uppgraderad

Sitter pa jobbet just nu. Finns inte sa mycket att gora for tillfallet sa jag skriver lite skit sa lange!

Nu ar det 5 dagar tills jag ar i sverige! harliga, underbara, hjuvliga sverige! aah vad jag langtar! kommer uppskatta varenda sekund med er och med sverige och med mamma och pappa. Jag har blivit mycket positivare kanns det som. eller sa har det bara vart sa segt och hemskt har sa jag kommer njuta av mitt underbara liv nar jag kommer hem! :D Finns sa mycket jag vill gora nar jag kommer hem! forst och framst traffa er och fika! sen knuuullaaa! sen ata massa massa choklad och sen njuta av de korta skoldagarna! skolan kommer ga latt som en platt nu!

Vill bara komma hem NU och traffa alla och prata om aaaallt som har hant nar jag har varit borta. och inte utesluta en enda detalj. Onskar jag kunde vara med er hela kvallen pa lordag och snacka skit i timmar. men det kan vi ju gora nagon dag i veckan isafall.

Sa javla synd att jag inet fick traffa dannybooii nar han var i gbg :( faan att han inte kom en vecka senare det fanskapet! nar kommer jag fa traffa honom da?! ha?
Inte traffat honom pa flera manader sa kommer han nar jag ar i england! idiotfanskapshelvetesrovhalfan!
but i luve him :)

Hej!

this is england!

det enda jag kommer ihag att jag har gjort har i england ar att ga pa restauranger och krogar. kan inte fatta att tva veckor har gatt och allt jag kommer ihag fran dom ar att jag har gatt pa 1000 olika restauranger och krogar. nar jag ska beratta for klassen vad jag har gjort i england kommer jag bara kunna svara "uuuuuuh gatt pa krogen?"
jag har faktiskt jobbat ocksa! men kommer inte ihag nagot av det :S antagligen allt alkoholintag! Mina pengar har endast gatt pa mat och alkohol vilket kanns som javla sloseri! och jag kommer fa varldens storsta telefonrakning pa mobilen nar jag kommer hem sa hela mitt nasta studiebidrag gar antagligen pa det.

Mamma fyller ar idag och kunde inte ens vara med henne pa hennes fodelsedag vilket kanns lite sorgligt. Sen skickade jag ju kortet igar sa det kommer nog liiite forsent :P jaja hoppas hon uppskattar det enda :)

Saknar er alla dar hemma iaf, som ni antagligen redan vet :P Kommer hem pa lordag vid 4 sa ar jag hemma med pappa en stund. och sen fikar med tjejerna som kan. jag ringer iaf runt pa lordag, sa vi hors da!

Hej!

2 in a million

okej igar var jag pa jobbet nagra timmar, sen blev jag bjuden pa chinamat pa en fin chinarestaurang. Tillbaka till jobbet en liten stund igen. Idag sa var jag pa jobbet ca 4 timmar, sen skulle dom ut pa krogen och ata lite lunch for att fira en kille pa jobbets fodelsedag. Da blir man bjuden pa massa alkohol av foretaget och massa mat. jag gillar detta foretaget assa :P
hade jatte kul idag igen iaf. Trivs jatte bra med Hannah, som ar Laura och Lucy's kusin som jag jobbar hos denna veckan, hon ar hur go och trevlig som hellst. Hon sager att jag kan komma over nar som hellst och bo hos henne och hon sager att hennes foretag samarbetar med ett foretag i goteborg, sa hon kan fixa jobb till mig dar och lagga in ett gott ord! :D

jag ar glad idag for andra gangen sen jag kom hit :D skitgott !!

Hej!

cheat

okej, har kommer en ny uppdatering pa vad som hander har borta..

Hela forra veckan var javligt seg och ville hem hela tiden. Jobbet var trakigt och jag fick skitjobben som var trakiga men latta. Pa fredagen var jag ute i london med min ena syster, laura, pa en krog och tog en drink och sen stack vi till en annan brasiliansk krog och traffade min syster och alla hennes arbetskamrater som jag ska jobba med om 2 veckor. alla var hur trevliga som hellst och tjejerna var SKIT SNYGGA! jag kommer kanna mig sa javla osexig den veckan!
Pa lordagen var jag pa en krog i lee som var javligt seg och jag var javligt seg och kunde inte forsta nagonting nagon sa. sa det var inte sa harligt.
Och min syrras pojkvans bror har en flickvan och ett barn. och jag ar nastan helt saker pa att han haller pa att florta med mig och typ soker ogonkontakt hela tiden, skitjobbigt. och nar jag kollar tillbaka sa typ ler han flortigt med mig. och han  typ satter sig nara mig och pratar bara med mig nar hans tjej inte var med.

Jaja hoppas ni har det bra iaf! kommer hem den 19onde om ca tva veckor. Puss och saknar er!

miss u

Jag skrev just ett laangt inlagg. men denna javla cp datorn raderade allt. Min mobil hackade upp sig och det stog i ca 80 minuter "Richard ringer" men jag kunde inte svara eller lagga pa. Kunde inte stanga av den for jag visste inte min pin kod. Sa fick jag vanta tills jag kom hem och kunde ringa morsan. Idag kanner jag mig sjuk, trott och deppig. jag langtar hem sa jag mar illa ibland. Saknar er tjejer!! Jattejobbigt att vara borta sa lange :( onskar jag bara kunde ta forsta basta flyg hem..

men det kan jag inte.

Hej!

RSS 2.0