Jag+ söt

Linda är här på förkrök :)


31/12-08 sista dagen

Är ni peppade för nyårsafton?

Jag är skitpeppad, och längtar tills jag ska göra mig fin! Det blir middag och förkrök med Linda, sedan hem till Lilli och henke och förfesta, och sedan på någon obestämd fest.Vi får väl ringa några samtal när vi är redo för att fira det nya året ordentligt!

Igår var en riktigt mysig kväll med Linda, Danny, Joachim, Claudio och Mikael. Först var vi på en krog i majorna och splade lite biljard. Det var jag och Linda mot killarna. Men jag och Linda förlorade, inte till min förvåning. Det var ju lite trist.
Efter den sorgliga förlusten drog vi vidare till en annan krog, Kelly's på andra långgatan och satt där och snackade lite eftersom det inte är varje dag man träffar pojkarna. Alldeles för sällan.

Nu ska jag hem och göra mig iordning med manikys, ansiktsmask och sånt :)

Gott nytt år! skål på er, om jag inte skriver innan tolvslaget :)




Gnäll

Idag blev jag sur på min älskling.

Jag var grinig och mådde dålig så han kanske borde hållt sig borta från början. Han frågade om jag ville att hans föräldrar skulle hämta mig efter att han hade vart hos optikern så vi kunde åka och handla och sedan fika med hans föräldrar. Jag sa nej eftersom jag mest kände för att ligga hemma.
Fem min efter han åkt iväg till optikern så ringer han "Hej, mamma och pappa kommer och hämtar dig om en halvtimme". Jag blev flyförbannad och sa "Gå aldrig och planera min dag utan att kolla med mig. Jag skulle aldrig ringa mina föräldrar och be dom hämta dig utan att kolla med dig först! Kan jag få göra några val själv i mitt liv, så är du snäll?!"
Jag överreagerar ibland, men sånt hatar jag, när folk kontrollerar mitt liv och planerar åt mig. Jag vill ha kontroll över mitt egna liv. Och bara för jag inte ville att han skulle be sina föräldrar skita i att hämta mig, för att jag inte ville, fick jag tacka för skjutsen och le, eftersom att jag, "gulliga, lilla, oskyldiga Hannah" aldrig skulle bli sur på deras underbara son.

Men nu är jag glad iaf.


30/12-08 Löften

Jag brukar inte kunna hålla mina nyårslöften, man glömmer ju av dom efter några dagar. Och jag är så nöjd med mitt liv som det är så det finns inte så mycket jag kan ändra på. Men iår vill jag ha ett löfte, ha något att kämpa för. Det kommer att bli några stycken men alla ingår i samma kategori.

Leva sundare
Jag äter jävligt mycket skitmat, säger inte att jag är tjock och jag klagar inte på att jag mår dåligt. Men man mår 1000 gånger bättre om man äter nyttigare och rör sig mer.
Bli bättre i skolan
Jag slarvar i skolan och sänker mina betyg. Visst, jag är bättre än för två år sedan när jag nästan aldrig kom till skolan, men jag vet att jag kan bättre. Jag vill ta studenten med betyg att vara stolt över.
Skaffa jobb
Jag är en jävla fattiglapp. Richard betalar nästan all mat och han betalar räkningarna. Jag känner mig som en jävla golddigger, jag vill kunna hjälpa till att betala.
Hitta på mer grejer
Jag vet inte hur mycket tid jag har spenderat i soffor iår. Men jag vet att det är alldeles för mycket. Jag är en slapptask som ligger och kollar på TV hela dagarna. Jag behöver komma ut, få frisk luft och träffa folk.



30/12-08 Två dagar till nytt år.

Hemma hos älsklingen, finns inte mycket att göra här när han inte är hemma.

Igår kom Richard hem till mig/mina föräldrar och kollade förbi en stund innan vi åkte iväg till BK, tjocka som vi är. Vi köpte alldeles för mycket mat och jag var övertrött så jag dansade och sjöng i bilen och skämde ut mig lite.
Hörs sen, nu kom han hem

Nyårsoutfit

Nyårs outfiten, vad tycker ni?

Och ursäkta smutsen på spegeln och röran i mitt rum ;)





29/12-08 tidsfördriv

2008 börjar gå mot sitt slut, här är en sammanfattning genom mitt 2008


Gjorde du något 2008 som du inte gjort förrut?
Ja, blivit riktigt kär och vart i ett seriöst förhållande.

2.Höll du några av dina nyårslöften?
Jag tror faktiskt inte att jag hade något 2008

3.Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, men jag längtar tills någon får det så jag kan sitta barnvakt :)

4.Dog någon som stod dig nära?
Min farmor. Men henne stod jag inte så nära.

5.Vilka länder besökte du?
Spanien och England.

6.Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Ja, jag ska skaffa extrajobb och tjäna massa pengar.

7.Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
16/3, 29/6, 1/11, 7/11

8.Vad var din största framgång 2008?
Skaffade praktikplats på egen hand, blev starkare och öppnade mig för dom jag älskar.

9.Största misstaget?
Att lita på folk jag inte borde.

10.Har du varit sjuk eller skadat dig?
Brutit en del naglar :(

11.Bästa köpet?
Min nyårsklänning och klackskor

12.Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och mat

13.Gjorde någonting dig riktigt glad?
Massa saker som har gjort mig glad :)

14.Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
You make it real, Just dance, Live your life bla.

15.Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Väldigt blandat, men mest glad.

16.Vad önskar du att du gjort mer?
rest, jobbat hårdare, varit hemma. festat, tränat

17.Vad önskar du att du gjort mindre?
köpt mat, slappat, kollat tv.

18.Hur tillbringade du julen?
Hemma med mamma, pappa, bror, morfar och moster. Sen hem till Richards familj.

19.Blev du kär i år?
Ja :)

20.Favoritprogram på TV?
Många, Vänner, desperate housewifes, the hills m.m

21.Bästa boken du läste i år?
Dumpa honom

22.Största musikaliska upptäckten?
..

23.Bästa filmen du såg i år?
Felon m.m

24.Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Parfymer

25.Något du önskade dig men inte fick?
Plånbok!

26.Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Var på restaurang med min familj. 

27.Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja..

28.Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
hm, mig.

29.Vad fick dig att må bra?
Vännerna.

30.Vilken kändis var du mest sugen på?
Som alltid, Johnny Depp,

31.Vem saknade du?
Flera ..

32.De bästa nya människorna du träffade?
Många!


29/12-08 The Hills

Jag tror jag blir galen. Har sett ALLA avsnitt av The hills nu och jag behöver mer. Varför ska det ta slut för? Man blir som beroende av det. Jag tvingade Richard att se dom sista avsnitten med mig, och han blev helt inne i det. Han sa t.o.m "Jag tyckte Audrina skulle valt Cory istället för Justin"
Haha, jag håller med honom!

29/12-08 you bring it back to me

Sitter här hemma, hos mamma och pappa, och dricker te. Det känns lite konstigt att kalla detta hemma. Eftersom jag bara kommer hit ibland så känns det som att jag har flyttat hemifrån och kommer hit på besök.. usch vad sorgligt det låter.

Det är så konstigt att när man var hemma varje dag så gjorde man allt för att slippa vara hemma, och slippa umgås med sina föräldrar. Men nu längtar jag hem lite fakitskt. Det är så mysigt att komma hem och märka att dom har saknat en och upskattar att man är hemma. Men det är endå sorgligt att jag typ inte bor hemma längre. Ska försöka komma hem lite oftare, dom blir ju så glada när jag hälsar på :)

Nu håller mamma på att sy upp min nyårsklänning, och fixa mina leggins som jag märkte att dom var trasiga när jag kom hem från stan, typiskt. Men mamma fixar :) Klänningen kommer bli så jävla snygg och jag ser verkligen fram emot att ha på mig den. Den passar så bra med mina skor och mina leggins.

Imorgon ska jag och Linda in till stan vid halv nio och träffa Danny, han kommer ju att vara här över nyår. Synd bara att vi antagligen ska festa i Torslanda och dom ska hem till Johannes. Får väl se om vi kan titta förbi en snabbis kanske.

Nu ska jag hjälpa mamma :) hej!


Haha läste igenom gamla bloggen suezia.se/ung. Störda människor vi var, riktigt skadade. Deprimerade, negativa människor. Skyller på att man var ung och dum. Men nu är jag positivare och gladare, och ser ljust på livet iaf.

Ta en titt om du vill bli deppig :)

28/12-08 prima!

Oj, nu har jag inte skrivit på länge. Har väl inte haft mycket tid över. Har varit hemma hos Richard varje dag och då går jag ju inte iväg och bloggar.


På julafton då, efter att jag hade varit hemma med mamma, pappa, nicholas, morfar och sussi så åkte jag till Richards föräldrar. Jätte mysigt. Fick öppna presenter från både Richard och hans familj, dom är underbara. Fick skitsexiga underkläder som jag valt ut av richard, en väska som jag också valt :) och sen fick jag en skitgod parfym av richards familj.

Juldagen åt jag också hemma först, eftersom vi är engelska så firar vi den dagen med kalkon och brysselkål och christmaspie. Skitgott, tycker det är godare än julmaten. Efter lite mys hemma åkte jag till Lilli och henke, där Linda, Doris och Michaela också befann sig. Senare kom richard med sprit och julmust, äcklig blanding.. Vi såg en skitfilm och mös. Sen var vi svintrötta och åkte hem och sov.

Fredag hade jag och Linda en riktigt mysig kväll. Vi satt hemma hos mig och åt resterna från kalkonen, kollade filmer, målade naglarna och hade ansiktsmask. Senare kom Richard och vid ett eller något körde vi hem Linda och sen åkte vi hem och sov.

Igår så var jag och richard i stan för att hitta leggins till mig för nyår. Vi stötte på Linda och Lilli i folkmassan och tog en fika med dom på Johanséns som vanligt. Sen åkte jag och Richard till backaplan som var stängt. så vi köpte kina mat och hyrde filmer som Linda, Lilli och Henke kom och såg med oss sen.

Myyyysig vecka!

24/12-08 Ljuvliga jul

God jul på er!

Min lilla julhälsning,
http://www.dancingsantacard.com/?santa=2374247


Eftersom jag har bott på två olika ställen det senaste (hos Richard och hos mamma och pappa) så har jag fått klä två granar och städa två hus. Dubbelt så jobbigt, men dubbel så juligt :) Tycker det kan vara mysigt att städa inför julen faktiskt.

Kan väl avslöja alla julkplappar nu då eftersom Linda och Lilli redan har fått sin.
Till Lilli och Linda- Mascara och sminkborttagningsmedel (jag vet, har ingen fantasi, men paketet låg där som räddaren i nöden så jag var tvungen)
Till mamma- Också ett sånt färdigt paket, en fotfil och två fotoljor. Vilket var väldigt passande, för av ren slump så började vi prata om fötter igår, så sa hon att hon önskar hon unnade sina fötter mer tid mer massage, oljor och sånt.
Till pappa- Två filmer, blood diamond och zodiac. Hoppas han gillar dom. Har hört att blood diamond är bra. Filmer är bra att köpa för då kan man ju alltid se dom själv ;)
Till Nicholas- En film, Korns konsert. Eftersom både han och jag älskar Korn så passade den bra.
Till Richard- En bok som verkar väldigt spännande, nu minns jag inte namnet. En halsduk, som mamma inspirerade mig att köpa för att hon köpte en till pappa. Och en parfym, minns inte vad den hette heller.

Nu är det väl iofs för sent för att tipsa om julklappar förresten, men endå!

Jag längtar till julmaten. Jag äter alltid tills jag håller på att spricka, men man kan ju inte sluta äta! Ska hjälpa mamma med maten sen också, hoppas jag inte förstör allt bara.

Är det någon som har någon julkänsla? För det har inte jag.

23/12-08 perfekt!

Dagen före julafton blir jag såklart förskyld. Snorig och hostig och svin ont i halsen. Det är helt perfekt! (Fan ta Linda och pappa)

Jag har iaf slått in alla presenter nu och känner mig lättad att allt är klart. Hjärtklappningarna har t.o.m slutat, så avslappnad är jag :) Jag känner ingen julkänsla alls, trist. Får hoppas att det blir skön julstämning imorgon iaf. Julklapparna under granen, julmaten, stearinljus och doften av jul brukar fixa det. Får hoppas.

Till Richard har jag köpt en parfym och en halsduk, hoppas att det räcker. Han har ju köpt massa till mig, och imorse åkte han iväg för någon överraskning till. Jag skäms lite för att han har betalat så mkt. Men jag har ju faktiskt nästan inga pengar alls. Jag funderar på att ge honom någon spännande bok också.

Igår var skit mysigt. Var hos Lilli med Linda och bytte julklappar, drack glögg och åt lussebullar. Gott! Det är alltid mysigt att vara med flickorna. Men vi hann inte vara där länge för jag skulle hem och äta och Linda skulle träffa sin mormor och morfar. Så jag stack hem och mös lite med Mamma och Pappa som jag nästan aldrig träffar längre.

Hoppas alla blir glada för mina paket :)

21/12-08 the things you do for love.

Japp, saker man står ut med, det är helt otroligt hur mycket man orkar med för den man älskar.

Idag är det söndag, och andra dagen på lovet. Det är helt otroligt skönt. Men jag tänkte att det skulle bli skönt att sova ut, men har man inte en jävel som ligger och snarkar bredvid en då, som väcker en kl 10 på en söndagmorgon. Sen kollar han på tv hela natten och när jag precis har somnat så stänger han av tvn och lägger sig och kramar mig, och så vaknar jag ju igen!!

Har inte sovit mycket inatt. Men det hjälper inte att jag sover en stund till nu, för kan för fan inte sova med den jäveln. Hur fan kan en människa låta så mycket i sömnen?

Jaja, i fredags på jobbet (min sista dag) så satt vi alla vid lunchbordet och åt och snacka, så sa Julia helt plötsligt "Får jag avbryta? Hannah, vi är jättetacksamma över allt du har hjälpt till med. Och vi vill ge dig den här, så varje gång du tar upp nycklarna så tänker du på oss!!"Jag fick en jätte söt nyckelknippa, och en liten ängel att hänga i granen :P
Efter jobbet kom mamma och hämtade mig så åkte vi till backaplan och köpte nya skor till mig. Sen körde mamma mig till Lilli, men på vägen köpte mamma en tårta för hon tyckte jag förtjänade en efter praktiken :) Så jag tog med mig den till Lilli, där Linda också befann sig, så åt vi tårta och drack te och snackade massor, eftersom vi inte har träffats på jääättelänge!

Igår hände inte mycket, jag och Richard åt middag hos mig, sen åkte till hans jobb på kvällen för att han ville visa runt lite vad han gjorde och så. Sen åkte vi till maxi och köpte lite smått och gott. Sen åkte vi till honom och kollade på film och tjockade oss..


19/12-08 freedom

Häärligt. Har bara idag kvar och sen har jag lov! härliga, underbara, ljuvliga jullov! Ska bli sjukt skönt. Har varit så trött varje morgon nu och nu kan jag äntligen få sova ut!


Synd bara att jag inte kommer att träffa dom på jobbet mer. Julia är så snäll och hjälpsam. Kommer faktiskt att sakna henne mest. Men men det är väl så här arbetslivet funkar. Man kan ju inte jobba på samma ställe för alltid. Idag är inte Amir på jobbet så jag kommer inte att träffa honom mer.
Julia sa "Det är så synd att du måste åka, för jag ångrar att du och jag inte har haft mer tid att lära känna varandra". Första gången jag har kännt mig som en kompis till en vuxen människa. Får alltid en känsla av att vuxna ser ner på en. Men det har faktiskt varit kul dom här fyra veckorna, även om det ibland har varit lite segt.

Idag vill jag träffa Linda och Lilli faktiskt. Nu har dom varit med varandra på praktiken varje dag denna veckan, och jag har inte träffat dom en enda gång. Hoppas dom inte har glömt av mig :P Jag önskar att jag hade råd att festa idag, för att fira lovet. Men jag måste spara till julklappar och nyår. Jag fattar inte hur alla andra ungdomar har råd att festa varje helg..

Dom där pumpsen jag köpte till nyår, jag märkte igår att dom är omöjliga att gå i. Så mamma ska träffa mig sen så ska vi leta efter ett par andra skor som är lättare att gå i så kan vi lämna tillbaka pumpsen. Om jag inte hittar några nya skor så tänker jag fanimej behålla dom här och öva på att gå i dom varje dag!

Nu ska jag presentera min undersökning för Julia!


17/12-08 nu får asen vad dom förtjänar.

Hoppas att dom får ett kort och plågsamt liv och en lång och plågsam död.
Hoppas dom  blir behandlade som smuts där inne.
Hoppas dom ber till gud om att få dö.



Jag saknar mina älsklingar Linda och Lilli. Men nu på praktiken har man typ inte tid att träffas efteråt för man är helt slut. Plus att jag har haft fullt upp och det har säkert dom också. Båda praktiserar med film och får vara på inspelningsplats och träffa skådisar. Fyfan vad jag är avundsjuk.

Nu är det snart jul och jag har bara köpt två julklappar. Jag måste handla! Börjar bli lite stressad. Men jag har faktiskt inte haft tid. Får nog åka in till stan efter skolan imorgon eller något. Har prov imorgon också så måste plugga hela dagen idag. Fyfan för jobb och skola på samma gång.

Nu måste jag jobba vidare!






16/12-08 lev ditt

Åh, jag har inte haft en tyst minut sen i söndags. Haft fullt upp med intervjuerna. Suttit och snackat med ungefär 40 främlingar samtidigt på msn, och trevlig måste man ju också vara för annars tappar dom lusten att hjälpa till.

Och äckliga killar som säger "Jag hjälper dig om du går på en dejt med mig". "självklart" säger jag då! Och så fort dom har skrivit klart så är dom borta från msn listan kan jag säga. Det värsta är ju att dom tror på det. Blåsta idioter.
Men det var många som faktiskt ville hjälpa till också. Folk som sa att dom skulle fråga runt bland sina kompisar och få tag på så många som möjligt som också ville göra intervjuerna. Sånt tycker jag om!



Tänk att vissa gör allt för att förstöra





12/12-08 Photos, av Linda

Och sånna hära blev resten av bilderna från i tisdags! (oredigerade)













12/12-08 Se upp för nordstan idag.

Idag blir intervjuerna ist. Kommer stå i nordstan och stanna en massa folk.

Och jag som brukar hata människor som gör så, nu är jag en av dom. Jävla jobb som dom har gett mig asså. Kan inte en proffesionell göra detta ist. Det finns ju ett företag som JUST jobbar med undersökningar inom medie och reklam. Varför jag?
Jag kommer känna mig så dissad när folk bara ignorerar mig och går vidare. Fyfan vad hemskt.

Just det, jag är inte gravid! Så himla skönt! Det var första gången i mitt liv som jag skrek "JAAAAAAAAAAAAAAAA!!" inombords när jag såg starten på lingonveckan. En sån lättnad. Jag var verkligen beredd på att jag skulle ha en liten filur i magen om några månader, eller nej, jag hade ju gjort abort innan dess.. men endå!

Linda ska med in till stan idag, men hon ville egentligen inte. Jag är tvungen att köpa ett paket cigg till henne för att hon ska hjälpa mig :( Men jag gör absolut vad som helst (springer i ingenting förutom en tomteluva på huvudet genom stan, hoppar bungyjump, knullar med en främling, står på alla fyra och bönar och ber, köper ett paket cigg till Linda) för att slippa stå där själv och skämmas.






10/12-08 God morgon, absolut.


Igår var jag och Linda hos Peter och jag fotades av Linda, min duktiga Linda. Blev massa bra bilder. Har inte fått dom än men laddar upp dom när jag får dom :)


Imorgon ska jag intervjua folk i skolan. Fyfan vad pinsamt!





9/12-08 wet dream

Vad är det med mig? Inatt hände det igen!


Är jag överkåt eller är jag bara skadad? Jag har drömt två nätter på 3 dagar att jag har gruppsex.
Det märkliga är att det är inte sexigt, det är äckligt. Det ligger några i det hörnet och här borta har jag sex med en kille (samtidigt som jag skriver sms till någon).









8/12-08 shop 'til you drop!

Mysig helg har det varit, och jag har fått köpt massa nödvändiga saker.
 
I lördags åkte jag och richard in till stan och jag köpte present till Lilli och Linda.  Och den där väskan jag ville ha, den köpte richard till mig, fast den får jag ju inte förens på julafton. Men det är ju bara två veckor kvar! Tiden går så fort. Man hinner inte med. Sedan åkte vi och tvättade bilen och efter det tog vi en fika. Richard är en sötnos.. nu iaf :)
I söndags fick jag gå upp tidigt så jag och mamma hann åka in till stan och julhandla, till mig! Jag hittade ett par skor och lite smink, och så hittade jag en klänning också, har inte bestämt mig om jag ska ha den på nyår eller inte men den var söt iaf. Jag tyckte den var lite för lång så mamma ska försöka sy upp den lite.
Efter att mamma och jag hade shoppat klart så träffade jag Linda, Danny och Joachim. Har inte träffat min älsklingsdanny på år och dar. Saknat pojken! Vi satte oss på BK för dom skulle käka, och där satt vi och snackade ett tag. Haha, längesen jag skrattade så mycket. Det var jättemysigt och så kul att träffa dom igen. Danny bjöd upp  oss till Falkenberg i sommar för att bo hos honom, det hade vart så jävla kul. Frågan är bara om vi har råd eftersom vi ska till Spanien. Men men det löser vi ;)

Jag längtar så jävla mycket till nyårsafton. Inga planer än men vi har många trådar i luften. Antingen förfestar tjejerna för sig och killarna för sig och så möts vi upp sen så blire party. Eller så förfestar några tillsammans. Men mina föräldrar och Lindas föräldrar ska festa ihop så jag och Linda ska antagligen äta med dom först och dricka upp deras vin medans vi kan. Richard sa att han och Doris och dom skulle fixa så att Oscar hade fest i sin nya lägenhet, och känner man oscar rätt så blir det nog så ;) Vad vi än gör så ska vi iaf ha kul.





6/12-08 i väntan

Efter att ha legat hemma hela dagen igår så började jag må bättre mot kvällen. Det är oftast precis när jag går upp som jag mår skit. Jag och Richard lagade middag tillsammans och sen kom Lilli och hämtade mig.
Vi åkte hem till henne och drack te och åt bullar. Vi tittade förbi doris en stund också, där dom hade pokerkväll.. Fyfan vad fint dom har fått det. Dom är redan helt klara med allting. Fattar inte hur det kan ha gått så snabbt.
Sedan gick jag och Lilli hem till henne igen och satte på Team America, så jävla kul film!
Efter filmen, vid elva så ringde jag Richard och han hämtade mig, jag orkar ju inte gå hela den vägen?!
Jag somnade i sängen och han skulle stanna uppe en stund till. Men någon gång på natten kom han in och berättade att han hade råkat somna i soffan.

Nu sitter jag i hans soffa och väntar på att han ska vakna, som vanligt.. Har redan ätit frukost utan honom, suttit vid datorn och kollat på tv. Han är så seg. Aja, jag får väl ta en dusch, för snart ska vi in till stan.
Hej!




5/12-08 bulle i ugnen?

Jag kunde inte hålla mig längre! Efter allt nätshoppande på jobbet var jag tvungen att åka in till stan och shoppa av mig lite!


Så.. jag tvingade med Lilli till gina tricot igår och vi köpte ringar. Skit fina. Sen åkte vi till överskottsbolaget och handlade massa onödig skit. Helt jävla onödigt, mitt gick på 107 spänn och Lillis gick på 300 spänn.
Och dagen innan det tvingade jag med richard och köpte sånna spets leggins som är på bilden i förra blogginlägget. Såå snygga, men iskalla. Imorgon ska jag och Richard in till stan och köpa presenter till mig! och jag har redan bestämt att jag ska köpa en partyväska. Finns inget bättre än att köpa grejer till sig själv med andras pengar ;)
På söndag ska jag in till stan med mamma och kolla presenter till mig också! Jag ska inte klaga på denna helgen asså!

Just det. Jag kanske är gravid... haha nej! Men jag glömde att ta p-piller på fyra dagar och jag och richard älskade massa dom fyra dagarna. Och jag fick inte mensen fast än jag glömde p-pillerna. Kan ha vart för att jag hade haft mens precis innan. Men jag var inte på jobbet i onsdags, och idag mår jag också illa och stannade hemma. Jag brukar iofs må dåligt om jag har sovit dåligt, vilket jag har. Men börjar ju endå bli lite orolig. Ska ta p-pillerna i några dagar till och se om jag får mensen sen. Annars är det graviditetstest som gäller :(





2/12-08 julmys



Ge mig allt detta!

Detta är vad jag sysslar med 50% av tiden på jobbet? Inte helt fel endå. Fyfan vad jag är shoppingsugen nu. Ska träffa Richard i stan en snabbis efter jobbet, hoppas jag kan hitta någon fint till mig själv också.
Jag hatar julen, eller alla dagar i månaden innan julen. Det är helt omöjligt att gå runt i stan och spendera sina sista pengar på andra när man ser massa fina grejer som man vill köpa till sig själv.
Men när själva julafton kommer så är allt värt det. All julmat, julmusik, julpynt är så mysigt. Däremot slår inget Juldagen, när man får kalkon!

I helgen ska antagligen jag, Linda och Lilli ut igen, men denna gången bara tjejerna. Vi ska fråga Petra, Sophia och Sophia om dom kanske vill med ut. Blir ju inte Soho igen, jävla snobbställe. Det är synd att det var så dyrt för det var ett jävla mysigt ställe. Det blir väl PC, bra priser men lite plats. Vi får gå ut tidigare så vi hinner paxa ett bord, ifall vi blir många så vill vi ju inte stå upp hela kvällen.

Funderar på att ha en julkväll med tjejerna. Kanske inte något stort, men lite julskinka, sill och glögg, hade väl varit mysigt?

Dom kläderna hade inte vart helt fel att ha på sig i helgen, men det är bara att välja, kläder till mig eller julklappar till alla andra, hm..

1/12-08 Ny vecka, ny månad och nya utmaningar!

Fast det var ju inte så mycket utmaningar första veckan iofs, lärde mig inget nytt. Men det är en utmaning att komma till en ny arbetsplats med nya människor. Och den utmaningen har jag klarat av bra tycker jag.

Igår skulle jag intervjuva fyra-fem ungdomar om media och reklam och så, men för att göra extra gott intryck på min handledare så gjorde jag 6 intervjuer, fyfan vad bra jag är!
Jag intervjuade Lilli, Niklas, Alan, Marcus, Patricia och en till. Tack för hjälpen guys!

Nu sitter jag på jobbet och fryser, det är iskallt här inne. Strax kommer en tjej från ett företag som arbetar med undersökningar, då ska jag fråga henne lite frågor om mina intervjuv frågor.
Hoppas inte hon klagar på dom och vill ändra allting. jag hatar besserwissar!

Nu ska jag kika vidare! Hejhej!








RSS 2.0