en lögn

Är ditt mål att förstöra mig? Tills det inte finns något kvar av mig?
Är du inte nöjd förens jag är isolerad i ditt hem och aldrig går ut? Ska jag inte få leva mitt liv? En lögn är inte alltid illa menad, en lögn kan vara för någons bästa. En lögn kan vara för vårt bästa. Jag kan inte vara ärlig längre, jag är inte mig själv. Jag är påhittad och jag lever ett påhittat liv. Jag vill bara vara precis som jag var innan allt förstördes. Hur kan du göra såhär mot någon du älskar? Blir du lycklig av att se mig ledsen?

bara jag

Ännu en kväll i Lindas gillestuga. Hela helgen för oss själva, bara tjejerna, kan inte bli bättre. Det är skönt att kunna bestämma helt och hållet över sig själv ibland utan att någon kontrollerar ens val. Ingen som jag måste planera min vardag efter och anpassa mig efter, allt är helt och hållet upp till mig. Jag bestämde, helt själv, för att stanna hos Linda hela natten igår, och det hade varit lite svårt i vanliga fall. Och idag har vi "spa"-kväll med bio och ansiktsmask och nagelbehandlingar. Mysigt. Ingen skit denna helgen, inget bråk. Bara jag, och mina vänner. Häärligt!

Det blir lite ensamt när Linda och Lilli går ut och röker bara och det bara är jag och Ice kvar i gillestugan. Vi har eldat för fullt men det är fortfarande iskallt, så vi har myst ner oss i soffan med täcket.

Imorgon blir det besrå bar med Lilli, Linda, Susanna, Niklas, Marcus, Marcus och några andra. Ska bli skitkul! Har egentligen inte råd men vad gör man inte för en kul kväll? Det går inte att neka en utekväll med massa kul folk.

"Dygna"

Jag, Linda och Lilli bestämde oss för att vara uppe hela natten, varför vet jag inte.. Det var Lillis dumma idé. Men eftersom jag känner mig själv rätt så varnade jag dom redan från början att jag skulle somna rätt tidigt. Vid 2 var jag redan trött, men vad gör man inte för tjejerna? Jag kämpade för att hålla ögonen öppna. Och vi blev mer och mer övertrötta och vi började skratta högre och högre, vilket vi inte fick göra eftersom Lindas föräldrar sov. Vid fem på morgonen gav jag upp, och Lilli också.. Vi la oss i Lindas varma säng medan Linda fortfarande stannade uppe. Lilli pratade i sömnen och vid 6 på morgonen sprang snobben runt och skällde och la sig på mina fötter. Jag sov ju inte speciellt djupt. Kl. 9.30 petade Linda på mig och sa "Jag har gjort frukost på sängen!" Så där stod en bricka med te och ostmackor, finns inget bättre än att vakna till mat :)

Nu ska jag snart gå hem och kolla på lite info om ett jobb jag kanske kommer att få!

Mys i stugan

Nu sitter jag i Lindas mysiga Gillestuga och eldar och dricker te. Idag har vi bakat chokladmuffins, som blev ljuvligt goda. Vi har inte direkt varit så nyttiga idag. Hälften av smeten åt vi väl upp innan vi stoppade in dom i ugnen. Sedan tog vi med oss våra muffins och satte oss i gillestugan och kollade på bion. Det blev Pirates of the Carribean.

Igår hann jag hem till Richard en stund efter skolan innan hans bror kom och hämtade honom för att köra honom till centralen med sin skidpackning och allt. Vi stannade en snabbis på lillebykiosken och tog lite käk innan vi åkte hem till honom och packade resten. Blev väl inte så mycket tid för oss två eftersom han mest sprang runt och stressade och letade efter grejer att ta med sig till Åre. Men fick en liten stund över att krama på honom iaf.
 
Nu är han där uppe och super och åker för fullt. Lite orättvist trots att jag varken vågar eller kan åka skidor. Men jag, Linda och Lilli är iaf lediga imorgon som tur är, vi slipper häxanita. Dream come true.

Nu kom Lilli. Så vi ska mysa ner oss i soffan med varsin kopp te och kanske en muffin till? :)

fuskis

Nu sitter vi i skolan och fördriver tiden genom att sitta vid datorn. Vi är egentligen ute och "promenerar" ist för att vara med på idrotten. Men vi gick faktiskt en liten promenix på 15 min när vi egentligen skulle gått i en timme, men vi hamnade här tillslut.

Igår, efter att jag hade suttit hemma och deppat hela dagen över hur kass jag är i skolan och att jag aldrig kommer få jobb etc. så kom Richard och hämtade min efter många om och men. Han åker till Åre idag så jag är ensam hela helgen tills han kommer hem på söndag kväll. Kanske är bra med Lite tid ifrån varandra trots allt. Kanske är bra att sakna varandra lite. Det tror jag gör oss gott :)
I helgen blir de utgång med Lilli, Linda, Sussi, Johanna, Niklas och Marcus än så länge. Sen får vi väl se vilka mer som hänger på. Kommer bli roligt att träffa Susanna igen iaf, har inte träffat henne på år och dar. Alltid kul att ta upp kontakten med någon som man inte har träffat på länge och komma ikapp med varandras liv.

Förvirrad

Hur kan man vara så lycklig men endå så olycklig?
Hur kan man vara så säker men endå så osäker?

Hur många dagar eller månader eller år ska jag orka med denna känslan?


Ångest

Idag stannar jag hemma från skolan. Jag känner mig så dålig, jag som alltid har velat bli framgångsrik och självständig, hur ska det kunna hända om jag är borta från skolan så mycket? Jag, Linda och Lilli har sagt att vi verkligen ska skärpa oss denna gången, det är ju sista terminen, men det är ju bara skitsnack. Varför säger vi något som vi inte kan hålla? Hur svårt är det att bara gå till skolan och få närvaro?

Igår efter skolan åkte jag hem och skrev massa recept till projektarbetet, sen åt jag middag med mamma och pappa. Och sen gick jag till Linda, och så kom Lilli. Vi satt vid datorn en stund och jag var bara tvungen att visa dom 2girls1cup. Efter första bajsbilden kollade alla bort med spya enda upp i halsen och tittade inte på skärmen förens filmen var slut. Vi tvingade sabina att se filmen och jag filmade hennes reaktion som alla andra på Youtube har gjort.


A shot at love

Åh en sån underbar helg jag har haft! När kan ha en helg där man både har festat och slappat så är man riktigt nöjd!

Eftersom både jag och Richard var lite smått bakfulla igår så bestämde vi oss för att slappa framför tvn hela dagen. Så, tjocka som vi är, köpte vi hem pizza (eller jag åt kebabtallrik) och tryckte i oss medans jag tvingade Richard att se på Tila Tquila, han låtsades tycka det var tråkigt och som att han inte ville se det men jag märkte att han var helt inne i serien ;)
Han satte på avsnitt efter avsnitt och när jag sa "haha du tycker detta är lite kul endå va?" så svarade han bittert "neej, asså jag gör det för din skull och för att du vill se detta." Visst! Samma sak sa han när jag tvingade honom att se The Hills med mig!
Så vi kollade iaf på hela säsong två av Tila Tequila och blev riktigt besvikna när hon inte valde Bo.


Hon är så sjukt söt!

Nu ska jag mysa med middag med familjen och sen kolla på gamla filmer från när jag och min bror var bebisar! Ha det bra!

The Queen

Kvällen blev inte riktigt som planerat igår, eller kvällen var iofs inte så planerad överhuvudtaget. Det enda jag visste var att jag skulle laga middag med mamma och Linda som varje fredag, sedan skulle Linda hem och ha myskväll med sin familj. Då hade jag ingen aning vad jag skulle göra. Så skickar Frallan sms och frågar om vi vill hänga med till en bar som heter the queen, där cider/vin/öl kostade 25 spänn, såklat vi ville det! Eftersom jag och Richard skulle vara med varandra denna helgen bjöd jag ju med honom, och Lilli ville också följa med, så vi tre åkte in till stan. När vi kom fram var Frallan redan skitpackad, och jag hade glömt hur jävla rolig han är, eftersom vi inte har träffats på flera månader. Inne i baren satt Danish och några jag inte kände igen. När jag kom in skrek en kille som jag inte alls kände igen "Haaannnaah! KOM HIT" Så jag gick dit, så sa han "Tjaa! Hur är det?" jag "joda skitbra, lite trött bara, själv?" han "känner du igen mig?" jag "nepp". Haha, han hade tydligen vart på fest hos Danish när jag var där för år och dar sen.
Där inne var det smockfullt och vi fick knöka ner oss vid bordet. En tjej som hette Helene sa att jag var skitlik Heidi Montag i The Hills, vet inte riktigt om jag kan hålla med om det eftersom jag är brunögd, brunhårig och mörkhyad medans Heidi är blåög, blond och ljushyad. Men hon sa att vi hade lika drag. Det var väl en komplimang eftersom Heidi ser bra ut, fast hon är hjärntvättad av sin idiot till pojkvän.

Skitkul kväll, massa trevligt folk, packad Frallan, packad Richard och packad Lilli och Hannah. Taxi hem. Synd bara att älsklingsLinda inte kunde följa med!



thrill of a change

Nu ska jag börja kolla efter extra jobb. Har sökt på Liseberg och frågat på Market broker. Hoppas jag får något. Jag behöver verkligen pengarna, speciellt nu när vi ska till Spanien. Nu har vi börjat planera ordentligt för resan och börjat kolla på flyg. Det kommer att bli helt underbart. En hel vecka utan massa bråk och strul med killar och en hel vecka med älsklingarna i härliga, soliga, underbara Spanien. Låter som en dröm :)

I tisdags åkte jag, Linda och Lilli in till stan direkt efter skolan och satte oss på Johanséns för ovanlighetens skull. Nu har det börjat jobba två unga killar där, och dom gör inte lika god varm choklad som de som var där innan. Inte mycket killar kan göra bra ;) Igår så åkte jag inte till skolan eftersom jag fortfarande har ont i ryggen sen förra fredagen då jag råkade headbanga lite för hårt. Lilli kom hem till Richard vid 4, så tog vi en promenad och snackade, innan hon skulle träffa Michaela. Då gick jag hem igen och lagade mat med Richard. Jag börjar bli bra på det där!

Idag efter skolan åkte jag hem till Linda och såg på film, drack te och åt rulltårta. Sedan satte vi oss vid datorn och dansade och sjöng som vanligt, efter vi hade proppat i oss massa mackor såklart. Sen gick jag hem till Mamma och pappa och åt här för en gångs skull. Tror ni inte mamma börjar tjata om matte, lappar som måste lämnas in till skolan, mobilräkningar och extrajobb.. som vanligt. Gör ju inte direkt att jag längtar hem. Men det är väl något mammor har i blodet.


Sötnosen i Spanien 2007

Puss på er

wimp

Första och sista lektionen inställld. Eftersom vi bara hade en lektion. Typiskt att åka hela vägen till skolan för att bara åka hem igen. Men jag och Lilli fick iaf ett ordentligt snack.

När jag och Richard gjorde slut, så märkte jag verkligen hur mycket Lilli och Linda betydde för mig. Jag märkte hur mycket jag älskade dom och att jag klarar av vad som hellst bara jag har dom. Nu är Lilli i samma situation och hon känner samma sak. I bilen sa hon "när något sånt här händer märker man verkligen vilka som betyder mest. Och att jag verkligen älskar dig och Linda" så fick jag tårar! Haha jag är sån tönt, börjar verkligen gråta för allt!


eyecandy

Sitter och äter frukost nu, och ja, vi har en rätt så go sovmorgon. Till 14.15 för att vara exakt. Lilli kommer och hämtar mig hos richard halv 2, så jag hinner skriva en liten snutt här.

Usch, jag kände mig så elak igår när jag åkte hemifrån till Richard. Jag märker ju att mamma vill ha mig hemma, men igår efter jag hade ätit var jag tvungen att springa upp till datorn direkt och fortsätta med ett skolarbete, som tog flera timmar. Precis när jag blev klar med det så skulle Richard komma och hämta mig. Och jag åker ju hellre med honom direkt än att ta bussen senare. Så mamma gav mig den där blicken, den där "men-gumman, måste-du-gå?"-minen. Pappa är ju så inne i TV apparaten så han märker ju inte vad som händer runtomkring sig, om jag stannar eller går. Men mamma.. usch, fyfan vad jag är självisk.

Det bästa som finns är att ha massa tid på sig att göra sig iordning innan skolan, och hinna ta en varm kopp vanilj-te i lugn och ro, precis som jag gör nu.

Jag och Richard har blivit riktiga film-nördar. Vi kollar på minst två filmer varje kväll. Igår blev det en som heter Stripper Academy, som sööög. Trodde det skulle vara en komedi, men det enda filmen gick ut på var att visa så många tuttar som möjligt. Så den stängde vi av efter en stund. Sen såg vi Indiana Jones, inte min typ av film men helt okej. Och sen är ju Shia Labeouf en riktig läckerbit, och filmen var värd att se bara för att han är sånt ögongodis!


vad hade inte jag gjort om han låg naken i min säng!

What women do

Sitter uppe hos Richard. Jag kan inte sova. Jag förstår inte hur killar kan somna på två minuter. Och så snarkar de ju så man får ju inte en blund själv.

Jag tror jag ska gå och rida av honom. Hej!

15/1-09

Härligt att ha två dagar ledigt från skolan denna veckan. Helt underbart. Men problemet är ju att nu har jag vändt på dygnet IGEN!

Jag har inte träffat Lilli sen i måndags så ska ut på en promenad med henne om en stund, vi har massor att prata om och jag har massa frågor att ställa. Nu ringde hon och Linda kommer med :) Mina underbara, underbara älsklingar!
Igår myste jag och richard hela kvällen och natten, det var längesen vi bara låg så i flera timmar. Vi såg en jättehemsk film som hette The girl next door. Den rekomenderar jag inte om ni är känsliga, fyfan. Jag mådde så illa efter den.
Sen såg vi Pineapple Express, för att få oss på bättre humör igen, grymt rolig film!

Richard blev så sur på mig i tisdags, för jag hade glömt mitt smink hemma, så han var tvungen att köra hem mig innan jobbet. Jag kan ju inte komma till skolan utan smink ;) Så jag kom hem vid halv åtta på morgonen och la mig och sov några timmar till innan jag skulle upp till skolan. Så efter skolan åkte jag och Linda in till stan och träffade Richard och tog en fika med honom och sedan gick vi till åhlens och köpte lite smink som jag kan ha hos Richard så vi slipper att det händer igen :)

Igår åkte jag in till stan vid halv fyra och träffade en kompis och tog en fika. Jättemysigt. Som ni kanske märker så består mitt liv av 80% fika :)

Nu ska jag ta en kopp te!


Puss på er!

12/1-09

Första ritkiga skoldagen idag. Eller jag var ju i skolan i torsdags och fredas. Men torsdagen var slapp och fredagen var vi i skolan i ca 20 min. Och idag var första gången man fick den där "fyfaaaan"-känslan. Lektionen var hur lång som hellst. Men vi fick iaf träffa vår Novi som vi inte har träffat sen i november. Härligt att komma ikapp lite, fast vi fick ju inte så mycket tid att prata. Lilli och Linda körde in mig och Novi till stan eftersom att jag skulle träffa Marcus och Novi skulle shoppa. Första gången jag träffade Marcus sen Halloween. Det var jättetrevligt. Vi satte oss ner på Johanséns och han bjöd mig på en alldeles för stor varm choklad med massa grädde på.

Snart ska jag hem till Richard tror jag. Men jag vet inte om jag orkar ta bussen. Det är så äckligt väder och kallt ute.


På fredag blir det tjejkväll med dessa flickorna och Linda såklart!

11/1-09

Jag tror aldrig jag har känt mig så osynlig och utanför som jag gjorde igår kväll. Men jag var ju tvungen att ta mig dit eftersom det var Richards brors födelsedag. Varför känner jag mig alltid så deprimerad efter jag har vart på fest med Richards föräldrar, och deras kompisar?

Jag var tvungen att anstränga mig för att le och se pigg ut. Kändes helt onödigt att visa intresse när dom inte visar något intresse för mig. Trodde att vuxna ansträngde sig mer. Och snart ska jag dit igen, för att jag kunde ju inte tacka nej, direkt. Nästa gång blir det "drink kväll". Alla hushåll ska göra varsin drink och bjuda på. Så jag och Richard ska göra en tillsammans. Hoppas jag känner mig lite mer som hemma nästa gång. Hatar att känna mig som en outsider.

Jag såg Benjamin igår, den nya filmen asså. Om en kille (Brad Pitt) som föds som en 80 årig bäbis, och växer yngre. Han dör som en bäbis istället för som en gamling. Huuur bra som hellst, men sorglig. Den var skitromantisk och man började verkligen tänka om,  "är det här vad jag vill med mitt liv? är det såhär jag vill ha det?". Brad Pitt är ju så sjukt charmig också, blev ännu mer kär i honom efter denna filmen. Jävla Angelina.

Jag längtar till Spanien med mina älsklingar!


rush!

Hemma, Richard har somnat i min säng. Vi ska strax åka iväg till hans föräldrar och fira hans brors födelsedag, jag hoppas att det inte blir allt för segt och att jag känner mig utanför igen.

Igår var en skitmysigt kväll med Richard, Patricia och Peter. Filmen (Yes Man) var jättebra! Jag hade reserverat platser på fjärde raden på höger sida eftersom det inte fanns några bättre platser kvar. När vi kom fran, 10 min försent, hade vi förlorat våra platser, istället fick vi platser på tolvte raden i mitten, så det var inte helt fel :) Efter bion körde vi hem Peter och Patricia vi följde med dom in en stund för att jag ville se Peters lägenhet, mysigt område och mysig lägenhet, stor också!

Nej nu måste jag väcka Richard, nu blev det brottom!


Yes Man!

Jag är helt slut och genomsvett. Jag har nämligen stått och stekt pannkakor i ca 40 min. Utan mammas hjälp (iaf efter hon väl hade visat hur man gör). Det är gott men det kräver en jävla massa tålamod!

Idag blir det bio med Richard, Peter och Patricia, det ska bli skitmysigt! Jag lovade Richard att bjuda honom, men dum som jag är söp jag bort alla pengar i tisdags, jag hoppas att han inte blir sur. Jag kan betala tillbaka i slutet av månaden isf :) Vi ska antagligen se Yes Man, någon som vet om den är bra?
Sen hade jag velat ha lite andra filmtips nu eftersom Richard laddar ner aallt jag ber honom :)

Innan bion ska jag och Linda laga mat till våran kokbok igen :) Denna gången blir det Räkkreps och Avokado med grejsmojs, gott!


Puss på er sötnosar!

Inga killar, inga problem.

Igår var en av dom roligaste kvällarna på hur länge som hellst. Och jag som trodde att det skulle bli en lugn kväll med några drinkar. Tänk så fel man kan ha.

Vi började med att gå till gamleport, där det var förvånansvärt dött. Men endå skönt att det var så tyst och lugnt. Så där satt vi och snackade, skrattade och tog några drinkar till halv 11, när det stängde. Vi drog vidare till Berså, där vi var tvugna att betala 100 spänn inträde, men det var det värt för en rolig kväll. Där inne var det dansgolv och mycket mer folk än på gamleport, bara ungdomar. Sen helt plötsligt, från ingenstans kommer Sanna Astne! Våran förlorade vän. Som vi umgicks med från 4an till 7an och sen för någon konstig anledning bara vi växte ifrån varandra.
Hon hade med sig två kompisar, Caroline och Sophia. Så då var vi sex tjejer helt plötsligt. Så efter vi hade tagit några drinkar tillsammans så gick vi upp på dansgolvet och släppte loss. Skitkul och helt lyckad kväll!



Tills jag kom hem.. Då var jag ju såklart tvungen att ta konsekvenserna för att jag hade haft en rolig kväll med tjejerna. Att det alltid ska bli en massa misstankar. Ska jag behöva få skit för att jag har kul utan honom någon gång i halvåret? Hur mycket skit ska man behöva ta?


Jag älskar Linda och Lilli!

Girls night out

Ikväll blir det utgång med mina två älsklingsflickor. Inte varje dag vi har en stund för oss själva, och vi har mycket att komma ikapp med i varandras liv. Ska bli skitmysigt att bara sitta och prata i timmar om livet. Jag är på skitbra humör idag också för en gångs skull. Vet inte riktigt varför, eller jo det gör jag men det tar vi inte här :)

Nu kom Linda så nu ska jag dra och vara social. Hör antagligen av mig sen, hejdå så länge mina vänner! <3

Sexigt full

Jag och Linda har blivit så inspirerade av Sex and the city, så imorgon bär det av till the city för cosmopolitans. Och mycket riktigt är vi bara tjejerna, jag, Linda och Lilli, synd bara att vi inte hade en till så hade det vart Sex and the city till 100%.

Vi ska dränka våra sorger i alkohol, på ett klassigt sätt, och säga farväl till våra lediga, fria och härliga dagar. Vi ska ofrivilligt välkomna den mörka tid vi har framför oss.

Början på slutet

Tiden har gått så fort men endå så långsamt, hela lovet har bara flugit förbi utan att jag har hunnit märka det. Ännu en gång känner jag att jag har gjort för lite och slappat för mycket. Men det är väl var jullovet går ut på? Jag har sovit till 13.00 varje dag och nu ska jag börja gå upp i ottan igen. Känns hemskt. Och jag vet att jag kommer stressa ihjäl mig denna sista terminen eftersom att den är viktigare än någon annan. Kommer jag ens få någon tid över för att roa mig?

Usch, sluten på loven är alltid lika sorgliga..

Men du gör mig glad!

Sex and The City

Igår blev det en myskväll vid Lindas bio efter att vi hade stoppat i oss alldeles för mycket chokladkaka. Emil kom förbi med boxen och vi satte igång vårat maraton. Vi tände en brasa, drack te, mös med djuren och snackade om allt mellan himmel och jord, mest sex. Nu har jag blivit helt beroende av Sex and the city, och vi kör igång nästa söndag igen, och söndagen efter det, och alla söndagar framöver tills det tar slut. Samantha är favoriten!






Promenix

Strax blir det promenad med min Linda. Vi ska ta en runda i militärområdet med snobben.
Sen blir det hem och städa och hänga tvätt på mammas begär 

Nu kom Linda, skriver mer sen.




Nu blir det middag och sen blir det fika med Linda, hennes föräldrar och mina föräldrar. Vi ska bjuda på våran underbara chokladkaka som jag och Linda bakade till kokboken.

Jag är i himmelen när jag äter den!

Nu ska jag laga mat!

James Morrison

Ingen älskar James Morrison som jag gör.
Ingen har en sån underbar röst som James Morrison har.

Jag älskar honom, trots hans näsa.

Drömmar

Om jag och Richard skulle flytta ihop på riktigt någon gång, så har vi pratat om att skaffa en liten voffsing. Jag har ju bestämt att innan jag dör ska jag ha haft en hund. Har alltid varit kär i hundar, men har aldrig fått köpa en för mina föräldrar. Och jag kan ju inte ta hand om en hund själv om jag skulle bo själv. Jag skulle ju behöva en hundvan människa, som Richard! Om vi skulle skaffa en hund, skulle det bli en lite jack russel, dom är så söta. Och Richard har ju haft två Jack russels innan, så han vet hur man sköter dom.

Ååh vad jag längtar efter en liten gosing!




3/1-09 NOLL NIO

Jag har varit dålig på att blogga nu, jag vet. Men jag har inte haft någon tid över. Och jag sover alldeles för länge på dagarna så dom blir så korta.


Linda sov här (hos Richard) på nyårsafton eftersom att bussarna hade slutat gå. Så när Lilli ringde och frågade om vi ville åka med henne, Henke, Peter och Patricia till San Remo och äta bakis mat så hängde vi såklart med.
Efter 50-60 långa min där inne, och grillad pizza-lukt i håret och kläderna så kom maten äntligen. Det var fullsmockat där inne, vi var tydligen inte dom ända som gillar fet mat efter en lång natts supande.

Efter alla var klara så åkte jag och Richard hem och såg massa bra filmer, måste rekomendera Taken, skitbra och spännande film. Vid 5 på morgonen så gick vi och la oss.

Igår så hämtade mamma upp mig hos Richard vid tre så övningskörde jag lite och så handlade vi på Hemköp, till middagen som jag, mamma och Linda ska laga till vår kokbok (projektarbetet). Vi plockade upp Linda på vägen så var det bara att sätta igång med maten när vi kom hem. Skitlyckat. Efter middagen myste vi med te och film, sen hämtade Lilli upp mig och så åkte jag hem till henne och Henke. Och när Richard kom så satte vi på en film och drack Pommac.

Idag så ska jag få med mig Linda på bio, The Spirit, med Lilli, Henke, Mickaela och Alex.


Jag och Linda på Nyår för typ tre år sedan. Haha så man såg ut!









Nyårsafton

Underbar nyårsafton med underbara människor! Här kommer lite bilder från kvällen :)


Min älskling och jag hos Lilli och Henke

Linda och henke, getting the drunk on

Tobbe och Peter, The Peter"

Linda och Patricia

Bitches

Haha :P Äösklingen och jag

Peter och Patricia myser

Fyllesnack

Sen kom alla från Dicks fest och festade med oss

Linda stukade tummen :(

Schekka koooooom :D

Jag och älsklingschekka :)

Vi var glada på tolvslaget :)


Skriver mer om kvällen senare, för just nu sitter Linda och väntar på mig :)





RSS 2.0