kräftskiva

Igår var jag på kräftskiva med richards föräldrar, richard är sån jävla mammagris och måste alltid prata med sin mamma och följa med dom på fest. Det är rätt störande, för då frågar han om jag vill med, och säger jag nej så känner jag mig elak mot hans föräldrar. Men det är så ansträngande att umgås med vuxna människor, speciellt föräldrar, för då måste man vara så trevlig och artig och gullig hela tiden. Sen så känner jag mig så utanför eftersom deras gäng har kännt varan i ca 20 år, och så kom jag helt plötsligt. Jaja, sen när vi hade vart där ett tag träffade vi Lilli, Henke och Linda på maxi så åkte vi hem till Richard och tog några groggar till och kollade på en film. Efter det var man ännu segare och Lilli somnade på soffan, så dom åkte hem efter filmen, så det var ännu en seg dag.
Jag längtar tills Lilli och henke får lägenheten så det blir lite mer party än vad det är nuförtiden.

nu måste jag plugga lite, hej!

café KOM

Lördag
Jaha, då har skolan börjat igen. Igår hade vi inga lektioner men ett seriöst "möte" om projektarbetet! Eftersom jag inte hade en aning om vad jag skulle göra blev jag lite småstressad, men på skoj sa jag "vi kan göra en dokumentär om min kusin!", men det tyckte Linda och Lilli lät som en bra idé. Så vi började planera att vi skulle åka till england och hur vi skulle få pengar och så, men mamma tror inte att det är så stor chans att det händer.

nu kom mina systrar, skriver mer sen! hej!

Söndag
Glömde att skriva mer igår, men det blev att umgås med systrarna när dom kom. Vi åkte till Café Kom och kollade på pappa och massa andra som uppträdde, Linda hängde också med. Det var jättemysigt. Sen åkte jag och linda hem och gjorde oss iordning för att åka på fest hos joachim. Det var kul som vanligt att träffa gänget. Vid 1 kom Richard och hämtade mig så åkte vi till donkan och köpte massa fet, fet, fet mat. Men gymmade bort det imorse som tur var! Det var så jävla skönt att gymma idag. Får passa på nu när man kan, för när skolan börjar på riktigt blir det inte mycket tid över.
men men. hej!


old times sake

Misslyckad helg, riktigt misslyckad.. Eftersom richard kom hem i fredags kunde jag inte dra in till stan då, för jag väntade hos honom på att han skulle komma hem. Hade ju saknat min babe så mycket så det var mysigt när han kom hem.
Men eftersom jag inte hade vart på gbg kalaset någon gång den veckan så bestämde vi oss för att åka in på lördagen och festa lite, och vad jag ångrar det. Vi förfestade hos jennifer och wange, och eftersom vi kom dit så sent fick vi dricka upp snabbt för att hinna med bussen. Jag tror jag drack lite för snabbt för min lilla mage för när vi kom in började jag sakta med säkert må sämre och sämre, jag var inte packad, men jag mådde förjävligt. Jag var tvungen att sätta mig ner på marken för att inte spy. Usch det var obehagligt.
Sen tog jag och richard taxi hem medans resten fortsatte vidare. Misslyckat, åh så misslyckat!

Igår åkte jag, Lilli, Linda och Tove in till stan och fikade, sen åkte jag, Linda och Tove hem till linda och myste och sjöng kareoke. vid 1 drog jag hem eftersom det är dags att vända tillbaka dygnet till skolstarten.

blattefest

Igår fick jag shoppinglust helt plötsligt på morgonen, så jag och linda åkte in till stan och shoppade lite. Sen åt vi sushi också. Det är rätt skönt på ett sätt att vara borta från richard, samtidigt som jag saknar honom. Men det är skönt att vara lite fri och kunna hitta på lite saker utan honom utan att han blir sur.
Iaf, på kvällen kom Linda hem till mig och vi tog ett glas vin efter vi gjort oss iordning. sen åkte vi, Lilli och Tove in till stan och träffade Johannes som var glad som vanligt :) Vi satt på lejontrappan och pratade lite, sen åkte vi hem till johannes kompis som hade förfest. Lägenheten stank av svett och juice. och stämningen var seg. efter en stund skulle dom på krogen och vi drog hem. Linda och Sabina kom hem till mig och vi lagade mat och kollade på film.
Idag ska jag, Linda, Tove och Louise till johannes på fest, sötnosen alan bjöd oss. Vet inte vad det kommer för folk. Har ingen alkohol heller :/ men "you can have fun without alcohol, so don't drink alcohol!"

Nu ska jag till Linda. Hej!

Begravning

Imorgon åker jag till England, tidigt på morgonen. Jag vet inte riktigt om jag längtar eller inte. Kommer få träffa släktingar som jag inte har träffat på flera år. Men begravningen.. jag hatar begravningar. Och mest av allt hatar jag att se pappa ledsen. Jag vet inte om det är öppen kista, hoppas inte det. Jag har aldrig sett en död människa, plus att om jag ska gå fram till kistan i mina klackskor kommer jag att snubbla framför alla. Och då blev det såndär pinsam tystnad för man vill inte skratta på en begravning.
Usch jag vill inte att alla ska gråta, jag vet att jag inte kommer gråta, men det är så jobbigt när andra gråter. usch usch, jag vill stanna hemma.

RSS 2.0