RIP

Michael Jackson var den första artisten jag lärde mig älska.

Jag vaknade till ett sms imorse, "Michael Jackson dog vid midnatt". Jag kan inte fatta att min favorit artist i hela världen är död.

Ingen annan artist kan bli lika mäktig som han. Ingen komma i närheten av hans talang.

Han är unik.


Nu, norge

Min cell och jag.
Jag och min cell.


Jag känner mig så ensam trots att jag har folk runtom mig hela tiden. Trots att jag träffar en ny människa var tionde minut. Att vara utan min Richard är inte lätt. Att vara utan mina vänner inte lätt. Vem ska jag prata med? Jag kan inte gå fram till dom här människorna och berätta att jag saknar min Richard. Jag kan inte säga att jag har mensvärk.

Jag har iaf haft en bra dag. En dags njutande i solen med en bok i handen, en bra bok. "Det här är allt" heter den. Det var mitt jobb idag. Sitta i en kiosk och läsa en bok. Sälja någon korv då och då.
8 timmars lön. 8 timmars slappande i solen. 8 timmars ledighet.Efter "arbete" blev det slappa, ännu mer. Jag tog en powernap. Sedan blev det en film med cheferna. Nu längtar jag bara tills axel och nicholas kommer hit. Det kommer att liva upp det lite. Förresten, Linda och Lilli, jag kommer hem nu på söndag. Blev mindre arbete än tänkt.


nu, tillbaka i "min" cell, "mitt" rum, "min" säng.
vi hörs.

España!

Drog till Spanien en vecka med Linda och Lilli, det var underbart! Blev en hel del mojitos och massa andra goda drinkar. Träffade två skåningar och massa annat gott folk. Kan inte beskriva, bilderna får tala.ännu en studentfestUnderbar dag igår. Började med att jag mötte upp Niklas och Marcus på backaplan och så åkte vi tillsammans till operan och väntade på att Louise skulle komma. Där stötte vi även på Natalie, Danny, Marco, Tove, Johannes och Samantha. När Lollo skulle åka iväg på flaket så åkte vi andra hem till henne så länge. Satt på altanen och drack bål och åt lite smått och gott i solen, underbart! Sedan bestämde jag, Linda, Tove och Samantha oss för att åka till Nivå där studentfesten höll hus. Men de andra stack till The Queen och jag och Linda till Nivå och träffade Louise. Där träffade vi även Simon och hans kompis. Vi dansade nästan hela kvällen. Lyckad dag/kväll/natt!!


RSS 2.0