KILLAR.....!!

Igår bråkade jag och richard, det slutade med att jag stormade ur hans lägenhet och smällde igen dörren. Jag hade städat hela hans lägenhet åt honom förutom köket. Jag höll på att dö av värmeslag eftersom jag stått på alla fyra och dammsugit under hans säng som han inte gjort på ca 1 år, så det var typ 1 dm tjockt med damm. Jag frågade "Kan jag ta en dusch nu? Jag dör av svett!" så sa han "nej du ska dammsuga köket också". Så svarade jag "Nej det kan du göra själv". Så blev han flyyyyförbannad och skrek " ajaaa jag gör allt ! jag ska dammsuga köket, sätt dig och kolla på tv du, gör det!!!!!" så sa jag "Nej, jag går hem" och så gick jag. Sen får jag ett sms "Tack för hjälpen! då vet man hur hjälpsam du är!"

Och det kunde han med att säga efter jag sorterat HANS smuts tvätt och vikit HANS tvättade kläder fint och prydligt, efter jag samlat ihop alla jävla petflaskor han samlat och bara slängt in i ett litet rum för mig att plocka ihop och lägga i en stor jävla säck. efter jag hängt ut hans mattor på vädring och damsugit alla rum förutom köket.

Sen blev vi väl sams eller något men fortfarande.... ÅÅHH!

rip

Rest in peace nana. (Farmor)

Dying

Idag har jag jobbat.. för morsan, höh! Gör rent balkongen för 50 kr i timmen, behöver ju lite extra pengar nu ifall det skulle bli någon helg i skara sommarland. än så länge har jag 1000 kr ungefär, och kommer tjäna 1000 på detta också, så kommer bli stenrik! för att vara jag då!

Idag åkte Tove och Frallan till Kreta och Lilli och Henke är ju i Turkiet fortfarande, så nu är det bara nmågra få av oss kvar här hemma i sverige, men vädret är asgött, spanienvärme till och med.

Farmor är döende, hemskt för pappa men jag kommer inte ihåg hur hon var innan hon fick alzeimers, kommer inte ihåg hennes personlighet. Det enda jag kommer ihåg från sist jag såg henne var att hon slog mig och sa att jag ljög. Hon har blivit galen. Nu kan hon inte äta, det går rör igenom henne som ska mata henne, men nu ska hon tillbaka till ålderdomshemmet för dom kunde inte mata henne så längre, so now it's just a matter of time! Egentligen är jag bara ledsen för pappas skull, men jag själv är konstigt nog inte ledsen, det var värre när mormor dog. Men farmor är ju endå 80 eller något nu så det är väl dax..

Annars är allting som vanligt tror jag..
Hej!

dags att uppdatera!

finns inte så mycket att berätta kanske..

Igår var jag på Sabinas 18 fest, det var trevligt trots att 90% av tiden spenderades i Lindas rum med en cider i handen. Vi tog oss iaf ut ur rummet en stund för att ta ett dopp i poolen, och jag lyckades ta mig ur poolen lika snabbt som jag hoppade i, det var inte varmt. men jag blev snabbt i puttad igen. Av johan, han straffades med en iskall blöt kram :) Lilli blev lite rund om fötterna mot slutet och tappade sin förlovningsring i poolen, så i mörkret gick vi runt i poolen och försökte hitta den vilket inte var lyckat, jag hoppas inte fästmannen blev sur på henne. På onsdag reser dom till Turkiet och lämnar oss andra i kalla, regniga sverige.

vecka 31, tror jag det var, tar Richard semester i tre veckor. Han åker bort de två sista veckorna av sin semester till Malta. Men första veckan har jag honom helt för mig själv! Och jag vill åka någonstans med honom, inte för att jag har råd, men drömma får man!

anyway!

RSS 2.0