg ca 2 minuter från skolan så det passar helt perfekt för när Novi, Linda och Lilli inte är i skolan, vilket händer rätt så ofta. Tog med mig en bok och lunch som jag kunde äta i lägenheten istället för att sitta ensam i bamba. Men det visade sig att Novi kom till skolan iaf så det blev inte av att äta lunch i lägenheten.

Jag åkte hem och gjorde mig lite fin och fräsch för tjejmiddagen som jag sett fram emot hela veckan. Sedan körde pappa mig till Tove. När jag kom dit så var bara Louise och Tove där. Så jag och Louise hjälpte Tove att välja kläder. När resten hade kommit så lagade vi Tacos tillsammans. Och det var en alkoholfri kväll för en gångs skull vilket också var skönt tyckte jag. Sen knödde vi ihop oss framför tvn och kollade på skräckfilm med chips och cola. Tror t.o.m Louise klarade sig utan att pissa ner sig.
Snobben och Nobel var också med och bajsade och kissade inomhus efter Tove hade städat hela lägenheten vilket var lite väl snopet, men dom är sjukt söta iaf.
Men tack för en mysig kväll Tove!

revolution

Sitter i skolan i biblioteket. Tre killar sitter och tjöta och jag ska egentligen skriva om industriella revolutionen men har svårt för att koncentrera mig. Jävla historia lektioner. Som vanligt så är jag ensam också eftersom Linda och Novi är hos tandläkarn och Lilli är sjuk.
Slutar egentligen inte ens efter denna lektionen, har håltimme. Men jag orkar inte gå runt själv. Trist.. slutar iaf strax vilket är skönt.


Jag drar och fortsätter med skiten nu. Tjaråå!

How come?

Det är så lustigt hur en kille kan ha så många personligheter, snackar inte om någon speciell kille. Snackar om killar i allmänhet. Alla killar jag träffat. Ena dagen en person och andra dagen en helt annan person. Man lär ju aldrig, aldrig känna en kille. Jag tror dom flesta håller med mig, inte alla, men dom flesta. För man kan ju verkligen tro att man känner honom men så visar det sig att det inte alls är människan man träffade.
Jag blir ju t.o.m förbannad ibland :D


Jaja, lite lugnande James Morrison på det så blir allt bra igen. ryser i kroppen av hans sjukt goa röst. Så glömmer man bort alla problem. Inte för jag har några särskilda problem iofs. Nej faktist inte, jag har det rätt gött endå. Så länge man inte är kär så är fan livet på topp!

Pointless nostalgic

Jaha, här ska man skriva om sitt intressanta, händelsefulla, roliga liv. Det blir svårt.

Sitter här i min pyjamas kl halv 4 på en söndag. Mår lite smått illa efter alla glas oboy med. Har telefonen på örat med Tove i andra linjen.
Sedan jag börjat skolan har schemat ändrats lite, det blir ingen fritid över. Vi börjar 8 varje dag och slutar 4 alla dagar förutom fredag. Blir rätt mycket skola nu. Ska ha läst ut en bok tills fredag och som jag läst ca 1/4 av. Känner mig så extremt duktig. Men har i alla fall börjat gymma nu. Det blir minst 2 ggr i veckan. Men denna veckan har det bara blivit en gång för lilli har tydligen blivit sjuk.


Vet inte riktigt vad jag ska skriva här för jag är inte den som skriver om kärlek och skit så får la se hur det blir med det.


RSS 2.0