satan!

kan verkligen inte fatta att det bara är tre dagar kvar tills jag åker till england. jag är så nervös så jag vet inte vart jag ska ta vägen, så fort jag tänker på det så får jag ont i magen. Pappa ska ju iaf med de första två dagarna, så han sa att vi börjar mina tre veckor med att gå på krogen och festa. Trevligt att festa med farsan!!
Jag kommer akna ihjäl mig efter alla mina älsklingar, tänk att jag inte kommer få prata svenska på tre veckor. Jag kommer säkert glömma språket och börja tänka på engelska.

Iaf igår var jag i stan med Lilli, Louise och Tove. först fikade vi och pratade sex som fan. Sen åkte vi in till nordstan och shoppade lite. Tove, snäll som hon är, lånade ut pengar till mig för en klänning. Senare på kvällen åkte jag, Tove och Louise till louises kompis. De bjöd på några groggar och det var jättettrevligt. En av killarna kändes som man kunde prata om allt med, han var jätte trevlig.
Sedan mötte jag Richard på krysset och sov där. Han gick upp halv 7 för han skulle jobba så jag låg kvar. åkte hem vid 1 och nu ska han komma och hämta mig strax så ska han laga fläskfilé till mig, så ska jag sova där inatt igen :)

Hej!

Kommentarer
Postat av: Lilli

faaan jag hade typ glömt att det är så kort tid kvar tills du åker .. :'(

2008-03-26 @ 20:16:33
URL: http://liill.blogg.se
Postat av: Tove

Fan Hannah du får fan inte åka :( Jag kommer sakna dig.. kommer du ihåg när jag åkte och vandra.. jag grät varje natt de sist dagarna :P Såååå mkt saknade jag er. :) Pusspuss

2008-03-27 @ 13:40:09
URL: http://Alongwithme.blogg.se
Postat av: Hannah

Jag kommer sakna er också :( faaan känner inte för att åka

2008-03-27 @ 19:13:41
URL: http://nostalgic.blogg.se
Postat av: Lilli

vill inte att du ska åka :( :S kunde jag och linda träffa dig en stund imorgon ??

2008-03-28 @ 01:45:48
URL: http://liill.blogg.se
Postat av: Hannah

Ja om du hinner innan kl 4. Ska fixa massa skit hemma och ha myskväll med mamma och pappa. Kommer inte träffa morsan på en månad, för hon åker bort dagen innan jag kommer hem :/

2008-03-28 @ 11:12:41
URL: http://nostalgic.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0