31/10-08

Lovet har bara flugit förbi och snart är det skola igen, kan inte säga att jag längtar, har ju så många stora arbeten som måste göras nu. Man blir så stressad så lätt nu.
Igår var iaf en mysig dag. Jag och Lilli åkte in till stan för att shoppa lite. Hon köpte en klänning och lite sånt och jag köpte äntligen ett par jeans! såg en jättefin klänning på Bling också som jag ska köpa när jag får studiebidraget. Sen kom Linda och vi drog till buttricks för att köpa djävulshorn till mig och Lilli, men då var dom slut, så vi fick dra till partybutiken, och där fanns det! det enda problemet var att vi fick stå i kö i ungefär en halvtimme för att köpa dom. det var ungefär 100 svettiga tonåringar där inne och knödde. fyfan vad vidigt det var.
Sen träffade vi Alan, Jossi och Dino och fikade på vanilj, jätte mysigt. Sen var det dags att dra hem så linda följde med mig hem så drack vi te, åt och kollade på tv tills linda skulle hem och äta middag.

Längtar tills imorgon för då ska jag hem till Lilli och henke på halloween fest, hoppas jag hittar något sexigt att ha på mig!
Hej!

27/10-08

Ja, min tjejmiddag blev ju inte så jätteparty men den var mysig. Efter lite alkohol och ett ölspel började vi komma igång. Maten blev lyckad och jag tror att alla tyckte det var gott. Chokladkakan var ljuuuuvlig! Tyvärr var det nmästan inga som drack vinet jag bjöd på! Bara jag och Linda.
Av linda fick jag ju två vibratorgrejer, och dom plockade jag undan innan mamma och pappa kom hem. Men jag lämnade framme alla andra presenter. Så jag vaknade på söndag morgon och kom på att jag hade lämnat framme toves present, en spegel som det stod "pierced in places you would love to lick". När jag kom hem så hade mamma och pappa plockat undan alla presenter och lagt dom på trappan. Där låg spegeln med texten. Pinsamt! Dom vet ju ingenting om mina piercingar.
Vid ett eller något så ringde mina föräldrar helt plötsligt och sa att dom skulle komma hem! kul, på min 18årsfest! så vi fick gå (i ösregnet) till Linda. Där tände Linda en brasa i gillestugan. Sedan kom Oscar och hämtade mig och Lilli och körde oss hem till Lilli, dom följde med in en stund, sen kom richard. Jag och Lilli åt ännu mer mat. Sen stack jag och Richard hem och älskade :)

Hej hej!

25/10-08

Igår var det utekväll med Lilli och alan och dom. Riktigt kul. Första gången jag gick på krogen, förutom äckliga kvarterskrogar med äckliga flörtiga gamla gubbar. Vi gick på PC. som tur var så var det gratis inträde när vi kom, men det kostade 40 spänn att hänga av sig jackan! Hatar när det är så. Trevligt umgänge iaf. Och bartendern flörtade med mig och Lilli :) Kl 1 så kom Henke och hämta oss så vi slapp ta bussen.

Idag ska jag ha min tjejmiddag, det är 3 tim och 40 min kvar. Nästan allt är förberett men det finns lite kvar att fixa. Och jag längtar till jag ska få ha på mig min fina klänning, älskar den! men jag kommer antagligen inte få möjlighet att använda den igen eftersom vi aldrig går på riktigt fina fester. Kanske på nyår eller något.

Uppdaterar imorgon om jag har tid. Hej!


21/10-08

Äntligen en helg med lite action! blev fest hos Lilli och Henke, inte inflyttningsfest men dom bjöd lite folk eftersom dom har fått tag på en soffa att låna tills dom får sina andra soffa.
Så när jag kom dit så var nästan alla fulla och jag kände att jag behövde komma ikapp. Vi spelade ölspelet och efter många straffklunkar för min del så började jag komma ikapp.
Det var riktigt kul i början men vid fem på morgonen började energin sakta men säkert ta slut. Så vid halv sex började jag och Richard släpa oss hemåt.

Ja just det, jag och Richard. Vi ska försöka en gång till och se vart det tar vägen, förhoppningsvis har han lärt sig en läxa.

Imorgon fyller jag 18! Hela 18! Så jag ska ut med familjen imorgon. Sen blir det ut med tjejerna på fredag och min tjejmiddag på lördag :) vet bara inte vad jag ska ha på mig!

Jaja uppdaterar förhoppningsvis innan helgen! hej!

17/10-08 utan dig

Nu fyller jag snart år, men jag har ingen älskling över min födelsedag. Ingen Richard. Kan inte fatta att jag inte kommer ha honom i mitt liv längre. han var/är en sån viktig del av det, av mig.
8 månader tillsammans med min älskling och det blev bara värre och värre. Känns som en del av mig försvann så fort jag klev utanför dörren. känns som jag inte är hel utan honom. Men det var inte värt att försöka längre, det hade gått för länge utan att bli bättre, vad mer kunde vi göra? Jag ville inte stanna och må dåligt, men nu mår jag dåligt endå. Det var ju en av de viktigaste människorna i mitt liv, och han bara försvann. Det var ett oväntat slut, ett olyckligt slut.

får väl se vad framtiden har att erbjuda.

12/10-08

Nu är det inte alls långt kvar tills jag fyller hela 18 år. Ska bli så jävla gött, vet inte om jag kommer märka så mycket skillnad iofs. Druckit har jag redan gjort, och gått på krogen med. men jag blir ju vuxen iaf! nu kan jag göra vad jag vill!

I fredags var jag och Linda hemma hos Lilli och lagade middag och drack vin, sedan spelade vi tv spel resten av kvällen, soffan har fortfarande inte kommit så vi fick ligga på mattan igen med massa kuddar.
I lördags var jag, richard, Lilli och Henke på torslanda krogen och käkade kinamat, väldigt omysigt. När man sitter och äter middag på en restaurang vill man gärna ha det lugnt runtom sig och det måste vara rätt stämning på restaurangen. Men såklart var det massa fyllegubbar och fylletanter som vinglade runt i krogen. Vi var dom enda som åt också, så det kändes lite konstigt att äta där, nästa gång får det bli någon restaurang i stan! Vi åkte iaf sedan hem till Lilli och henke och drack lite och spelade tv spel.. igen!

I helgen är Lillis och henkes inflyttningsfest, hoppas det blir kul. Synd att jag inte har någon alkohol bara. hoppas att richard inte är någon asshole på festen, för vill inte bli på dåligt humör.

Jaja hejsålänge!

5/10-08

Igår hjälpte vi ju Lilli och henke med deras lägenhet, eller ja det var ju inte så mycket jag kunde hjälpa till med, jag är inte världens bästa snickare direkt. När vi skulle spika ihop sängen så pratade richard med mig som om jag var dum i huvudet och svarade konstigt på allt jag sa. Jaja jag försökte iaf!
Men till den största delen av kvällen satt vi tjejer framför tvn och drack vin medans killarna jobbade arslet av sig, det var trevligt :) Iaf ni är sängen fixad och dom sov där inatt för första gången.
Jag och Linda fick ta bussen hem och på busshållplatsen var massa fjortisar, tjejerna var svinfulla och vinglade omkring och skrek. Och killarna hotade en kille och sa "jag ska slå dig din fitta!!" och "fan vad gött grabbar, det blir slagsmål ikväll! fan vad tagad jag blev nu" jävla fjortisar. Så vi fick sitta i en knökig liten busskur med massa skrikiga fjortisar.

Nu ska jag kolla på the hills! hej!

to the rescue

Christine kvällen igår blev inte riktigt en christine kväll men den var mysig endå :)
Dagen började med att vi fixade ljuset för våran film i skolan, sen så skådespelade jag och Linda lite. Efter ungefär 100 tagningar så klarade vi hela scenen utan att börja gapskratta.
Sedan åkte jag och Linda med Lilli hem och hämtade lite grejer till lägenheten, sen köpte vi med oss lite käk från lillebykiosken och stack till Lilli och henkes lägenhet och käkade. Eftersom dom inte har fått in soffan än fick vi ligga på några kuddar på deras nya matta. Vi fixade lite te och sen kollade vi på idol, sen helt plötsligt så var det dags att gå så det blev ingen christine :(
Richard följde med mig hem och sov här och imorse gick vi upp och sen stack han vid halv ett för att kolla på bilar med sin farsa.
Så nu väntar jag på att Lilli och henke ska komma hem från ikea så att jag och Linda kan dra till lägenheten och hjälpa till(inte för att vi kommer behövas så mycket eftersom det redan är tillräckligt med starka män där). Men dom har vart på ikea i år och dar!

20 dagar

om en halvtimme ska jag åka till skolan, torsdagar är härliga. Sovmorgon till 11.40 och slutar 13.00.
Lilli hämtar mig och Linda på krysset så åker vi bil till skolan igen, skönt!

Nu har Lilli och Henke fått lägenheten, helt sjukt. Hoppas allting går bra för dom bara! Imorgon ska jag få sen den eftersom att jag och lilli ska ha en hel kväll med christine och sitta på kuddar på golvet bland massa lådor :) ska bli mysigt, och spännande att se lägenheten, jag har ju bara sett genom fönstret. Jag och Lilli kommer nästan bo grannar nu när jag är hos richard då!

På lördag vet jag inte riktigt vad vi ska göra eller var vi ska vara. Men Tove åker till Malta på tisdag så vi skulle ha någon slags "get together" innan hon åker.Tror inte det blir hos richard iaf, eftersom han inte tycker om att det blir stökigt när man har folk hemma, och alltid gnäller på mig för det. Så jag har ingen aning var vi ska vara. men men det löser sig!

Nu är det 20 dagar kvar tills jag blir vuxen!

Hej

RSS 2.0