tidsfördriv


Suttit hemma hela helgen. Men vilan gjorde susen, nu mår jag nästan helt bra. Förutom hjärtklappningar och svag illamående då och då. Men bättre än förut iaf.

Nu ska jag snart ta bussen in till stan med Lilli. Ska få reda på hur mycket min tatuering kommer kosta ungefär. Och kanske, kanske boka tid. Lillis, som är betydligt större än min kommer kosta (några) tusenlappar mer.

Nuförtiden sitter jag uppe nästan hela nätterna och surfar på nätet. För det är inte förän man lägger sig för att sova som man märker hur ensamt det är. Därför är det lättare att få tankarna på annat och lägga sig när ögonen börjar gå i kors.

Jag gör allt för att fördriva tiden och jag gör det bra. Jag blir aldrig uttråkad längre, förutom denna helgen då. Men annars har jag gjort allt för att ha nåt att göra hela tiden.pour some sugar on me


Det blev en innekväll idag. Ensam för en gångs skull. Mamma och pappa är iväg och nicholas är också ute. Skulle egentligen gått ut med Linda och hennes gamla kompis Cissi idag men jag valde att stanna hemma eftersom jag känner att jag håller på att bli sjuk igen. Tråkigt, men kanske lika bra, innan jag hinner bli pank.

Torsdagen på sticky var skitkul Det blev dans och en hel del alkohol. Missade självklart sista bussen hem så vi spenderade 5 timmar utanför centralstationen (som dom idiotiskt nog har börjat stängas på nätterna) och frös, och självklart tog vi lite nattkäk på donken där vi stötte på Emil. Får väl lägga upp lite bilder, men orkar inte lägga upp alla här.


Nu börjar det bli farligt


om jag inte är ute med vännerna dricker jag hemma med mamma och pappa, eller linda eller lilli.

Men ikväll blir det ännu en utekväll. Jag undrar hur mkt pengar jag har gjort av med det senaste året. Vill inte ens tänka på det. Men äh! Man lever ju bara en gång!! Då får man fan leva det fullt ut. Jag älskar iaf mitt liv, fattig eller rik. Jag har underbara vänner som jag alltid har kul med vad vi än gör eller var vi än är.

Det blir förfest på PC och fest på sticky. Och nej, jag ska fan inte betala 220 för att se Dead by April. Jag ska festa på undervåningen. Lilli hoppas på att träffa sångaren i bandet när dom lämnar stället. Jag tror inte hon borde ha för höga förhoppningar, haha!

Det är torsdag ja! man får festa när man vill när man är arbetslös!


genialisk.

Oh, he treats me with respect,
He says he loves me all the time,
He calls me 15 times a day,
He likes to make sure that im fine,
You know I've never met a man,
Whose made me feel quite so secure,
He's not like all them other boys,
They're all so dumb and immature.

There's just one thing,
That's getting in the way,
When we go up to bed you're just no good,
It's such a shame!
I look into your eyes,
I want to get to know you,
And then you make this noise,
And it's apparent its all over.

Its not fair,
And i think you're really mean,
I think you're really mean,
I think you're really mean.

Oh you're supposed to care,
But you never make me scream,
You never make me scream,

Oh it's not fair,
And it's really not ok,
It's really not ok,
It's really not ok,

Oh you're supposed to care,
But all you do is take,
Yeah, all you do is take.

Well I lie here in the wet patch in the middle of the bed,
Im feeling pretty damn hard done by, I spent ages giving head,
Then I remember all the nice things that you've ever said to me,
Maybe i'm just overreacting, maybe you're the one for me.


helgens händelser


Oj, kanske borde uppdatera nu eftersom mina läsare är så intresserade av mitt liv.

Helgen var kul. det blev en lugn fredag med Linda, vi lagade mat, drack vin och kollade på idol och myste. Maten blev skitgod. På lördagen vaknade jag lite bakis men då var det bara att börja om från början. kl 15 åkte vi till Mikael som hade avskedsfest (åker till Liatauen i 5 år). Blev sprit och öl på huset, även champange. Vi blev bjudna på middag och hade hur trevligt som hellst. Blev en hel del halsande av ren sprit också, så som man väntat blev folk extremt packade, framför allt johan och mikael. som vanligt...
Lägger inte upp massa bilder för de finns på fb. men här får ni några:


åh, fyfan vad det är jobbigt att ladda upp bilder här..


Den här köper jag


så fort jag har råd :)


Förändringar är bra


Stora eller små. Klippning och färgning av håret.Rammstein

När jag var i Norge pratade jag och Axel om hur grymt det hade vart att se Rammstein Live. Jag hoppades att dom skulle komma till Sverige någongång snart. Och guess what, igår nämde Lindas mamma att dom kommer till Malmö i februari! Lätt att jag ska se dom! Dom är så jävla coola!


Och säg inte detta till något men jag tycker det är något jävligt sexigt med Till Lindemann. Heh!


Sen har dom jävligt coola konserter också.


just stay true to you


Ligger i sängen och kan inte somna.. då tankarna börjar flöda.

Kommer jag någonsin hitta någon som jag känner mig så trygg med? Kommer jag någonsin hitta någon som står ut med alla mina jobbiga dagar, som tar all skit och alla utbrott jag får när jag haft en jobbig dag? Han stod ut med så mycket för mig. Kommer jag hitta någon som orkar med mig?

Jag vill egentligen inte tänka på det, men kan inte låta bli. Kommer han stänga in sig i sin lägenhet? Kommer han äta ordentligt? Kommer han klara sig? Jag vill inte att det ska bli som dom andra gångerna, att han inte äter...

Jag känner mig så tom. Bara när jag är ensam och tänker på det, och det är varje natt, och det kommer många fler nätter. Jag behöver sysselsätta mig, hela nätterna.. för att få tankarna på annat.

Jag har sovit dåligt varje natt och känns hopplöst att inte veta vad jag ska göra åt det. Det var jag som krossade hans hjärta den här gången, men dom andra gångerna har det varit trärtom. Varför känner jag mig så jävla elak och kall?tack för inget ab.


Idag var jag på arbetsförmedlingen för fjärde gången, dom kunde inte hjälpa mig. Efter allt jävla krångel. Ska endå dit den 29e på informationsmöte. Jag måste varit inskriven i 3 månader innan jag får praktiktillstånd. Löjligt. När jag väl kan få ett jobb så förstör ab av alla det för mig. Min arbetsgivare ska ringa till ab själv och kolla läget imorgon. Eftersom jag inte får praktiktillstånd får jag antagligen inte jobbet..

Efter att ha varit på ab idag åkte jag till stan och träffade Lilli en snabbis innan hon skulle på sitt info möte på ab. Råkade självklart impulshandla varsitt plagg innan vi gick vidare till kanalen och satt och snacka, blev ingen lång stund alls.

När jag kom hem sov jag några timmar, tror jag håller på att bli sjuk för jag känner mig helt slut hela tiden och mår lite halvkasst, plus att Linda har feber. Trots det gick jag till Linda och vi drack kaffe och kollade på idol i gillestugan.

Jag har uuunderbara vänner!!
Bilder från i fredags


det bästa jag kan göra är att hålla käft


Det är svårt för mig att veta vad jag ska säga till dig. Vart jag ska börja och vad som är passande i läget vi befinner oss. Jag håller käft för din skull.

Jag vet att jag gick på allt, men sedan växte jag upp..


män suger (kuk)Ja, igår spenderade jag halva dagen i min säng och andra halvan i soffan. Det var längesen jag var så bakis. Jag kom hem halv sex på morgonen efter en kväll/natt på pc med vännerna. Alla stack tidigare och jag och Linda stannade kvar för att ta morgonbussen hem. Blev nog en för många drinkar eller shottar, eller både och. Bartendrarna bjöd med oss på efterfest på trädgården, men sen visade det sig att dom inte skulle dit iaf. När jag och Linda var på väg hem kom det fram två äckliga killar och började snacka. Vi var jävligt dryga tillbaka och då sa den ene "you are very rude, but thats okay, I think rude girls are sexy" Då blev det för mycket och jag bad dom att lämna oss i fred. Creeepy. Ni män är för jävla äckliga. Jag lovar att mitt liv kommer sluta med att jag är lesbisk för jag är för trött på män.

Och jag har tagit en paus.


I've got a feeling


that tonight's gonna be a good night.

Ikväll blir det pc med förhoppningsvis ett stort gäng vänner. Första gången jag går ut på jättelänge eftersom jag har varit i Norge. Jag är partysugen som fan och kommer köpa shot efter shot. Sitter och värmer upp mig med ett glas vin  och Rammstein just nu. Klär inte upp mig så mkt ikväll. Blir jeans, linne och ett par snygga klackar.

Hoppas ni har en bra kväll (alla mina läsare, lilli och linda, haha)

Skål på er babes!! :D
090909


Vilket jävla krångel fram och tillbaka det ska vara med det här café jobbet. Han ville att jag skulle provjobba ett tag innan jag får jobbet. Men att jag behöver papper från arbetsförmedlingen för det så han inte ska åka dit för att jag jobbar svart eller något. Så jag gick till af, men dom kunde inte hjälpa mig med provanställningar. Så jag ringde café gubben igen och han sa att det är praktiktillstånd jag behöver. Så gick dit idag igen, men då är jag för ung för att få det. Man måste vara 25 :s stört! Så jag ringde café gubben igen. Han ska ringa mig imorgon igen. Hoppas han har ngåot vettigt att komma med.

Nu längtar jag bara till fredag för att träffa alla och låta denna veckan av arbetssökande vara över. Kan han inte bara ge mig jobbet? hur svårt är det? sparka mig om du inte är nöjd med mig efter ett tag?

Tänk att om jag hade fått det där au pair jobbet i Tyskland så hade jag varit inne på min andra vecka där nu. Jag är glad att jag inte fick det. Att jag är kvar i Göteborg och kan träffa mina vänner när jag vill!allt flyter påNu väntar jag på min bror hos Richard. Vi ska till arbetsförmedlingen. Måste nämligen ha ett papper på att jag ska "provjobba" ett tag på café pedagogen. Så ja, om jag trivs bra och han trivs med mig så har jag antagligen jobbet. Bara att dra igång med charmen ;) Det är väl härligt när allt börjar falla på plats!

Det är så härligt att vara hemma igen. Bara ett samtal från att träffa dom jag älskar! Och på fredag ska jag ut med vännerna. Ska bli kul att träffa alla igen. På lördag ska jag och Richard ut och äta middag och gå på bio. Mys!home sweet home

Hemma från en och en halv vecka i Norge. Vissa dagar fanns det absolut ingenting att göra. Jag och axel fördrev tiden genom att spela kort, kolla på film och gå på bio. Denna helgen var lärorik eftersom attjag stod i baren större delen av tiden, vilket också var roligast eftersom att alla är så sociala.
Händelserik och rolig lördag.


En vacker dag i kiosken


Här har jag dukat för 100 pers som festade hos oss i lördags.

Idag hade jag två jobbintervjuer på två cafén. Den första gick jättebra och jag har antagligen fått jobbet om jag vill ha det. Det är ett café där främst studenter fikar. Det andra cafét jag skulle till hade stängt när jag kom. Han sa att jag skulle komma efter 17.30. så jag kom lite över 18 och dom stängde antagligen 18. Men det lät endå inte så intressant eftersom jag skulle få mindre i lön och var tvungen att gå med i arbetsförmedlingen.

Blev även en fika med Linda och Lilli idag. Har saknat mina väninnor ;) Vi satt och snackade i några timmar, sen köpte jag ett par snygga skor också! Nu är jag hemma och väntar på att bli upphämtad av Richard.RSS 2.0